vau,dar viena nestuke! sveikinu!
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 10, 23:02)
taip dabar vel gyvenima delioju is naujo Smagu visai
žaviuosi tokiomis moterimis, kurios ryžtasi keisti viską nuo ,,pamatų", nesvarbu kas nutiko, svarbu dabar GERAI
dėkui už sveikinimus, kolkas neramu, nes žinau tik tiek, kad testas rodo du ,,pagaliukus" ir kad pilvas po truputi matosi, teisingiau sluoksnis dedasi:D laukiu nesulaukiu, mėnesio gale lekiu į tėviškę sužinoti kas kaip ir kiek
zirzia pamenu tavo pilvukas buvo panašaus dydžio kaip mano pirmojo nėštumo metu, o kaip tau su antru? turiu didžiulę baimę virsti tokiu begemotu kaip prieš tai kaip nepriaugti vel tiek daug svorio? jau spurgų ir barankų tai vengsiu kaip kryžiaus, bet pasmalyžiauti vis tiek norisi:)
QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 00:13)
zirzia pamenu tavo pilvukas buvo panašaus dydžio kaip mano pirmojo nėštumo metu, o kaip tau su antru? turiu didžiulę baimę virsti tokiu begemotu kaip prieš tai kaip nepriaugti vel tiek daug svorio? jau spurgų ir barankų tai vengsiu kaip kryžiaus, bet pasmalyžiauti vis tiek norisi:)
sveikinimai
as buvau tankas gimdyt išvažiavau 59 kg (+17 kg). visi laukė, kada pasieksiu 60, bet nesulaukė
atrodžiau didelė pilvota karvytė
bet vaikas išlindo, nukrito 10 kg... likusieji migruoja
Labas rytas, vau Green eyes kaip smagu Linkiu, kad viskas būtų gerai.
Viską greit prisiminsi, dar turi daug laiko. Nesijaudink tu dar dėl to svorio, aš per pirmą trimestrą numečiau 4 kg, nuo visko pykino, buvau gyva tik kefyru su juoda duona.
Kaip šiaip sekasi? Kas naujo?
Prancuzyte, man įdomu kas pastūmėjo? Ar negalėjai atleist už tai ką padarė, ar žmogus nerodė noro pasikeist ar kaip?
Aš, manau, kad kita bus Kvietkas.
Papildyta:
O tai tau cezario nedarė?
Viską greit prisiminsi, dar turi daug laiko. Nesijaudink tu dar dėl to svorio, aš per pirmą trimestrą numečiau 4 kg, nuo visko pykino, buvau gyva tik kefyru su juoda duona.
Kaip šiaip sekasi? Kas naujo?
Prancuzyte, man įdomu kas pastūmėjo? Ar negalėjai atleist už tai ką padarė, ar žmogus nerodė noro pasikeist ar kaip?
Aš, manau, kad kita bus Kvietkas.
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 07:46)
atrodžiau didelė pilvota karvytė
Sveikinimai ir Greeneyes smagu matyti brolius/seses besišaukiant
O jei statom, aš už kitą Kvietką
Labas iš ryto.
O jei statom, aš už kitą Kvietką
Labas iš ryto.
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 08:36)
darė. abu kartus. alia rezultatas vis tiek tas pats - išlindęs vaikas, tik ne per tą skylę
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 09:41)
vakar ofise buvo panika - pabėgo mūsų chamekas bet atsirado
dabar ieškokit laidų apgraužtų
Galit net nesivargint ir nestatyt, tikrai nebusiu sekanti
QUOTE(kvietkas @ 2014 02 11, 10:33)
Galit net nesivargint ir nestatyt, tikrai nebusiu sekanti
koks užtikrintumas celibato laikaisi?
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 11, 00:02)
taip dabar vel gyvenima delioju is naujo Smagu visai
o su vaiku nors bendravimas liko?
Greeneyes , sveikinimai
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 08:36)
ir tu žiūriu laukiesi, vėl niką pakeitei
Greeneyes sveikinimai
Mane ir galit braukt, nė už ką daugiau negimdyčiau, net jei žinočiau, kad mergaitė bus