Rytas
kokia palaima, girdžiu abiem ausimis
Jonelis mėgsta ir "berniukiškus" ir "mergaitiškus" multikus. Va savaitgaliais labai laukia mažųjų ponių. Spranų dar nematė, reiks parsisiųst. Makvynas kaip ir atsibodo jau.
prieš metus aš irgi stradalinau kas bus kai vyresnėlė pradės eiti į mokyklą, ta ateitis mane gąsdino. Na ir ką - ne taip jau baisu. Kadangi mūsų darželis vasarą neatostogauja, tai būsimi pirmokai gali lankyti darželį iki paskutinės rugpjūčio dienos. Ką mes ir darėm. Mokykloj yra prailginama grupė, kuri dirba iki 18 valandos. Kaina už prailginamą grupę - jei vaikas būna iki 15val. tai 6Lt dienai, jei iki 18 val. tai 10 Lt dienai. Maniškė būna iki 18 val., nes Jonelį pasiimu iš daržo apie 17:30, tada prieš pat 18 val. ją paimu. Prailginta grupe esu patenkinta, mokytoja ne vien tam kad vaikai sprando nenusisuktų, bet ir prižiūri kaip pamokas ruošia, sugalvoja visokios veiklos jiems. Jei vaikas lanko kažkokį būrelį mokykloj, tai irgi jam pasibaigus, vėl grįžta į prailginamą grupę. Jei oras gražus, tai ir į lauką visi išeina.
Va ką vasarą darysiu dar nesugalvojau
visą dieną maniškė tikra neišbus viena. Gal su aukle tarsiuos. O dar nuo kovo mano tėtei pensija prasideda, bet dar pats neapsisprendė ar išeis į ją ar dar liks dirbti. Na žodžiu sugalvosim ką nors.
Dėl Jonelio visiškai rami esu, Rasutė bus jau paaugusi, tai ir į mokyklą drauge nueis, ir grįžt iš jos drauge jau galės, namie kartu pabus (tikiuosi). Va tik bus blogai, jei Rasutė ketvirtoj klasėj papuls į popietinę pamainą, tada Joniukui teks taip pat į prailginamą eiti.
QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 19:10)
As tavo vietoj nekisciau
Kiekvienas po savo saule - nes darze vienoj grupej daznai buna, kad vyresneliai maziukus brolius ar seses dusina... Bent jau aukletojos salo, kad turi daugiau darbo, kad islaviruot.
vasarą trumpai, kai grupės buvo sujungtos, Rasutė ėjo drauge su Joneliu į vieną grupę. Po poros savaičių auklėtoja pasitengė ją iškelt į kitą grupę. Ne Rasutė Jonelį dusino, o jis ją
pamiršo ir kaip rengtis ir kaip valgyti - sesė kaip apie ponaitį šokinėjo.