Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 14:14)
ooo jo, gi man pašonei, o dabar Jonui lėktuvų manija - reiks pasicekavint kada ten kas dirba  aciuks.gif

Tai va...ten yra nuo mažučių kostrukcijų mūsų vaikų dydžio iki sudėtingų - malūnsparnių, Lituanicos kopijų

Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2014 01 28, 14:38)
Na o po to dar ir disnejus aisku prisidejo - Sparnai ziurimi kas antra diena doh.gif

Va Sparnai kažkaip maniškio nežavi baisingai, nebrokija, bet ir nėra jie tokie, kaip Makvynas, Smurfai, žmogus Voras ir visi kiti kažkokie neaiškūs...Maniškis Gustavo enciklopedijos fanas ir šiuolaikinės muzikos gerbėjas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip atsigavus tema, faina net užeiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 28, 15:43)
Tai va...ten yra nuo mažučių kostrukcijų mūsų vaikų dydžio iki sudėtingų - malūnsparnių, Lituanicos kopijų

Papildyta:

Va Sparnai kažkaip maniškio nežavi baisingai, nebrokija, bet ir nėra jie tokie, kaip Makvynas, Smurfai, žmogus Voras ir visi kiti kažkokie neaiškūs...Maniškis Gustavo enciklopedijos fanas ir šiuolaikinės muzikos gerbėjas biggrin.gif

Na del to tai sutinku. Makvynas vis tiek nepralenkiamas, tikrai gerai sukurtas filmukas. Zmogaus voro maniskis nemates, kazkaip nelabai jis man, nerodau. Smurfus ziurejo kine - pamirso ta pacia minute, kai baigesi, neuzkabino visai.

Papildyta:
QUOTE(Dikė @ 2014 01 28, 16:22)
Kaip atsigavus tema, faina net užeiti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
smurfai neveža, žmogaus voro nematęs, o sparnai jėga biggrin.gif dar turbo, bet aišku - makvynas nepralenkimas biggrin.gif
Atsakyti
maniškis žmogaus voro nematęs, bet veža ji siaubingai, smurfai irgi veža, mackvynas jau nelabai, dabar jis labiausiai dėl angry birds kliedi ir niekaip tas kliedesys nepraeina, jau tuoj metai laiko bus, dabar jau multikus turi ir sako, aš G..... L...... paršas doh.gif

O Danui visi multikai px, nedomina visiškai, jam dainos, šokiai ir elektros prietaisai, bei razetės wacko.gif
Atsakyti
Čia vien berniukų mamos žiūriu rašo, nes pas mus visai kiti multikai, visokie Ilgo plauko istorijos, My Liitle Pony ir pan. biggrin.gif Jokie Ratai, jokie Angry birds ar Žmogus Voras nedomina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikė: 28 sausio 2014 - 17:24
QUOTE(Dikė @ 2014 01 28, 17:23)
Čia vien berniukų mamos žiūriu rašo, nes pas mus visai kiti multikai, visokie Ilgo plauko istorijos, My Liitle Pony ir pan.  biggrin.gif  Jokie Ratai, jokie Angry birds ar Žmogus Voras nedomina  biggrin.gif

Ilga plauka ir mes matem. Per telika rode ir Jons su malonumu ziurejo smile.gif

Aisku, kad ilgo plauko kompakta pirktume, tai dar nedagyvenom biggrin.gif

-----------

Mane zinot kas suneramino... Ogi kas bus kai musiskiai tures pradet eit i pirma klase? Is darzo juk paleidzia birzeli, o i mokykla tik rugseji.
Kur det vaikus reiks g.gif
Arba kai jau pirmokai bus? Kur juos per vasaros atostogas det? Nu vieno astuonmecio namie palikt biski nenoreciau schmoll.gif

Cia man siaip ateitis sugasdino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 17:59)
Mane zinot kas suneramino... Ogi kas bus kai musiskiai tures pradet eit i pirma klase? Is darzo juk paleidzia birzeli, o i mokykla tik rugseji.
Kur det vaikus reiks  g.gif
Arba kai jau pirmokai bus? Kur juos per vasaros atostogas det? Nu vieno astuonmecio namie palikt biski nenoreciau  schmoll.gif

