Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Vik_torija @ 2014 02 08, 17:59)
Aš dabar galvoju apie kitą, kai D į pirmą klasę ruošis.

Simbiozinė wub.gif

QUOTE(kustuce @ 2014 02 10, 16:02)
Kažkodėl galvoju, kad sekanti bus Rifa  biggrin.gif

schmoll.gif nebent koks netyčiukas, bet kolkas negaliu...

QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 14:52)
Mano akimis žiūrint, jau geriau vaikams išgyventi tas skyrybas, nei kas dieną matyti tėvų rietenas, prastą šeimos modelį, kad kažkuris aukojasi ar kenčia, nepagarbą ir t.t..

drinks_cheers.gif vienareikšmiai. Iš pačios patirties galiu pasakyt, kad tėvų gyvenimas dėl vaikų tikrai nevertas schmoll.gif bet, tai labai individualu ir niekas čia savomis patirtimis nepadės, patys turi suaugę nuspręst.

Sveikos 4u.gif dėl FB tai nežinau, man ir čia gerai, užtenka dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 10, 23:02)
taip smile.gif dabar vel gyvenima delioju is naujo smile.gif Smagu visai smile.gif

Svarbu dabar viskas gerai mirksiukas.gif Išgražėjus visa kiek matau FB thumbup.gif

QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 00:13)
dėkui už sveikinimus, kolkas neramu, nes žinau tik tiek, kad testas rodo du ,,pagaliukus" ir kad pilvas po truputi matosi, teisingiau sluoksnis dedasi:D

Sveikinimai nestuke.gif bigsmile.gif

Atsakyti
sveikinimai visoms nestuke.gif

visazinoncios mamos,patarkite, na kosmar mano mergina auga kaip ant mieliu
25kg sveria, nei limonado,nei bandeliu neduodam, saldumynus ribojau,lanko nuo rugsejo sokius, dar uzsirasiau po darzelio 2 kart savaitej i sokiu, na gal jau susirupinti? dauguma sako-isaugs, na netikiu as to
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2014 02 11, 18:34)
sveikinimai visoms  nestuke.gif

visazinoncios mamos,patarkite, na kosmar mano mergina auga kaip ant mieliu
25kg sveria, nei limonado,nei bandeliu neduodam, saldumynus ribojau,lanko nuo rugsejo sokius, dar uzsirasiau po darzelio 2 kart savaitej i sokiu, na gal jau susirupinti? dauguma sako-isaugs, na netikiu as to

O tai ugis?
Gal ji auksta ir stambiu kaulu?

O jei vis tik ne, tai kazkuris is tevu linkes i nutukima?

O ka pediatras sako? Nekyla klausimu? Gal miityba koreguot reiktu? Nes netikiu, kad vaikas nuo oro augtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 18:39)
O tai ugis?
Gal ji auksta ir stambiu kaulu?

O jei vis tik ne, tai kazkuris is tevu linkes i nutukima?

O ka pediatras sako? Nekyla klausimu? Gal miityba koreguot reiktu? Nes netikiu, kad vaikas nuo oro augtu  biggrin.gif

ugis kazkur 110cm

is tevu normalaus sudejimo,tikrai nesam stori

pediatras nusisipso ir sako nieko tokio

va dabar reguliuojam ta mityba, bet pastoviai alkana
o jei neduodam,tai pareiskia jus man valgyti neduodam, as gi vaikas, as alkanas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau as jos foto.nu ne sakaliukas,bet ir nera tešlė.Matyt stambus kaulai ir tiek
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 02 11, 16:48)
o pas mus naujienos tokios-as nedirbu,nes sergu ir vaikai,zinoma,serga.Mus aplanke skarlatina  doh.gif

Ir tau skarlatina? Prieš kalėdas mano dičkis ja persirgo, bet daugiau nė vienam neprilipo.
Atsakyti
Jusda,man pulinga angina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2014 02 11, 18:41)
ugis kazkur 110cm

is tevu normalaus sudejimo,tikrai nesam stori

pediatras nusisipso ir sako nieko tokio

va dabar reguliuojam ta mityba, bet pastoviai alkana
o jei neduodam,tai pareiskia jus man valgyti neduodam, as gi vaikas, as alkanas vaikas  biggrin.gif

o ką ji valgo, išvardink
Atsakyti
2 menesiu be perstojimo lanke darzely tai ka tenai duodavo ta ir valge, po darzelio namuose budavo desrele,sureli,varsketukus.dabar sureliu namuose nera, bet kaip vaikui parduotuvej paaiskinti,kad jai tu sureliu nereikia,kad nereikia saldainiu,nereikia bandeliu.visko neudrausi
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2014 02 11, 22:51)
2 menesiu be perstojimo lanke darzely tai ka tenai duodavo ta ir valge, po darzelio namuose budavo desrele,sureli,varsketukus.dabar sureliu namuose nera, bet kaip vaikui parduotuvej paaiskinti,kad jai tu sureliu nereikia,kad nereikia saldainiu,nereikia bandeliu.visko neudrausi

kai gustui nustatė alergiją ir kai supratau, kad jam nuo sūrelių skauda pilvą - giežtai pasakyta, kad jam negalima jų ir viskas, pats sako visiem, kad jam negalima, net gėrimų jokių negeria, kai kas į svečius atitempia kokį puponautų gėrimą, žino, kad jei gers - skaudės pilvą.
Kas jei ne tėvai pasir9pins vaiko sveikata, jie tai nesupranta, kad žalą daro, tėvų pareiga nustatyti taisykles. Nesivesk jos į parduotuvę kurį laiką, jei nemoki parduotuvėje į vietą pastatyti. Pas mane kaip bitė parduotuvėje jis dūzgia, gali iki kasos nusinešti kokį šūdą, bet jei pasakiau, kad nepirksiu - gali apsikakot, bet nieko nepeš.

Papildyta:
Rifa, ten FB uždara grupė, niekas nematys ką tu rašai, tik mūsų grupės nariai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 12, 00:01)

Rifa, ten FB uždara grupė, niekas nematys ką tu rašai, tik mūsų grupės nariai  mirksiukas.gif

ji netgi slapta biggrin.gif niekas nematys,kad isvis tokia grupe egzistuoja smile.gif
Atsakyti