Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 17:08)
O as va, iklimpau su kudo trefkem smile.gif jons mielai eina, tai teks veziot, kol galimybes yra
Paskui gal abudu broliai eis biggrin.gif

O darze jons su dar dviem vaikais dziaugiasi gyvenimu be bureliu biggrin.gif nes nei piest nei sokt jis nenorejo, piestu stojosi kai bandziau ikalbinet. Uztai aukletoja pasakoja, kad kai tik visi vaikai issilaksto, jos su savo draugeliu seda prie stalo ir uzziima rankdarbiais biggrin.gif karpo, lanksto, paskui pasigamine lektuvus, skraido ...su priciudais vaikinas

--------

Na mergos prisipazinkit, kurios vaikatot i sporto klubus? Tipo kilus priziurit smile.gif

pas mus nėra kažkokių būrelių, dar nežinau kur vaikai pasiduos, ledo ritulys, bet jie dar per maži, dziudo - labai kenkia stuburui.
Gustas tai piešia darželyje, namie irgi, dar kai brolis prisijungia, tai tenka ir galvas prausti
---------
aš vaikštau, ką reik biggrin.gif
Tu jei nori numesti lašinį nuo pilvo, turi žiūrėti ką dedi į burną, nes jei valgysi bet ką, joks sportas tau jo nukratyti nepadės. Atsisakyk saldumynų, miltinių patiekalų ir pamatysi, kaip apkris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 31 sausio 2014 - 17:14
QUOTE(kustuce @ 2014 01 31, 17:12)
Atsisakyk saldumynų, miltinių patiekalų ir pamatysi, kaip apkris

kokia tada nauda iš to nukritimo, jei gyvenimas nemielas pataps ax.gif
aš užsibrėžiau tikslą tik apmažinti visokių saldumynų ir miltinių patiekalų. Bet atsisakyti neketinu. Nes tiesiog mėgstu juos. Jei jau reikia rinktis lašinius arba gyvenimą be pyragų, tai renkuosi lašinius. biggrin.gif kas kita jei sveikata neleistų jų valgyti.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 31, 17:12)
aš vaikštau, ką reik  biggrin.gif
Tu jei nori numesti lašinį nuo pilvo, turi žiūrėti ką dedi į burną, nes jei valgysi bet ką, joks sportas tau jo nukratyti nepadės. Atsisakyk saldumynų, miltinių patiekalų ir pamatysi, kaip apkris

nepadės tas maisto ribojimas - nevalgius kaulai išlys, o nėštuminis pilvas liks cool.gif reik kažką daryt su tuo lašiniu/skūra.
man įdomu ar priedo prie sporto jokio neturit tongue.gif pvz kokio masažo alia odos stangrinimui g.gif

Papildyta:
QUOTE(Nuska @ 2014 01 31, 18:17)
Jei jau reikia rinktis lašinius arba gyvenimą be pyragų, tai renkuosi lašinius.  biggrin.gif

lotuliukas.gif as jei galima - nei lašinio nei pyragų... geriau be lašinio, bet su mėsa
Atsakyti
Zirzia, tada nežinau, nes aš tai lašinį tirpinu

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 31, 18:25)
Zirzia, tada nežinau, nes aš tai lašinį tirpinu

ir sekasi?

Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 18:59)
ir sekasi?

a velniai žino, pamažu viskas juda, raumenys auga greičiau lotuliukas.gif
Tu pas Kristina užklausk, ji man rodos kažkur kaune sportuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 31 sausio 2014 - 19:42
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 19:21)
nepadės tas maisto ribojimas - nevalgius kaulai išlys, o nėštuminis pilvas liks  cool.gif reik kažką daryt su tuo lašiniu/skūra.
man įdomu ar priedo prie sporto jokio neturit tongue.gif pvz kokio masažo alia odos stangrinimui  g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif as jei galima - nei lašinio nei pyragų... geriau be lašinio, bet su mėsa

nezinau, kaip konkreciai tavo tas pilvas ir skura atrodo, bet paprastai padeda tik plastine operacija. bet manau, kad tu daugiau isivaizduoji, nei is tikro yra bedos
Papildyta:
Kustuce, kokias trenkes lankai?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 31, 19:46)
nezinau, kaip konkreciai tavo tas pilvas ir skura atrodo, bet paprastai padeda tik plastine operacija. bet manau, kad tu daugiau isivaizduoji, nei is tikro yra bedos
Papildyta:
Kustuce, kokias trenkes lankai?

