Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Zivilka @ 2014 02 07, 10:36)
pirma karta apie tokias girdziu. cia jau reik kokioj didelej kanceliarinej ziureti turbut. o su jom kai ka nors salia popieriaus apipaiso, gerai nusivalo, ne kaip aliejiniai dazai  lotuliukas.gif  ?

aš irgi anksčiau apie tokias nebuvau gridėjusi. Vos išgirdusi iš mokytojos office1 radau rinkinį, kuris kainavo apie 40Lt blink.gif pamaniau kad tikrai maniškė apsieis be tų krūtų kreidelių. O paskui atkreipiau dėmesį, kad ir Senukuose ir kitose mažesnėse kanceliarinių prekių parduotuvėlėse būna tų aliejinių kreidelių. Ir kaina ne kažin ką skiriasi nuo vaškinių - vieną rinkinį pirkau už 6 Lt, kitą už 10 Lt. Ir išvaizda jos identiškos vaškinėms, tiesiog anksčiau neatkreipdavau dėmesio. Tiesa, Maximoje jų nemačiau. O nusivalyt tai nusivalo, žinoma lašelio Fairy reikia biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus R irgi sugalvojęs. Berniukas vargšas būtų Jogurtas, o mergytė - Patricija, nes kavinėje prie žmonių pristojo ir viską sužinojo apie jų lelių ir šitas vardas jam labai patiko. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 11:24-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 11:24)
Pas mus R irgi sugalvojęs. Berniukas vargšas būtų Jogurtas, o mergytė - Patricija, nes kavinėje prie žmonių pristojo ir viską sužinojo apie jų lelių ir šitas vardas jam labai patiko.  biggrin.gif

laugh.gif myžtelėjau

-----------

ne, kad jūsų R iniciatorius nr. 1 supratau, alia brolio ar sesės darybose mamos ir tėčio labiau reikia biggrin.gif

----------

o būsto keist nesiruošiat? čia visos beveik apsinėštinusios su antrais trečiais kraustybomis irgi užsiėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 11:28)
o būsto keist nesiruošiat? čia visos beveik apsinėštinusios su antrais trečiais kraustybomis irgi užsiėmė smile.gif

Artimiausiais metais ne. To ko norim neįperkam, tai teks pakentėt. Jei šiais metais žemę įpirksim kažkur netoliese tai būsim labai laimingi. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 11:33-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 11:33)
Artimiausiais metais ne. To ko norim neįperkam, tai teks pakentėt. Jei šiais metais žemę įpirksim kažkur netoliese tai būsim labai laimingi.  smile.gif

tai ant namo patraukė?
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 12:02)
tai ant namo patraukė?

Tai mane visada ant jo traukė, jame užaugus, jame norėčiau ir pasenti. smile.gif
Atsakyti
Mane priesingai - atgrase uztektinai... I nama kraustyciaus tik vienu atveju. Jei tureciau galimybe samdyti zmogu, kuris apeitu aplink nama ir nereiktu man nei zoles pjaut, nei ravet, nei sniega kast ir pan. Ir jei tai butu mieste, pageidautina netoli centro su afigienu vaizdu oro langa biggrin.gif
Tad artimiausiu metu kraustybos tikrai nenumatomos lotuliukas.gif

O ko snieguracka lauki/nori? Nu ka kuzda vidus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 13:04)
O ko snieguracka lauki/nori? Nu ka kuzda vidus?  biggrin.gif

Vidus užsiraukęs tyli, nes jau ir taip apsipazorinęs. Kai Rūtenio laukiausi, kuždėjo, kad bus mergaitė.
O jei atvirai, aš ir nenoriu žinoti kas, nes man tikrai nesvarbu, o MB net kirba kaip norėtų. Tai lelius klauso mamytės ir kaip tyčia nesirodo. biggrin.gif
Labiausiai tai šį nėštumą nervinanti frazė "nu va dabar tai jau mergaitės reiktų..." Lyg berniukas būtų kokia nesėkmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguole :): 07 vasario 2014 - 13:23
Man tai po grūstynių dviejų kambarių bute, po kelių buto apipylimų dabar name kaifas bigsmile.gif Vietos daug, niekas ant galvos netrypia, su niekuo laiptine dalintis nereik, bent kol kas tai man labai patinka thumbup.gif

Snieguolyt, bet ir ilgai tu čia slėpei nuo mūsų tokią naujieną cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikė: 07 vasario 2014 - 13:28
smile.gif+2014 02 07, 13:20-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 13:20)
Labiausiai tai šį nėštumą nervinanti frazė "nu va dabar tai jau mergaitės reiktų..." Lyg berniukas būtų kokia nesėkmė.

didelio skirtumo nebutu, jei turetum dukra, tada sakytu, reik sunaus. Pas mus pora, bet visi stebi mano pilva, kada gi pagaliau lauksiuos trecio biggrin.gif

Sveikinimai jusu seimai. Grazus laikotarpis ir labai smagu, kad brolis taip samoningai laukia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 02 07, 13:27)
Man tai po grūstynių dviejų kambarių bute, po kelių buto apipylimų dabar name kaifas  bigsmile.gif  Vietos daug, niekas ant galvos netrypia, su niekuo laiptine dalintis nereik, bent kol kas tai man labai patinka  thumbup.gif
Papildyta:
Snieguolyt, bet ir ilgi tu čia slėpei nuo mūsų tokią naujieną  cool.gif

Kurioje Vilniaus vietoje dabar šitaip gražiai klestite?
Aš noriu žemės ir nemažai, nu bent jau 10 arų (čia man nemažai, jei ką), savo daržiuko ir net vištų, naminių kiaušinių, man visad būdavo gera kuistis aplink namus, tvarkyti aplinką, sniego valymas iš vis kaifas. 13 kv balkonas mano poreikių netenkina.
Nu neilgai, prie SM ilgai nebuvau, o va kai tik prisijungiau, tai ir beveik pirma žinute pranešiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 02 07, 13:31)
didelio skirtumo nebutu, jei turetum dukra, tada sakytu, reik sunaus. Pas mus pora, bet visi stebi mano pilva, kada gi pagaliau lauksiuos trecio  biggrin.gif

Sakai pilvą stebi dėl trečio? biggrin.gif Man tai darbe taip užtikrintai sako mano viršininkė, kad va du jau turiu vaikus, tai dabar jau būsiu pastovi, į jokius dekretus neišeisiu, lyg šablonas, kad tik du vaikus žmonės gali turėti biggrin.gif
Atsakyti