Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

vau,dar viena nestuke! bigsmile.gif sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 10, 23:02)
taip smile.gif dabar vel gyvenima delioju is naujo smile.gif Smagu visai smile.gif

žaviuosi tokiomis moterimis, kurios ryžtasi keisti viską nuo ,,pamatų", nesvarbu kas nutiko, svarbu dabar GERAI mirksiukas.gif

dėkui už sveikinimus, kolkas neramu, nes žinau tik tiek, kad testas rodo du ,,pagaliukus" ir kad pilvas po truputi matosi, teisingiau sluoksnis dedasi:D laukiu nesulaukiu, mėnesio gale lekiu į tėviškę sužinoti kas kaip ir kiek rolleyes.gif

zirzia pamenu tavo pilvukas buvo panašaus dydžio kaip mano pirmojo nėštumo metu, o kaip tau su antru? turiu didžiulę baimę virsti tokiu begemotu kaip prieš tai unsure.gif kaip nepriaugti vel tiek daug svorio? jau spurgų ir barankų tai vengsiu kaip kryžiaus, bet pasmalyžiauti vis tiek norisi:)
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 00:13)
zirzia pamenu tavo pilvukas buvo panašaus dydžio kaip mano pirmojo nėštumo metu, o kaip tau su antru? turiu didžiulę baimę virsti tokiu begemotu kaip prieš tai unsure.gif  kaip nepriaugti vel tiek daug svorio? jau spurgų ir barankų tai vengsiu kaip kryžiaus, bet pasmalyžiauti vis tiek norisi:)

sveikinimai biggrin.gif

as buvau tankas biggrin.gif gimdyt išvažiavau 59 kg (+17 kg). visi laukė, kada pasieksiu 60, bet nesulaukė biggrin.gif
atrodžiau didelė pilvota karvytė biggrin.gif
bet vaikas išlindo, nukrito 10 kg... likusieji migruoja cool.gif
Atsakyti
Labas rytas, vau Green eyes kaip smagu bigsmile.gif Linkiu, kad viskas būtų gerai.
Viską greit prisiminsi, dar turi daug laiko. mirksiukas.gif Nesijaudink tu dar dėl to svorio, aš per pirmą trimestrą numečiau 4 kg, nuo visko pykino, buvau gyva tik kefyru su juoda duona. doh.gif
Kaip šiaip sekasi? Kas naujo?

Prancuzyte, man įdomu kas pastūmėjo? Ar negalėjai atleist už tai ką padarė, ar žmogus nerodė noro pasikeist ar kaip?

Aš, manau, kad kita bus Kvietkas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 07:46)
atrodžiau didelė pilvota karvytė  biggrin.gif
bet vaikas išlindo, nukrito 10 kg... likusieji migruoja  cool.gif

O tai tau cezario nedarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teilupe: 11 vasario 2014 - 08:36
Sveikinimai ir Greeneyes 4u.gif 4u.gif thumbup.gif smagu matyti brolius/seses besišaukiant drinks_cheers.gif

O jei statom, aš už kitą Kvietką 4u.gif

Labas iš ryto.
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 08:36)

darė. abu kartus. alia rezultatas vis tiek tas pats - išlindęs vaikas, tik ne per tą skylę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzia: 11 vasario 2014 - 09:27
Sveikos 4u.gif
Sveikinimai dar vienai pilvūzikei 4u.gif

vakar ofise buvo panika - pabėgo mūsų chamekas biggrin.gif bet atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 09:41)
vakar ofise buvo panika - pabėgo mūsų chamekas  biggrin.gif bet atsirado  biggrin.gif

dabar ieškokit laidų apgraužtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzia: 11 vasario 2014 - 10:02
Galit net nesivargint ir nestatyt, tikrai nebusiu sekanti
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 02 11, 10:33)
Galit net nesivargint ir nestatyt, tikrai nebusiu sekanti

koks užtikrintumas cool.gif celibato laikaisi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 11, 00:02)
taip smile.gif dabar vel gyvenima delioju is naujo smile.gif Smagu visai smile.gif

o su vaiku nors bendravimas liko?

Greeneyes , sveikinimai
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 08:36)

ir tu žiūriu laukiesi, vėl niką pakeitei g.gif

Greeneyes sveikinimai thumbup.gif

Mane ir galit braukt, nė už ką daugiau negimdyčiau, net jei žinočiau, kad mergaitė bus biggrin.gif
Atsakyti