Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Bonifacija @ 2014 02 07, 13:31)
didelio skirtumo nebutu, jei turetum dukra, tada sakytu, reik sunaus. Pas mus pora, bet visi stebi mano pilva, kada gi pagaliau lauksiuos trecio  biggrin.gif

bigsmile.gif O, Boni, tai gal rimtai planuojat trečią?
Pas mus giminėje didelis mergaičių stygius, pastarąjį 20-metį gimsta vien bernai. Tai ir dakalinėja tokiais pasisakymais, lygtais aš galėčiau imti ir viską pakeisti ar įtakoti.
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 13:34-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 13:34)
Kurioje Vilniaus vietoje dabar šitaip gražiai klestite?

Antežeriuose. Nuo Pilaitės 5 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 02 07, 13:39)
Antežeriuose. Nuo Pilaitės 5 min. smile.gif

bigsmile.gif o kaip netoli. Kai pabaigs aplinkelį, tai susiekims iš vis bus superinis ir aišku NT kainos kils.
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 13:20-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 13:20)
Labiausiai tai šį nėštumą nervinanti frazė "nu va dabar tai jau mergaitės reiktų..." Lyg berniukas būtų kokia nesėkmė.

o tu įsivaizduoji kaip mus atakuoja, kad dabar tik mergaitę "pirktume" biggrin.gif
bet jaučiu - jei pasiryšiu trečiam, išlaikysiu namu karalienės statusą lotuliukas.gif

QUOTE(Dikė @ 2014 02 07, 13:36)
Sakai pilvą stebi dėl trečio?  biggrin.gif  Man tai darbe taip užtikrintai sako mano viršininkė, kad va du jau turiu vaikus, tai dabar jau būsiu pastovi, į jokius dekretus neišeisiu, lyg šablonas, kad tik du vaikus žmonės gali turėti  biggrin.gif

nesistebėk, mum ties smilkiniu sukioja, kai išgirsta, kad neatmetam trečio galimybės. net mano mama būna užmeta, kad gal jau užteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 14:46)
o tu įsivaizduoji kaip mus atakuoja, kad dabar tik mergaitę "pirktume"  biggrin.gif
bet jaučiu - jei pasiryšiu trečiam, išlaikysiu namu karalienės statusą  lotuliukas.gif 

aš įsivaizduoju, nes nuo Ervino gimimo tik tą ir girdžiu
o del karalienes statuso itariu ir man jis požizneno numatytas, todel ramiai sau sedziu ir nieko neplanuoju
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 13:46)
o tu įsivaizduoji kaip mus atakuoja, kad dabar tik mergaitę "pirktume"  biggrin.gif
bet jaučiu - jei pasiryšiu trečiam, išlaikysiu namu karalienės statusą  lotuliukas.gif 

blush2.gif Įsivaizduoju, nes aš seserį panašiai vis pakalbinu. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 16:25-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 16:25)

nu dabar uzmetys mane visos pomidorais del vardo lotuliukas.gif Katalėja rolleyes.gif (pasirodo yra tokia orchideju rusis smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 06, 23:58)
tfu,kazkodel galvojau,kad bus parasyta JUNGIUOSI TAU I KOMPANIJA  doh.gif  biggrin.gif

Noretum biggrin.gif pirma isteket reiktu ..tada gal ir pagalvosiu apie antra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 07, 22:36)
Noretum  biggrin.gif  pirma isteket reiktu ..tada gal ir pagalvosiu apie antra  lotuliukas.gif

o tai nesiperša? biggrin.gif
Atsakyti
Noretum  biggrin.gif  pirma isteket reiktu ..tada gal ir pagalvosiu apie antra  lotuliukas.gif

O tu lyg ištekėjus buvai g.gif
Atsakyti

Žinok, vaikai ir netekėjus gimsta biggrin.gif

Snieguole, liuks naujiena. Bliamba, kada čia visai neseniai keitei FB fotkę, pažiūrėjau ir nesąmoningai pagalvojau-jaučiu, nėščia bigsmile.gif Gal keist profesiją biggrin.gif
Beje, aš tik už namą, jei yra galimybė. Pofig ta žolė, sniegas ir investicijos. Gyvenimo kokybė ir kaštai yra visai kiti, nei bute.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2014 02 08, 12:55)
Beje, aš tik už namą, jei yra galimybė. Pofig ta žolė, sniegas ir investicijos. Gyvenimo kokybė ir kaštai yra visai kiti, nei bute.

o kaip žinia - visų norai ir galimybės skirtingos biggrin.gif
Atsakyti