Cia man siaip ateitis sugasdino  biggrin.gif

Trečią vaiką konstruot kaip tik, kad būtum namie tuo metu biggrin.gif
O šiaip tai ir mane neramina ta nelabai tolima ateitis. Tik kiek žinau, darže ikimokyklinukams galima iki rugsėjo būti, bent jau pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 01 28, 18:34)
Trečią vaiką konstruot kaip tik, kad būtum namie tuo metu  biggrin.gif
O šiaip tai ir mane neramina ta nelabai tolima ateitis. Tik kiek žinau, darže ikimokyklinukams galima iki rugsėjo būti, bent jau pas mus.

o kaip paskui tas trečias gyvens, kai jam reikės eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 23:53)
O kodel? Tau gaila paleist ar vaikas i isterija puola?

Maniskis pradejo isterikuot, kai pamato kad aukle jau atejus ir as iset ruosiuos... Bet tik iseinu pronduris, ramus kaip belgas pasidaro  doh.gif
Vis pasiklausau uz duru - nereik net minutes asarom nudziut...

Negaila paleist,bet jam o tais dar kompanijos ir masovkes nereik.Zaidzia sau ramiai namie su mazom masinytem ir laimingas.O va mergina vos nulaikyt namie eina-jei gi keramika,sokiai,bega net pasisokinedama.Pradejau regzt minti juos i viena grupe sukist,bet kazin ar nebus jiems patiem ar vienam kazkuriam blogiau.Kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 18:59)
Ilga plauka ir mes matem. Per telika rode ir Jons su malonumu ziurejo smile.gif

Aisku, kad ilgo plauko kompakta pirktume, tai dar nedagyvenom biggrin.gif

-----------

Kur det vaikus reiks  g.gif
Arba kai jau pirmokai bus? Kur juos per vasaros atostogas det? Nu vieno astuonmecio namie palikt biski nenoreciau  schmoll.gif

Cia man siaip ateitis sugasdino  biggrin.gif

ilga plauka cia visai neseniai rode, ane? ziurejo irgi.
va per atostogas tai visiska "pypt". viena menesi pati atostogu turesi, o 2 menesius turesi galvos skausma. as padalindavau po 1 diena buti 4-iems zmonems , mamai - darzelio aukletojai, sesei- mokytojai (zodziu toms, kurios bandydavo pailseti nuo vaiku) ir dviem draugem, kurios tokio pat amziaus vaikus augino ir nedirbo, zodziu kiekviena diena nezinai, kur vaika reikes padeti, nezinai ,ar tas zmogus vel sutiks pabuti, ar gales. kartais i darba vezdavausi. pora vasaru buvau itaisius i dienos stovykla po 10 dienu (tada ju nelabai budavo, tai valdiskai po blatu gaudavau tik 10 dienu) ir tai budavo nuo 9 iki 15, tai gerai, kad prie darbo. va taip ir kankinomes. kiti zmones ima atostogas vyras ir zmona atskirai, kiti turi kaima su seneliais.

QUOTE(Dikė @ 2014 01 28, 19:34)
Trečią vaiką konstruot kaip tik, kad būtum namie tuo metu  biggrin.gif

pas mus pries pirma klase isvare nuo birzelio 1-os, nes tada darzas musu nuo tos dienos uzsidare, o pakaitiniai pirmoku jau neeme

QUOTE(kustuce @ 2014 01 28, 19:38)
o kaip paskui tas trečias gyvens, kai jam reikės eiti  biggrin.gif

tas trecias jau su pirmu bus smile.gif
as tai Viliui palikinesiu
Papildyta:
QUOTE(prilijo @ 2014 01 28, 19:54)
Negaila paleist,bet jam o tais dar kompanijos ir masovkes nereik.Zaidzia sau ramiai namie su mazom masinytem ir laimingas.O va mergina vos nulaikyt namie eina-jei gi keramika,sokiai,bega net pasisokinedama.Pradejau regzt minti juos i viena grupe sukist,bet kazin ar nebus jiems patiem ar vienam kazkuriam blogiau.Kaip galvojat?

ziurint kaip jie sutaria, jei sese tokia globejiska, elgiasi su juo kaip su savo vaiku - lele, tai galima, bet jei daznai pykstasi, tai geriau tegul pailsi vienas nuo kito darzo metu
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 01 28, 18:54)

blogai bus, kai vienas jau išeidinės į paruošiamą, o kitas turės likti
Atsakyti