Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(kustuce @ 2014 02 11, 10:54)
Mane ir galit braukt, nė už ką daugiau negimdyčiau, net jei žinočiau, kad mergaitė bus  biggrin.gif

tai stipriai smaginiesi su turimais bigsmile.gif

mes sekmadienį lankėm šeimyną, kur keturi pametiniai bernai bigsmile.gif amžius nuo keturių iki aštuonių metų bigsmile.gif va ten tai judesys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 11, 10:54)
pakeitei  g.gif

nail.gif ne, man tai pirmas kartas.
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 11:32)
nail.gif ne, man tai pirmas kartas.

nu aišku, jau atkodavau biggrin.gif
Atsakyti
Oi negaliu skaitau ir juokas ima is jusu statymu.. tai darykit totalizatoriu.. ir naudos bus ir veikt bus kas biggrin.gif

QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 01:13)
žaviuosi tokiomis moterimis, kurios ryžtasi keisti viską nuo ,,pamatų", nesvarbu kas nutiko, svarbu dabar GERAI mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 09:36)

Prancuzyte, man įdomu kas pastūmėjo? Ar negalėjai atleist už tai ką padarė, ar žmogus nerodė noro pasikeist ar kaip?

daug dalyku vienoj kruvoj.. tikrai viesai nenarpliosiu visu niunasu.. tik visko buvo man per daug. Ateina laikas kai suvoki, kad kelio pirmyn kartu nebera. tada belieka susidet taskus smile.gif
Mano logika ci apaprasta.. gyvenu tik viena karta.. ir jokia auka del vaiku ar dar del ko man nepriimtina.

QUOTE(Zivilka @ 2014 02 11, 11:49)
o su vaiku nors bendravimas liko?

Liko. Tik nzn kaip ilgai .
Atsakyti
Prancuzka, o judu ne vienoj darbovietej dirbot g.gif kuriam teko iseit? Kazkodel jauciu, kad tau
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 14:18)
Prancuzka, o judu ne vienoj darbovietej dirbot  g.gif kuriam teko iseit? Kazkodel jauciu, kad tau

ka vyras lygtai savininkas buvo, tai matyt ne jam teko iseiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 11, 12:53)
Mano logika ci apaprasta.. gyvenu tik viena karta.. ir jokia auka del vaiku ar dar del ko man nepriimtina.

Pati esu dabar akmenukų dėliojimo ant svarstyklių etape. Bet visgi vaikų gerovė man yra net labai svarbus faktorius. Ta prasme, kad jei jų nebūtų, tai elgčiausi vienaip, bet kadangi jie yra, tai planuodama savo gyvenimą, turiu labai atsižvelgti ir į juos.
Tik nepagalvok, kad kritikuoju. Kiekvienas gyvenam taip kaip mums atrodo teisinga ir gera.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 13:56)
Pati esu dabar akmenukų dėliojimo ant svarstyklių etape. Bet visgi vaikų gerovė man yra net labai svarbus faktorius. Ta prasme, kad jei jų nebūtų, tai elgčiausi vienaip, bet kadangi jie yra, tai planuodama savo gyvenimą, turiu labai atsižvelgti ir į juos.
Tik nepagalvok, kad kritikuoju. Kiekvienas gyvenam taip kaip mums atrodo teisinga ir gera.

Dėliojau ir aš, keletą metų gyvenau, kaip tu sakai, vardan vaikų gerovės. O norisi juk ir pačiai kažko. Dabar esu laiminga. Nežinau, ar ilgai, bet nenoriu nė prisiminti paskutinių kelių metelių...
Atsakyti
Bet tai mergos, nu sunku viska ant savo kupros uzsikraut unsure.gif nenoreciau iki to dagyvent, tai ir tikiuosi , kad neteks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2014 02 11, 14:03)
Dėliojau ir aš, keletą metų gyvenau, kaip tu sakai, vardan vaikų gerovės. O norisi juk ir pačiai kažko. Dabar esu laiminga. Nežinau, ar ilgai, bet nenoriu nė prisiminti paskutinių kelių metelių...

Matai, aš nekalbu apie tai, kad visiškai atsisakyti savo komforto ir viską aukoti tik dėl vaikų. Aš visur ieškau kompromiso. Todėl ir nėra to vieno vienintelio akmens, kurį galiu padėti į vieną arba kitą pusę. Yra daug akmenukų. Ir kol kas svarstyklės į kitą pusę dar nepersisvėrė. Jos dabar pusiausvyroj.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 15:14)
Matai, aš nekalbu apie tai, kad visiškai atsisakyti savo komforto ir viską aukoti tik dėl vaikų. Aš visur ieškau kompromiso. Todėl ir nėra to vieno vienintelio akmens, kurį galiu padėti į vieną arba kitą pusę. Yra daug akmenukų. Ir kol kas svarstyklės į kitą pusę dar nepersisvėrė. Jos dabar pusiausvyroj.

tai ir tavo santuoka ne rožėm klota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 11, 14:41)
tai ir tavo santuoka ne rožėm klota unsure.gif

kodėl? kaip tik rožėm - šiek tiek žiedlapių ir daug ilgų spygliuotų kotų biggrin.gif
Atsakyti