Ne kiekvienas taip galėtų per save perlipti ir aukotis dėl vaikų. Sunku būtų kas dieną gyventi su graužatimi, kad va jis padarė ten kokią nors ir net negalvoja, kad kažką blogo padarė, o aš turiu aukotis. Mano akimis žiūrint, jau geriau vaikams išgyventi tas skyrybas, nei kas dieną matyti tėvų rietenas, prastą šeimos modelį, kad kažkuris aukojasi ar kenčia, nepagarbą ir t.t..
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 14:45)
kodėl? kaip tik rožėm - šiek tiek žiedlapių ir daug ilgų spygliuotų kotų
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 15:45)
nu tiesiog toks posakis.
visose šeimose būna sunkių akimirkų, bet niekas nepuola skirtis iš karto, laukia, kol taurė nepersipildo, o tada ir sprendžia ką daryti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 14:45)
O pas tabe gal hibridines rozes - vienas kotas, daug ziedu
QUOTE(kustuce @ 2014 02 11, 14:56)
visose šeimose būna sunkių akimirkų, bet niekas nepuola skirtis iš karto, laukia, kol taurė nepersipildo, o tada ir sprendžia ką daryti
Cha, pas vienus taure, pas kitus - viedras
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 15:09)
O pas tabe gal hibridines rozes - vienas kotas, daug ziedu
jo, o pas kai kuriuos nei taurės nei viedro, tik vienas akmuo vidury kambario guli
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 11, 14:53)
nu tiesiog toks posakis.
žinau aš tą posakį tik man rodos, kad jį sugalvojo žmogus nematęs tikrų rožių
ai mergos, nu nėra taip blogai kad vaikai matytų rietenas ir nelaimingą mamą. Bet ir nėra gerai. Nesinori viešoj erdvėj lietis.
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 15:12)
žinau aš tą posakį tik man rodos, kad jį sugalvojo žmogus nematęs tikrų rožių
ai mergos, nu nėra taip blogai kad vaikai matytų rietenas ir nelaimingą mamą. Bet ir nėra gerai. Nesinori viešoj erdvėj lietis.
nugi suprantam tik kabinėjamės dėl smagumo... negi gruzintis liepsim labiau
o geriausiai butu fb uzrakinta tema susikurti-niekas nesnipines,galima bus issivertik jei reikes.ir nicu keisti nereikes daug kas jau taip persikrauste i fb
Laba,
i skyrybu tema,ta paskutiniu metu apsizvalgius biski soke likau,nes tieeek daug pazistamu,draugu skirias,kad net itarus nebuciau,jog ta nuostabi seima gali skirtis.O va tie,kur atrodo,kad ant peilio asmenu laviruoja dar vis santuokoj.
o pas mus naujienos tokios-as nedirbu,nes sergu ir vaikai,zinoma,serga.Mus aplanke skarlatina
i skyrybu tema,ta paskutiniu metu apsizvalgius biski soke likau,nes tieeek daug pazistamu,draugu skirias,kad net itarus nebuciau,jog ta nuostabi seima gali skirtis.O va tie,kur atrodo,kad ant peilio asmenu laviruoja dar vis santuokoj.
o pas mus naujienos tokios-as nedirbu,nes sergu ir vaikai,zinoma,serga.Mus aplanke skarlatina
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 07:46)
sveikinimai
as buvau tankas gimdyt išvažiavau 59 kg (+17 kg). visi laukė, kada pasieksiu 60, bet nesulaukė
as buvau tankas gimdyt išvažiavau 59 kg (+17 kg). visi laukė, kada pasieksiu 60, bet nesulaukė
dėkui:)
jasninka, žodžiu belieka laukti kas bus
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 08:36)
Labas rytas, vau Green eyes kaip smagu Linkiu, kad viskas būtų gerai.
Viską greit prisiminsi, dar turi daug laiko. Nesijaudink tu dar dėl to svorio, aš per pirmą trimestrą numečiau 4 kg, nuo visko pykino, buvau gyva tik kefyru su juoda duona.
Kaip šiaip sekasi? Kas naujo?
Viską greit prisiminsi, dar turi daug laiko. Nesijaudink tu dar dėl to svorio, aš per pirmą trimestrą numečiau 4 kg, nuo visko pykino, buvau gyva tik kefyru su juoda duona.
Kaip šiaip sekasi? Kas naujo?
tikiuosi tavo linkejimai issipildys
tau gerai, o as dar net nzn kiek laiko pilviniui, o svoris jau is 53 perejo i 56-57
ir vėl jokių pykinimų ir blogumų, jei ne krūtinė ir kartais paskaudenantis pilvukas nė neįtarciau:D
o šiaip sekasi gerai, vis dar emigravę, tai visi tie meteliai taip ir prabėgo, darbuojantis savo labui ir tikintis , kad ateitis šviesės
ačiū visoms už sveikinimus!
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 09:27)
darė. abu kartus. alia rezultatas vis tiek tas pats - išlindęs vaikas, tik ne per tą skylę
o antras cezaris buvo iš reikalo ar sutartinis?
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 11:09)
iškart nusišaunu, jau daba su vienu būna visko nžn kaip bus su dviem
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 11, 12:53)
daug dalyku vienoj kruvoj.. tikrai viesai nenarpliosiu visu niunasu.. tik visko buvo man per daug. Ateina laikas kai suvoki, kad kelio pirmyn kartu nebera. tada belieka susidet taskus
Mano logika ci apaprasta.. gyvenu tik viena karta.. ir jokia auka del vaiku ar dar del ko man nepriimtina.
Liko. Tik nzn kaip ilgai .
o kiek ilgai svėrei ir mąstei? tai buvo blogumas visame kame ar tiesiog tam tikras poelgis ar įvykis? vis pamastau, kas turi nulemti tokį moters sprendimą ir kads jau tas galutinis taškas
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 14:10)
Bet tai mergos, nu sunku viska ant savo kupros uzsikraut nenoreciau iki to dagyvent, tai ir tikiuosi , kad neteks
tikiuosi ir aš kad neteks, nors yra buvę tokiu situacijų kai jau betrūko uoj kaip mažai.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 11, 16:32)
o geriausiai butu fb uzrakinta tema susikurti-niekas nesnipines,galima bus issivertik jei reikes.
aš už, bo kartais taip norisi nor kamnors išsilieti, o nera kur, ypač čia toli nuo visų, aplink vien svetimi...
Papildyta:
QUOTE(prilijo @ 2014 02 11, 16:48)
Laba,
ir man teko pastebėto tokią tendeciją
sveikatėlės jūsų šeimynai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 11, 16:32)
o geriausiai butu fb uzrakinta tema susikurti-niekas nesnipines,galima bus issivertik jei reikes.ir nicu keisti nereikes daug kas jau taip persikrauste i fb
šiaip sutikčiau visai, ten galima būtų aptarti viską, ko nenori čia kalbėti