QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 18:59)
Ilga plauka ir mes matem. Per telika rode ir Jons su malonumu ziurejo
Aisku, kad ilgo plauko kompakta pirktume, tai dar nedagyvenom
-----------
Mane zinot kas suneramino... Ogi kas bus kai musiskiai tures pradet eit i pirma klase? Is darzo juk paleidzia birzeli, o i mokykla tik rugseji.
Kur det vaikus reiks
Arba kai jau pirmokai bus? Kur juos per vasaros atostogas det? Nu vieno astuonmecio namie palikt biski nenoreciau
Cia man siaip ateitis sugasdino
ilga plauka cia visai neseniai rode, ane? ziurejo irgi.
va per atostogas tai visiska "pypt". viena menesi pati atostogu turesi, o 2 menesius turesi galvos skausma. as padalindavau po 1 diena buti 4-iems zmonems , mamai - darzelio aukletojai, sesei- mokytojai (zodziu toms, kurios bandydavo pailseti nuo vaiku) ir dviem draugem, kurios tokio pat amziaus vaikus augino ir nedirbo, zodziu kiekviena diena nezinai, kur vaika reikes padeti, nezinai ,ar tas zmogus vel sutiks pabuti, ar gales. kartais i darba vezdavausi. pora vasaru buvau itaisius i dienos stovykla po 10 dienu (tada ju nelabai budavo, tai valdiskai po blatu gaudavau tik 10 dienu) ir tai budavo nuo 9 iki 15, tai gerai, kad prie darbo. va taip ir kankinomes. kiti zmones ima atostogas vyras ir zmona atskirai, kiti turi kaima su seneliais.
QUOTE(Dikė @ 2014 01 28, 19:34)
Trečią vaiką konstruot kaip tik, kad būtum namie tuo metu
O šiaip tai ir mane neramina ta nelabai tolima ateitis. Tik kiek žinau, darže ikimokyklinukams galima iki rugsėjo būti, bent jau pas mus.
pas mus pries pirma klase isvare nuo birzelio 1-os, nes tada darzas musu nuo tos dienos uzsidare, o pakaitiniai pirmoku jau neeme
QUOTE(kustuce @ 2014 01 28, 19:38)
o kaip paskui tas trečias gyvens, kai jam reikės eiti
tas trecias jau su pirmu bus
as tai Viliui palikinesiu
Papildyta:
QUOTE(prilijo @ 2014 01 28, 19:54)
Negaila paleist,bet jam o tais dar kompanijos ir masovkes nereik.Zaidzia sau ramiai namie su mazom masinytem ir laimingas.O va mergina vos nulaikyt namie eina-jei gi keramika,sokiai,bega net pasisokinedama.Pradejau regzt minti juos i viena grupe sukist,bet kazin ar nebus jiems patiem ar vienam kazkuriam blogiau.Kaip galvojat?
ziurint kaip jie sutaria, jei sese tokia globejiska, elgiasi su juo kaip su savo vaiku - lele, tai galima, bet jei daznai pykstasi, tai geriau tegul pailsi vienas nuo kito darzo metu