Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(kvietkas @ 2014 01 31, 20:15)
o masazus dariau po gimdymo, berods 9, man dave efekta.

kokius darei?

aš apie kažinkokius limfodrenažinius skaičiau g.gif
Atsakyti
zinok nezinau , ateidavo pas mane i namus ir dare ale kazkokius skulpturinius, liekninancius
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 01 31, 20:27)
zinok nezinau , ateidavo pas mane i namus ir dare ale kazkokius skulpturinius, liekninancius

afigienai bigsmile.gif

-------------
beje, gal kas paskutiniu metu (pusės metų laikotarpyje) buvot spa vilniuj? girdėjau pliotkus, kad labai maistas suprastėjęs g.gif o kaip tik vasarį numatytas važiavimas...
Atsakyti
Sveikos,
grizau ka tik is rimi,papirkau bernams pedkelniu po 1.99 Lt (nukainuota nuo 12Lt) su zmogum voru. Nors maniskiai ir ne gerbejai,bet vis tiek reikejo. Juokemes su drauge,kad kiba galiojimo terminas baigias ar ka biggrin.gif
Uzsukau pasidalint,gal kam reik. Ir siaip apatiniams vaiku rubams -40proc.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 17:08)
Na mergos prisipazinkit, kurios vaikatot i sporto klubus? Tipo kilus priziurit smile.gif

Norėčiau pilvą nusportuot, nes dabar ir toks nėštuminis doh.gif Bet kad vakarais tik namo greičiau norisi, o dar ir vaikus vežuosi po darželio, tai nėra kada į sportus važinėtis. Gaila laiko...

Sawana, gera pėdkelnių kaina thumbup.gif Man kaip tik reik merginom, nes kažkaip pastaruoju metu visos labai greit praplyšta. Gerai būtų užsipirkti, bet Rimi šalia nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kas dar mane pamena. 4u.gif Noriu grįžti į sektą, pas mane jau laiko kiek daugiau atsiranda, nes šiek tiek darbo profilį pakeičiau ir jūsų pokalbių apimtys darosi man "įkandamos" biggrin.gif tik gaila, kad čia taip narių ištuštėję... unsure.gif

Akys užkliuvo už Dikės paskelbtos pėdkelnių ir vaikiškų apatinių akcijos, bet jau patikrinau internete, kad nespėjau. doh.gif

Esu atsilikus nuo jūsų reikalų, tik žinau kas FCB vyksta, tai tikiuosi labai stipriai gyvenimas čia ir ten nesiskiria.
Atsakyti
smile.gif+2014 02 06, 16:00-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2014 02 06, 16:00)
Sveikos gyvos, kas dar mane pamena.  4u.gif  Noriu grįžti į sektą, pas mane jau laiko kiek daugiau atsiranda, nes šiek tiek darbo profilį pakeičiau ir jūsų pokalbių apimtys darosi man "įkandamos" biggrin.gif  tik gaila, kad čia taip narių ištuštėję...  unsure.gif

bet biudžetininke likai?

------------

aš šiandien lašinius savo verčiau tirpt biggrin.gif alia sports buvo biggrin.gif nors tiesą pasakius, treniruotė buvo gera, tik aplinka tokia juokinga - visos mergos kaip iš nike katalogo nužengusios biggrin.gif aš su savo "ono" treningiukais kaip pilka varna strakaliojau laugh.gif bet kiek akys užmatė, sportine forma bent kelis egzempliorius ryškiai lenkiau cool.gif

dabar belieka neprarast entuziazmo rolleyes.gif
Papildyta:
jaaaaaazau sniegurčka, tik dabar alylai užmačiau bigsmile.gif

nuširdžiausi sveikinimai clap.gif
ko laukiat? slapukas ar ne?
Atsakyti
Geras, Snieguole, sveikinimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif o kaip ten su tuo trečiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 21:30)
afigienai  bigsmile.gif

-------------
beje, gal kas paskutiniu metu (pusės metų laikotarpyje) buvot spa vilniuj? girdėjau pliotkus, kad labai maistas suprastėjęs  g.gif o kaip tik vasarį numatytas važiavimas...

Apie Vilnius Spa nzn,buvom praeita savaitgali Grand Spa Druskininkai visa chebryte,rekomenduoju,laaabai patiko!
Atsakyti
snieguole bigsmile.gif
Atsakyti
Jeeee Snieguole bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Snieguole, puikios naujienos , sekmes nesiojime ir gimdyme

o as kaip tik siryt testa dariausi, nes mmm veluoja, aciu dievui neigiamas. matyt vel hormonai durnoiuoja. zoddziu kievienam sava laime smile.gif
Atsakyti