QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 12:46)
Gerai norisi

Mes apie Sardiniją arba Sicilą galvojame link rudens. Pavasarį/vasarą man ir LT pakanka, randu ką veikti
Dėl kg visai nesiparinu, žinau, ateis vasara, nukris patys be didelų pastangų. Visai nenuostabu, kad visą dieną šikną padėjus ir minimaliai judant jie auga. Noriu sporto klubo namuose (bent poros treniruoklių), nereikėtų tada sukti galvos, kur vaiką ir šunį padėti, kol aš prakaituočiau
As irgi tik apie rudeni galvoju. Pavasario nebenoriu po Koso, man per salta siaip, o apie vandeni net nekalbu, nes i jura net kojos neikisau

Tai jei uzmatysi ar gausi koki pasiulyma susijusi su Sardinija, tai buc dekinga uz pasidalinima
Del treniruokliu namie

bet tam namo reikia

mes jau ir taip jovale gyvenam, du miegamieji siuo metu namie, svetaines nera. Laukiam baldu
Del kg kazkaip per daug irgi nesiparinu, nes zinau, kad prades silti, pavasareti ir tada su siek tiek noro ir pastangu viskas susitvarkys
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 11:47)
Rifa, uz tokius pinigus as tau ir superiniu viesbuciu galiu pasiulyt

Mum dabar yra uzduotis itilpt iki 7000
Pernai mokejom 6600 berods, bet siemet mes birzeli galvojam vaziuot, kol Motei ner dvieju - sutaupytume vieno vaiko kaina.

Logiska jums vaziuot, kol maziukui 2 metuku nera. Tai Zirzia, jei ka duok ziniu ir tu apie koki turkiska pasiulyma

zinau, kad vistiek issiknisi koki gera