Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

smile.gif+2014 02 07, 10:48-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 10:48)
Kokius  bigsmile.gif  mes tai nieko nesugalvojom dar.

siai dienai berniukas butu Ugnius(nebent gimtu ryzas blush2.gif biggrin.gif tada ne biggrin.gif ) ,o mergaitei labai patiko vardas is filmo ,bet ji kolkas nutylesiu blush2.gif

QUOTE(dangiuk @ 2014 02 07, 10:53)
Nei planuoju, nei galiu, bet vardą sūnui irgi turėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokinga net pačiai sau...  blush2.gif

bent ne viena as cia tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 07, 09:56)
1. siai dienai berniukas butu Ugnius(nebent gimtu ryzas  blush2.gif    biggrin.gif
2. ,o mergaitei labai patiko vardas is filmo ,bet ji kolkas nutylesiu  blush2.gif
bent ne viena as cia tokia  lotuliukas.gif

1. g.gif Kaimynas ryžas?
2. ax.gif nu negailėk, pasakyk. Mes vis tiek dairomės tik R raidėje po kol kas. Kol suplanuosit, tai ir pasikeis, bus kitų filmų. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 09:56-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 09:56)
Pas jus viskas ne nuo to galo  doh.gif

nu aš visada sakiausi ne standartas esanti biggrin.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 07, 09:56)

bent ne viena as cia tokia  lotuliukas.gif

Nu tu bent vyrą šalia turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2014 02 07, 10:02)
nu aš visada sakiausi ne standartas esanti  biggrin.gif

Nu bet mačiau, kad kiti tave vadina tobula. cool.gif

SZ vyrą turi, bet ne ryžą g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 10:07-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 10:07)
Nu bet mačiau, kad kiti tave vadina tobula.  cool.gif

Juokiuos balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne vyras ten pavadino. tongue.gif čia apie mano liežuvį buvo, jeigu ką... biggrin.gif o parašiau fb ir tik tada pagalvojau, kad kai kam ir gali kilti tokių minčių, kad čia vyriškos padermės žodžiai.
Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 08:37-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 08:37)
*Ačiū už sveikinimus, laukiam visiško slapuko  wub.gif  jau turėjo 2 geras progas pasirodyti ir nei viena nepasinaudojo. Pati jaučiuosi puikiai, darbingai. Sugebėjom su MB dar ir kambarį ištapetuoti  per parą. Vežimas irgi jau stovi, nugi žinot mane, visko reikia labai iš anksto, kad jausčiausi rami.  doh.gif

**Jis labiausiai čia mus ir prikalbino ryžtis  nestuke.gif Gerai moka įtikinėti vaikas.

*koks vežimas? biggrin.gif aš vis dar negaliu sustot domėtis šitom transporto priemonėm biggrin.gif

**kai tėvai stabdžiai, kas belieka vaikui biggrin.gif

------------

o brolis ar sesė yra gėris - dudasi, net stogas kilojasi. tik su dviem sudėtingiau visur issiruost, plius kazkam palikt jau sudetingiau nei viena biggrin.gif
kai bus trecias, tada du atrodys nedaug lotuliukas.gif

Papildyta:
SZ, ryži patys laimingiausi žmonės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 07, 10:34)
Ir viskas pasikeitė, kai dukrai nupirkau aliejines kreideles - mokytoja rekomendavo būtent tokias pirkti, nes spalvos ryškesnės ir geriau piešia nei vaškinės. Jonelis užsimanė irgi pabandyti su jomis piešt.

pirma karta apie tokias girdziu. cia jau reik kokioj didelej kanceliarinej ziureti turbut. o su jom kai ka nors salia popieriaus apipaiso, gerai nusivalo, ne kaip aliejiniai dazai lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Snieguole, sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 10:34)
*koks vežimas? biggrin.gif aš vis dar negaliu sustot domėtis šitom transporto priemonėm biggrin.gif
**kai tėvai stabdžiai, kas belieka vaikui  biggrin.gif

Įsimylėjau Chicco i Move, dėl vasaros sezonui pritaikyto lopšio ir visų navarotų. Tai ir nupirkom... baltą... viliuosi, kad nereiks skalbt kas dieną.

Nu matai, kad neužstabdėm. Per porą metų įkalbėjo. tongue.gif

Atsakyti
smile.gif+2014 02 07, 10:44-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 07, 10:44)
Įsimylėjau Chicco i Move, dėl vasaros sezonui pritaikyto lopšio ir visų navarotų. Tai ir nupirkom... baltą... viliuosi, kad nereiks skalbt kas dieną.

Nu matai, kad neužstabdėm. Per porą metų įkalbėjo.  tongue.gif

o tai kada tau gimdyt nusimato? labai tyngiu skaičiuot biggrin.gif

gražus, nepaneigsi thumbup.gif
tik aš savo kaime nepravažiuočiau biggrin.gif

-----

o dabar sąžiningai - pasiruošus vėl grįžt į sėslųjį gyvenimą? biggrin.gif
kuris - tu ar dieds ėmėtės iniciatyvos?
Atsakyti
Oho, kokios čia naujienos thumbup.gif Sveikinu, Snieguole mirksiukas.gif Kada gims jūsų slapukas?
O vaikams matyt toks laikotarpis, labai domisi leliukais, prašo ištisai brolio/sesės. Viską padės, nešios, migdys ir t.t. biggrin.gif labai susidomėję žiūri nuotraukas savo pačias pirmąsias abidvi, klausinėja kaip ten tam pilve gyveno ir t.t. Vardus irgi sugalvoję jos turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 07, 11:02)

o dabar sąžiningai - pasiruošus vėl grįžt į sėslųjį gyvenimą?  biggrin.gif
kuris - tu ar dieds ėmėtės iniciatyvos?

Dėkui už pagyras keturačiui. Finišas 06-01
Taigi sakau, kas buvo iniciatorius. Norėjom jau ir seniau, bet laukėm kol visokie klaustukai susidėlios į vietas.
Neplanuoju sėslaus gyvenimo biggrin.gif Metai pralėks greit, o tada jau gal imsiu ir į darbo rinką po truputį grįžti, kiek žinau dabar yra tokia galimybė. smile.gif Ai nežinau, toli viskas dar. Po kol kas planas gimdymo atostogoms pabaigt anglų kalbos porą lygių, išsilaikyt egzaminus ir išmokti brūžinti gitara, kad patenkinti R muzikinius poreikius, nes irgi jau seniai įkalbinėja eiti mokytis. doh.gif Jezus, kokia aš skysta mama.
Atsakyti