Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(kustuce @ 2014 02 11, 23:01)
kai gustui nustatė alergiją ir kai supratau, kad jam nuo sūrelių skauda pilvą - giežtai pasakyta, kad jam negalima jų ir viskas, pats sako visiem, kad jam negalima, net gėrimų jokių negeria, kai kas į svečius atitempia kokį puponautų gėrimą, žino, kad jei gers - skaudės pilvą.
Kas jei ne tėvai pasir9pins vaiko sveikata, jie tai nesupranta, kad žalą daro, tėvų pareiga nustatyti taisykles. Nesivesk jos į parduotuvę kurį laiką, jei nemoki parduotuvėje į vietą pastatyti. Pas mane kaip bitė parduotuvėje jis dūzgia, gali iki kasos nusinešti kokį šūdą, bet jei pasakiau, kad nepirksiu - gali apsikakot, bet nieko nepeš.

Papildyta:
Rifa, ten FB uždara grupė, niekas nematys ką tu rašai, tik mūsų grupės nariai  mirksiukas.gif

gerimu isskirus vandeni jinai negeria,labai retai sultis,kai i bara koki einam,namuose tik vanduo
supranti,yra senialiai,kuriem sakai negalima, o logika ju na ne kiekviena diena gi surelius valgo arba is po darzelio ateina pavalgius,uzeinam pas senelius i svecius ir prasideda nori Sonia valgyti,sakau neduokite,nes ka tik pavalgius ir vis tiek mums nematant kisa, jinai gi norejo,pati paprase:(
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 11, 23:01)
Pas mane kaip bitė parduotuvėje jis dūzgia, gali iki kasos nusinešti kokį šūdą, bet jei pasakiau, kad nepirksiu - gali apsikakot, bet nieko nepeš.

biggrin.gif močia, griežta nia biggrin.gif
aš irgi ... pas mane ir namie atsiklausia, ar galima sausainių kukuruzų ir pan. kinderio jau savaitę neišzyzia cool.gif

QUOTE(MeLady @ 2014 02 12, 07:07)
gerimu isskirus vandeni jinai negeria,labai retai sultis,kai i bara koki einam,namuose tik vanduo
supranti,yra senialiai,kuriem sakai negalima, o logika ju na ne kiekviena diena gi surelius valgo arba is po darzelio ateina pavalgius,uzeinam pas senelius i svecius ir prasideda nori Sonia valgyti,sakau neduokite,nes ka tik pavalgius ir vis tiek mums nematant kisa, jinai gi norejo,pati paprase:(

seneliai arba durni, arba jiems niekas normaliai nepaaiškina kas kaip ir kodėl

--------------

rytas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
na seneliams reikia isaiskinti, kad jie ne gera daro, o kaip tik kenkia.
Pas mus su parduotuvem galioja taisykle "vienas daiktas", t.y. jeigu jau veduosi kartu (o stengiuos ta daryt kuo reciau), tai jie zino, kad gali issirinkti kazka viena, nesvarbu ar tai skanumynas ar nevalgomas daiktas. Jei paima sausainiu, zino, kad uzsimanius surelio, juos teks padet atgal. Buna, kad po 5 kartus apsigalvoja, bet kadagi pas mus vietinej parduotuvej kasos prie pat zurnalu skyriaus, tai dazniausiai bet koks skanumynas buna iskeistas i zurnaliuka arba lipduku knygute biggrin.gif
Nors i mano vaika paziurejus tai kartais jam gal kaip tik reiktu saldainiu pasiulyt doh.gif smile.gif
Atsakyti
Laba. Atlieku gliukozės tyrimą nuo 7 val. doh.gif

Olga, jei neramu, tai nuvesk pas dietologą pasikonsultuoti. Sąskaitą pasiūlyk apmokėti seneliams. bigsmile.gif
Geriau pati laiku stenkis reguliuoti vaikui svorį, nes paskui bus per sunku kažką pakeisti. Už 4-metės svorį po kol kas esi atsakinga tik tu.

Aš apie R apetitą geriau patylėsiu. Nesuprantam su mb kur jam tiek telpa, bet svoris normalus. Fizinio krūvio nemažai gauna būreliuose. Dabar vaikinas savo raumenim susirūpino, mankštinasi ant skersinio namie, padaro atsilenkimų tiek kiek mamai metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 09:11)
Aš apie R apetitą geriau patylėsiu. Nesuprantam su mb kur jam tiek telpa, bet svoris normalus. Fizinio krūvio nemažai gauna būreliuose. Dabar vaikinas savo raumenim susirūpino, mankštinasi ant skersinio namie, padaro atsilenkimų tiek kiek mamai metų biggrin.gif

apie JONo apetitą aš ir patylėt galėčiau - vis alkanas ir alkanas, bet kūdas vis tiek biggrin.gif
o va bratka galėtų būt gyvas vienu koldūnu ir sausainiu arba blynas su milkos philadelphia doh.gif bet irgi kūdas doh.gif

bijau net pagalvot, kas bus paauglystėj - nu rimtai neišmaitinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 12, 09:18)

bijau net pagalvot, kas bus paauglystėj - nu rimtai neišmaitinsiu  cool.gif

Įdarbinsim, kad patys save maitintų. smile.gif
R dabar klestėjimo laikas, manęs pagaliau nepykina, saldumynų noris, tai vaikas irgi visokių saldžių naujovių gauna.
Atsakyti