man tai atrodo, kad pas ją tikriausiai atsikišęs pilvas ir tiek, nėra ten jokios kabančios skūros g.gif
--------
treniruokliai
Atsakyti
pas mane standartiškas bobiškas atsikišęs pilvukas. o man norisi to, kuris buvo įdubęs biggrin.gif

nes su tuo bobišku atrodau biški nėščia , jei apsimaunu kokį aptemptesnį drabužį doh.gif biggrin.gif

-----------

jo, kristina numanau kur sportuoja biggrin.gif ir jai sportas afigienai padeda atrodyti stulbinamai rolleyes.gif jin dabar rolleyes.gif caca lialia niam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzia: 31 sausio 2014 - 20:08
QUOTE(kustuce @ 2014 01 31, 20:48)
man tai atrodo, kad pas ją tikriausiai atsikišęs pilvas ir tiek, nėra ten jokios kabančios skūros  g.gif
--------
treniruokliai

turbut vienintelis ko nesu isbandzius tai treniruokliai.
o as kai pradedu sportuoti, man amziais kas nors atsitinka, tiksliau ir nesportuojant atsitinka, bet pastoviai sutrukdo sportavimui. paskutinis bandymas buvo vasara joga, ziauriai patiko, nors ir tekdavo prisiversti po darbo, bet nuejus kaifas. tai menesi palankius susirgom su vyru taip, kad menesi pasveikti negalejom ir sunkiai is kambario i kambari vaiksciojom . cia liepos menesi buvo, jei kas pamenat. paskui rugpjuti jau tikrai nenorejau patalpose buti, kas vakara varydavom prie juros, galvojau nuo rugsejo pradesiu. rugseji dar buvau kita sporta per pietus pradejus netoli darbo, riebalu deginimo trenkes, tipo kad laiko sutaupyciau, ka jus uz poros savaiciu susilauziau pirsta, bet kadangi i medikus kreipiausi per velai, jau kaip ir sugijus, tai matyt dar uztrsuko procesas be langetes , kad skauda iki siol ir ta ranka nelabai ka galiu daryti (nes tai per nykscio sanari, todel negaliu nei suimti stipriai nei remtis ta ranka). kitais kartais prasidedavo radikulitai 2 savaites guli su diclaku, 2 sportuoji ir vel is naujo, arba mano firminiai bronchitai. zodziu kaip uzkeikta, niekaip nepavyksta i vezias patekti
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 21:08)
*pas mane standartiškas bobiškas atsikišęs pilvukas. o man norisi to, kuris buvo įdubęs biggrin.gif

nes su tuo bobišku atrodau biški nėščia , jei apsimaunu kokį aptemptesnį drabužį  doh.gif  biggrin.gif

-----------

**jo,  kristina numanau kur sportuoja  biggrin.gif ir jai sportas afigienai padeda atrodyti stulbinamai  rolleyes.gif jin dabar  rolleyes.gif caca lialia niam  lotuliukas.gif

* nu jei jis pasiputes nuo to, kad raumenys prarado tonusa per nestumus, gal sportas ir padetu,bet skuros tikrai niekas nesutraukia, nebent tai pacios moters isivaizdavimas, tai tada tipo masazai "padeda"nustojimo isivaizduoti metodu.
** tipo su vyru vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 31, 17:08)
Na mergos prisipazinkit, kurios vaikatot i sporto klubus? Tipo kilus priziurit smile.gif

as vaiksciojau visa vasara ir rugseji, po to tingejau, nes salta, tamsu, niekur nesinori eit, kai beveik poliarine naktis uz lango
ale planuoju vel eit nuo kokio kovo

bet man nereik kilogramu priziuret, jie pas mane patys prisiziuri biggrin.gif

o masazus dariau po gimdymo, berods 9, man dave efekta.
Atsakyti
bet zinokit koks kaifas tie grindu robotai, eina sau. gyvenime namie taip svaru nera buve. nu tikrai dirbantys zmones negali grindu siuruoti 4 valandas kasdien. bet dristu teigti, kad jie reikalingi tandeme dviese, vien siurblys, ka as zinau, netenkintu manes, o po plovejo, tokia svara, gaiva . viens plovejas aisku irgi to nepadarytu . zodziu, aks svarstot rekomenduojou, taip pat kaip indaplove ar skalbianke - pirmo butinumo daiktai butuose kur didesni nei pora kambariu.
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2014 01 31, 21:15)

o masazus dariau po gimdymo, berods 9, man dave efekta.

as kokius 29 po gimdymo dariau, kaip kabejo skura taip ir kabejo. man plastikos reikia
Atsakyti