Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

Rytas 4u.gif
Palikau abu namie ir šiandien ax.gif vis vien daugiau nei pusės vaikų nebus, nes dauguma irgi ir šalčių bijo ir to meningokoko. Tik dukra apsibliovė, nes šiandien į mokyklą turi spektaklis atvažiuot, už kurį jau ir sumokėta.

QUOTE(kustuce @ 2014 01 30, 17:27)
Kaip G sugeba džinsų kelius darželyje prakapot  doh.gif

Mano brolis turėjo tokį gebėjimą biggrin.gif mama vos nupirkusi naujas kelnes ir karto ant kelių prisiūdavo odinius lopus.
Atsakyti
Kulviecio mokykloje vilniuje du atvejai meningito. abu vaikai reanimacijoj. Kas svarbiausia, spauda nustojo rashyt apie tai...
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 01 31, 07:57)
Kulviecio mokykloje vilniuje du atvejai meningito. abu vaikai reanimacijoj. Kas svarbiausia, spauda nustojo rashyt apie tai...

Jezau kaip baisu...
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 01 31, 07:57)

O iš kur tokia info? Plius kai berniukas jau į paprastą palatą perkeltas.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 01 31, 08:37)
O iš kur tokia info? Plius kai berniukas jau į paprastą palatą perkeltas.

gimnastikoj suzinojau. Zinojo trenere ir ta mokykla, kurioje musiskes sportuoja.

Is kur tokia info, kad perkeltas i paprasta palata? Gal tu ir daugiau zinai apie si atveji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 31 sausio 2014 - 09:00
QUOTE(Bonifacija @ 2014 01 31, 08:59)
gimnastikoj suzinojau. Zinojo trenere ir ta mokykla, kurioje musiskes sportuoja.

Is kur tokia info, kad perkeltas i paprasta palata? Gal tu ir daugiau zinai apie si atveji?

Lankot gimanstiką pas Šviesuolę?
Na aš linkusi pasitikėti oficialiais duomenimis. Plius kalbėjau ir su dukros mokytoja - oficialiai nustatytas meningokoko atvejis tik vienam berniukui ir mokykla ir mokytojams pranešė tik apie vieną atvejį. Apie du sergančius vaikus pradžioje tėvai kalbėjo iki paskelbiant oficialų pranešimą. Taigi čia gali būtų tiesiog VBS.
O info apie perkėlimą į paprastą palatą irgi VBS lygyje - taigi šnekasi mamos. Ir normalu kad visoms rūpi kaip tas vaikas jaučiasi. Nepažįstu to berniuko tėvų, bet manau kad gal mama pasakė apie tai mokytojai (bent jau aš mokytojos vietoje tikrai aktyviai domėčiaus), o jau tada info pasklido. Nuoširdžiai tikiuosi, kad išties vaikui jau geriau ir kad VBS info teisinga ax.gif

va kokią info gavo visi Kulviečio mokyklos tėvai trečiadienį vakare per TAMO:
Mieli tėveliai, mokiniai,

Mokykloje užfiksuotas meningokokinės infekcijos atvejis. Visuomenės sveikatos centras informavo, kad į sveikatos gydymo įstaigą buvo atvežtas mūsų mokyklos pradinių klasių mokinys ir jam konstatuotas šis susirgimas. Klasėje, kurioje mokėsi mokinys, buvo informuoti tėvai - jie profilaktiškai konsultavosi savo poliklinikose.

P.S. Mokinys pamokose nedalyvavo šį penktadienį (sausio 24 d.), į gydymo įstaigą kreipėsi sekmadienį ryte. Mūsų žiniomis, mokinys sveiksta.

Mokykla laikosi visų Visuomenės sveikatos centro nurodymų. Ugdymo procesas vyksta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuska: 31 sausio 2014 - 09:12
aha, to ir linkiu 4u.gif

Ne, maniske ne pas Sviesuole. Ji siaip isvis ne menines gimnastikos trenere.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 01 31, 09:12)
aha, to ir linkiu  4u.gif

Ne, maniske ne pas Sviesuole. Ji siaip isvis ne menines gimnastikos trenere.

