Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(kustuce @ 2014 01 29, 13:55)
Mes tarybiniais laikais pareidavom, kuprinę numesdavom ir į lauką iki pat vakaro  lotuliukas.gif , dar atsimenu, kaip sugrauždavau kotletą iš keptuvės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as tai net ne pareidavau, o parvaziuodavau truliku is kito miesto galo..nuo pat pirmos klases..tevai grizdavo apie 20 val turbut..ale dabar neisivaizduoju savo vaiku taip nei uz ka blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 29, 12:55)
Mes tarybiniais laikais pareidavom, kuprinę numesdavom ir į lauką iki pat vakaro  lotuliukas.gif , dar atsimenu, kaip sugrauždavau kotletą iš keptuvės  biggrin.gif

Tada būdavo normalu smile.gif Aš ir grįždavau ir dar paskui kai reikdavo toli iki muzikos mokyklos važiuodavau su truliku. Paskui jau atsimenu patamsy grįždavau, baisoka būdavo, bėgte namo parbėgdavau, bet kažkodėl tėvai nei nuvesdavo, nei parvesdavo. Dirbo, o vaikai patys savim pasirūpindavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 01 29, 14:28)
Tada būdavo normalu smile.gif Aš ir grįždavau ir dar paskui kai reikdavo toli iki muzikos mokyklos važiuodavau su truliku. Paskui jau atsimenu patamsy grįždavau, baisoka būdavo, bėgte namo parbėgdavau, bet kažkodėl tėvai nei nuvesdavo, nei parvesdavo. Dirbo, o vaikai patys savim pasirūpindavo  biggrin.gif

Tai jau tikrai. As tai ir jaunesni broli is darzelio turedavau paimti. Uztat dabar jau suaugusi budama su siaubu prisimenu kaip karta vos namu nesudeginom - pastaciau sildyt puoda paliktos sriubos ir abu uzmigom. Nei vienas nepajautem kaip viskas eme svilt, tevai laiku grizo ir su kaimynu pagalba islauze duris (uzrakine buvom ir raktas spynoj).
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 29, 10:14)
tai tu gi mamuką turi  wub.gif . Beje, kaip jos sveikata?

Turiu, bet niekada negali zinot kaip bus... Sveikata, nera jos, deja... Todel ir nesijauciu kaip inkstas taukuose, greiciau kaip ant parako statines verysad.gif

Del tarybiniu laiku visiskai pritariu, pestute is mokyklos, per gatve. Pavalgai, su truliku i kita miesto gala i krepsinio treniruote, tamsoj namo doh.gif Bet siu dienu pasauly man baisu butu taip vaika paleisti...
Siaip ir pati esu karta labai isgasdinta kazkokio iskrypelio, kai namo is mokyklos ejau ir dienos metu doh.gif
Atsakyti
aš kai mažam miestelyje augus, tai išvis nebuvo problemos - viskas dvidešimties minučių kelio pasiekiama biggrin.gif ir kokie dar lydėjimai doh.gif
bet ar kuri nors pykstam ant tėvų? nugi ne...
Atsakyti
Gal nelyginkim laiko, kai augom, su dabartiniu.
Vyresnysis lanko sportą, po jo važiuoja autobusu namo, mes pasiimam iš stotelės. Namo pareiti įmanoma, bet tamsiu paros metu visai nenoriu, kad vaikščiotų-visokie grybaujantys durniai, palaidi šunys, mašinos. Juk nesunku juos susirinkus parsivežt, jei tik turim galimybę. O iš mokyklos teoriškai galėtų grįžti autobusu, bet kokia prasmė, jei tėtis dirba šalia ir po valandos važiuoja namo? biggrin.gif Dieds net darbus susirikiavęs pagal vaikų grafikus, nes aš paskutiniu metu jų vežiojime esu pakankamai ribota dėl komandiruočių kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2014 01 29, 23:05)
Dieds net darbus susirikiavęs pagal vaikų grafikus,
nes aš paskutiniu metu jų vežiojime esu pakankamai ribota dėl komandiruočių kiekio.

biggrin.gif vat kas tikrieji musu direktoriai ir gyvenimo vadovai smile.gif

Ar toli vazineji? I kur, jei ne konfidencialu? ax.gif tiesiog smalsu.
Atsakyti
QUOTE(Rifa @ 2014 01 29, 23:17)
Ar toli vazineji? I kur, jei ne konfidencialu?  ax.gif tiesiog smalsu.

Nesakyčiau, kad toli, ne į Afriką ar Japoniją, artimojoj Europoj apsisukam, bet koks skirtumas kur važiuot? Vis tiek manęs namie kas antrą savaitę nėra doh.gif biggrin.gif Nuo vasario važinėjimų turėtų apmažėti stipriai, bent taip žada. Pažiūrėsim realybę.
Atsakyti
Net ir nemaniau lyginti anų laikų su dabartiniais, tiesiog prisiminiau, kaip buvo, kai mes augom smile.gif

Aš vis dar turiu stiprią paranoją dėl vaikų saugumo, sunku man lb
Atsakyti
kustuce, o ko ta fobija tave kankina?

nu baisu kartais ir man, bet paranojiškai nebijau...
labai mėgstu kartoti sau ir kitiems, "kad "už kitus gyvenimo nenugyvensi"... bet o tačiau, sunku už vaikus to gyvenimo negyvent - atrodo ir tą ir aną padaryčiau lotuliukas.gif

va baisu paranojiškai būna, kai namie viena su vaikais nakvoju - mol naktį įlys kasnors, ką tada darysiu unsure.gif

-------------

nu ir žvarbu lauke ph34r.gif ryte kai Joncę vežiau, atrodė kad vs ne nuoga einu - vėjas kiaurai košė ...
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 30, 11:28)
kustuce, o ko ta fobija tave kankina?

nu baisu kartais ir man, bet paranojiškai nebijau...
labai mėgstu kartoti sau ir kitiems, "kad "už kitus gyvenimo nenugyvensi"... bet o tačiau, sunku už vaikus to gyvenimo negyvent - atrodo ir tą ir aną padaryčiau  lotuliukas.gif

va baisu paranojiškai būna, kai namie viena su vaikais nakvoju - mol naktį įlys kasnors, ką tada darysiu  unsure.gif

-------------

nu ir žvarbu lauke  ph34r.gif ryte kai Joncę vežiau, atrodė kad vs ne nuoga einu - vėjas kiaurai košė ...

nu ne paranojiškai, bet baisu man, kaip reikės vienus į lauką paleisti biggrin.gif
--------
nebijau viena namie būt, kažkaip pripratau jau, nesikviesiu gi anytos, kad pabūtų su manimi lotuliukas.gif
--------
tai kas ten pas tave per paltas, kad kiaurai košia? Man tai tik veidui šalta buvo
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 30, 11:33)
nebijau viena namie būt, kažkaip pripratau jau, nesikviesiu gi anytos, kad pabūtų su manimi  lotuliukas.gif
--------
tai kas ten pas tave per paltas, kad kiaurai košia? Man tai tik veidui šalta buvo

pūkinė striukė, alia vis tiek košia - aš šaltmirė cool.gif brrrrrrr...

-----------

pas mane ir signalkė yra ant langų, naktį visad priduodu, bet vis tiek mąstau pavojaus mygtuką dar užsakyt.
aišku išvis geriausia būtų metalines žaliuzes padaryt laugh.gif
Atsakyti