Turiu paauglį doh.gif Kūdas o jau apetitas ax.gif Gerai, kad visokias košes valgo, o tai būtų bankrotas.
Mažius iš daržo grįžta išbadėjęs. Jie 12 val. gauna normalius pietus, o atsikėlus tik sumuštinį ar bandelę su arbata. Bandelių jis nevalgo, tai tik arbata smile.gif . Tai grįžęs iš šaldytuvo neišlenda. O kiek sveria jūsiškiai ir koks ūgis?
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2014 02 12, 08:58)
Buna, kad po 5 kartus apsigalvoja, bet kadagi pas mus vietinej parduotuvej kasos prie pat zurnalu skyriaus, tai dazniausiai bet koks skanumynas buna iskeistas i zurnaliuka arba lipduku knygute  biggrin.gif
Nors i mano vaika paziurejus tai kartais jam gal kaip tik reiktu saldainiu pasiulyt doh.gif  smile.gif

Pas mus panašiai:)))) maistas paskutinėje vietoje ypac parduotuvėje

QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 09:11)
Laba. Atlieku gliukozės tyrimą nuo 7 val.  doh.gif

va ir priminei vieną iš nėštumo ,,malonumų" hrrrr, sėkmės 4u.gif

plem skaitau tavo postą ir tokia mintis, kad tikrai jis ne apie keturmetį cool.gif šeimoje kasnors sportuoja?

va šitoje vietoje praverstų tie dosnūs seneliai biggrin.gif

Geros ir darbingos dienos visoms, lekiu pasitaškyti su šluotomis bigsmile.gif
Papildyta:
Jusda, maniškis apie 103 cm, svėriau seniai, kažkas apie 19-20kg
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2014 02 12, 09:31)
O kiek sveria jūsiškiai ir koks ūgis?

104 ir 16
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 10:11)
Laba. Atlieku gliukozės tyrimą nuo 7 val.  doh.gif

Geriau pati laiku stenkis reguliuoti vaikui svorį, nes paskui bus per sunku kažką pakeisti. Už 4-metės svorį po kol kas esi atsakinga tik tu.

Fui doh.gif smile.gif

drinks_cheers.gif Mes neseniai su Danielium buvom pas endokrinologa pasikonsultuot, del to paties svorio (nu musu pediatre nusprende paieskot ligu, nors as ir taip zinojau, kad cia laiko gaisimas doh.gif ). Tai nieko aisku nerado, bet endokrinologe labai akcentavo, kad iki mokyklinio amziaus reikia stengtis suformuot gerus maitinimosi igudzius. Konkreciai musu atveju tai minejo, kad jokiu budu nekimstumem per prievarta maisto, nes apie 6-7 metus prasideda tuomet problemos, ima tas svoris staigiai augt ir jau pakeist kazka sunku.

Maniskis sveria 14 kg, ugis 104.
Atsakyti
Maniškio svoris svyruoja 18,5-19. Ūgis senokai nematuotas blush2.gif 104 d. mažas, bet 110 irgi dar nesiekia.
QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 12, 09:37)

plem skaitau tavo postą ir tokia mintis, kad tikrai jis ne apie keturmetį cool.gif šeimoje kasnors sportuoja?

Nu kodėl? Man metų tai nedaug biggrin.gif gal tik biški daugiau nei tau. Mes mėgstanys judėt, pradedant futbolu ant ledo, tenisu, baigiant nuotykių parkais vasarą.
O aš jam dar parodau per google kokie turi būti vyrų presai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pasiėmiau šiandien mamadienį. Visa diena suplanuota. Va ką tik su mažium grįžom iš veterinarinės - katiną vežėm. Buvo numatyta tik planiniam skiepui, ale gavosi ekstra vizitas. Nuo pirmadienio vakaro katukas vemia verysad.gif Maisto jau nuo vakar net neima, tik vandenį laka ir vandeniu vemia. Ale kaip ir nieko blogo nematė. Suleido gliukozės, dar visokių vaistų. Ryt vėl vešiu, echoskopiją darys. Sekasi man - vaikai mėgsta vėmimo virusus pasigaut, tai dabar ir katinas prisijungė doh.gif
Dar reikia abu vaikus pas dantistę nuvešt. Baisiai bijau. Joniukui gi skylutė yra, vis tepėm gydytojos nurodytais vaistais, ale mano akimis ji padidėjo. Įtariu neišvengsim grąžto unsure.gif o vyresnėlės nuolatinia dantys baisiai kreivai dygsta, reikia kažką daryt kol ne vėlu.
Na ir galiausiai apsikirpt vaikus vešiu ax.gif Jonelis jau derasi, kad už visą šitą vargą jam šiandien priklauso žaisliukas biggrin.gif

Kalbant apie apetitą, tai pas Joniuką apetitas žvėriškas. Nu toks kresnas vaikinas, bet iki apkūnaus dar toli. Vasarą svėrė 16,5 kg. Rasutei irgi apetitas pagaliau atsirado, visokius miltinius patiekalus tik duok. Ale kaip buvo šakaliuko nuotykiai, taip tokia ir liko.
Atsakyti