Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

Snieguole wub.gif Sveikinu!

smile.gif+2014 02 07, 08:37-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 08:37)
Pamenat žadėjau, kad kitas bus, kai R sueis 5, nu tai va nemelavau  tongue.gif  Būtų gerai, kad ir kitos pažadukės savo plano laikytųsi ir nestabdytų.

Na žinai, planai būna ir pasikeičia ax.gif smile.gif Aš dabar galvoju apie kitą, kai D į pirmą klasę ruošis.
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 02 08, 18:59)
Snieguole  wub.gif Sveikinu!
Na žinai, planai būna ir pasikeičia  ax.gif smile.gif Aš dabar galvoju apie kitą, kai D į pirmą klasę ruošis.

o tiesa,as pagalvojau,kad pvz deimantei 7m sueis 2016 rugseji.tai i pirma klase jau tais metais ir leisti?ar kada? g.gif
Atsakyti
Zuiki, tai čia visi rugsėjinukai nuo 2016 m. eis į mokyklą, nebent kas nuo šešių sugalvos leisti ir eis į komisiją smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 13:39-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 13:39)
bigsmile.gif O, Boni, tai gal rimtai planuojat trečią. ?
Pas mus giminėje didelis mergaičių stygius, pastarąjį 20-metį gimsta vien bernai. Tai ir dakalinėja tokiais pasisakymais, lygtais aš galėčiau imti ir viską pakeisti ar įtakoti.

neplanuojam. bet jei tik gerai pietu pavalgau, jau visi pilva apziurineja ir katutes ploja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 08, 20:13)
o tiesa,as pagalvojau,kad pvz deimantei 7m sueis 2016 rugseji.tai i pirma klase jau tais metais ir leisti?ar kada?  g.gif

kam sueina kalendoriniais metais 7, tie nuo rugsejo privalo eiti, nesvarbu , ar sausi gimes, ar gruodi vaikas. galima tik nebent anskciau su pedagogu-psichologu patvirtinimu, kad vaikas pasiruoses, veliau negalima.
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 02 08, 16:59)
o kaip žinia - visų norai ir galimybės skirtingos biggrin.gif

tikrai kad skirtingi. galimybe kaip ir butu, o noro visiskai jokio nei is mano, nei is vyro puses. nebent jei namas grynai mieste butu, tada gal, bet mieste galimybes nera, sklypas uzmiestyje. as geriau kaip tu, i didesni buta jei ka, nei i nama.
mes dabar labiau apie koki kotedziuka Ispanijoj svarstom
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 08, 12:21)
o tai nesiperša?  biggrin.gif

Nu kad kol kas nea biggrin.gif Nors dabar juokauju, nzn koks vyras turetu but kad del jo pavarde keisciau biggrin.gif

QUOTE(Dikė @ 2014 02 08, 13:28)
O tu lyg ištekėjus buvai g.gif

jau nebe smile.gif
QUOTE(Song @ 2014 02 08, 13:55)
Žinok, vaikai ir netekėjus gimsta biggrin.gif

zinot tai zinau..tik man tas netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 10, 16:40)

išsiskyrei unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 10, 15:46)
išsiskyrei  unsure.gif ?

Mūsų dauguma FB turim, tai daugiau naujienų sužinom smile.gif

Snieguole, "baisiai" smagi naujiena smile.gif

Kažkodėl galvoju, kad sekanti bus Rifa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 10, 16:02)
Kažkodėl galvoju, kad sekanti bus Rifa  biggrin.gif

tai uz moja biggrin.gif
Atsakyti
as tai manau,kad dabar jei kas ir byres,tai ''an'' musiskiu pirmos klases smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitinėjau temelę nuo pradžių ir suvokiau, kad nieko apie jus nebežinau, nebent kaikuriu foto FB:) Ar priimsite atgal paklydėlę? Viskas vėl nuo pradžių, rodos, kaip vaikų neauginusi biggrin.gif
Snieguole, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 10, 16:46)
išsiskyrei  unsure.gif ?

taip smile.gif dabar vel gyvenima delioju is naujo smile.gif Smagu visai smile.gif

QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 10, 23:25)
Snieguole, sveikinimai 4u.gif

kaip suprantu ir tave sveikint reikia cool.gif
Nu duodat cia moterys... 4u.gif
Atsakyti