O tai kokia ji trenerė? g.gif tiesą sakant nelabai domėjausi jos kvalifikacija. Neturiu tikslų iš saviškės tikrą gimnastę daryt. Tiesiog džiaugiuosi, kad kažkuom panašiu užsiima, bus lankstesnė. Trenerė šneka apie vasario 9d. kažkokius testus moksleivių rūmuose, ale net nežinau ar vešiu ten saviškę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 01 31, 09:21)
O tai kokia ji trenerė?  g.gif tiesą sakant nelabai domėjausi jos kvalifikacija. Neturiu tikslų iš saviškės tikrą gimnastę daryt. Tiesiog džiaugiuosi, kad kažkuom panašiu užsiima, bus lankstesnė. Trenerė šneka apie vasario 9d. kažkokius testus moksleivių rūmuose, ale net nežinau ar vešiu ten saviškę g.gif

ji save vadina koncertine gimnastika, bet tokios apskritai nelabai yra. Lankscios mergaites yra tos, kurios kazka lanko papildomai o ne vien pas ja smile.gif Maciau visa jos treneruote, zinau, kas ir su kuo valgoma. Kaip ji visa treneruote mergaitem masazus daro, nuo ko as pakraupus likau.

Butu noro, rekomenduociau geresne trenere, jei tik tokie jusu norai, kaip lankstumas ir grakstumas mirksiukas.gif

As buvau jos vienoje treneruoteje kazkada seniai seniai. Mano mergaite ji nurase atseit kadangi budama 3,5 metu palanke 3 menesius sportine gimnastika, jos diafragma sugadinta ir is jos menines gimnastes nebus ir apskritai, ji duomenu kaip gimnaste neturi lotuliukas.gif Kai nuvedziau i vilniaus miesto menines gimnastikos kluba, kai ja palankste, paziurejo, tai griebe visom keturiom. Dziaugiuosi, kad patekom i geras rankas. O lankyt bile lankyt, tai as per didele tingine veziot buciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 01 31, 09:39)
ji save vadina koncertine gimnastika, bet tokios apskritai nelabai yra. Lankscios mergaites yra tos, kurios kazka lanko papildomai o ne vien pas ja  smile.gif  Maciau visa jos treneruote, zinau, kas ir su kuo valgoma. Kaip ji visa treneruote mergaitem masazus daro, nuo ko as pakraupus likau.

Butu noro, rekomenduociau geresne trenere, jei tik tokie jusu norai, kaip lankstumas ir grakstumas  mirksiukas.gif

As buvau jos vienoje treneruoteje kazkada seniai seniai. Mano mergaite ji nurase atseit kadangi budama 3,5 metu palanke 3 menesius sportine gimnastika, jos diafragma sugadinta ir is jos menines gimnastes nebus ir apskritai, ji duomenu kaip gimnaste neturi lotuliukas.gif  Kai nuvedziau i vilniaus miesto menines gimnastikos kluba, kai ja palankste, paziurejo, tai griebe visom keturiom. Dziaugiuosi, kad patekom i geras rankas. O lankyt bile lankyt, tai as per didele tingine veziot buciau  blush2.gif

dėkui už info. Bo aš gimanstikoj visiška diletantė.
Matai, man vežioti niekur nereikia dabar - mokykloj dukart per savaitę treniruotės būna. Kol kas negaliu sau leisti prabangos vežioti vaikus į treniruotes. Kai išmoks patys važinėti - galės važinėt. O dabar turi tenkintis tuo kas yra darželyje/mokykloj.
Atsakyti
tai jei veziot nereik, kodel gi ne. Mano taip sokius darzely lanko. uzsimane, tai ir prashom, man galvos nuo to neskauda, ar ji soka, ar piesia biggrin.gif

Atsakyti
O as va, iklimpau su kudo trefkem smile.gif jons mielai eina, tai teks veziot, kol galimybes yra
Paskui gal abudu broliai eis biggrin.gif

O darze jons su dar dviem vaikais dziaugiasi gyvenimu be bureliu biggrin.gif nes nei piest nei sokt jis nenorejo, piestu stojosi kai bandziau ikalbinet. Uztai aukletoja pasakoja, kad kai tik visi vaikai issilaksto, jos su savo draugeliu seda prie stalo ir uzziima rankdarbiais biggrin.gif karpo, lanksto, paskui pasigamine lektuvus, skraido ...su priciudais vaikinas

--------

Na mergos prisipazinkit, kurios vaikatot i sporto klubus? Tipo kilus priziurit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzia: 31 sausio 2014 - 17:08