Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(Sherbet @ 2014 03 01, 13:07)
Sveikos,

Na štai ir mes ketvirta diena po sterilizacijos. Sunku žiūrėti į šunį. Su ta "gėdos kepure" (kaip sūnus vadina, iš filmuko kažkokio), stovi visa kaip stabo ištikta, uodega nuleista, galva irgi. Paeina kiek žingsnių ir vėl taip pat stovi. Vaikščiotis lauke nenori, dreba, nors visus "reikaliukus" tvarkingai atlieka ir valgo gerai. Nuo laiptų nunešti reikia, paeina kiek ir sustoja, matosi kad šuniui skauda, bet užlipa į viršų pati. Kai vedam į lauką ir maitinam, kepurę nuimam, bet palikti be jos būtų nesaugu, tuoj pat prie pilvo lenda. Davė man vetė vaistukų nuo skausmo, 3 dienas daviau tabletes, ir kas antrą dieną leidžiu švirkštą (turbūt nuo infekcijos apsauga).
Bože, bože, turbūt neištversim ir mes ir šuva iki siūles išims kitą šeštadienį, nes ir ją ta būsena ir mus jos būsena veda iš proto. doh.gif

Pabandykit jai uzdeti koki ruba ,kad butu uzdaras pilvas.Tinka vaikiskas "bodis",arba uzvilkti vaiko "maike",prakirpus skyles uzpakalinem kojom ir uodegai,susegti skvernus ant nugaros.Maniskei pries 3 savaites gimda ir isvarza kirksnies operavo,tai nuo tos "karunos"ant galvos jai stoga rove.Aprengem ir suo iskart pasveiko tongue.gif dar galima sliauztinius leliuku uzvilkt,tik uodegai skylute prakirpti.Paskaitykit tema apie sterilizacija ,ten man rodos buvo kazkokiu patarimu,ka vietoj tos "kepures"uzdet galima.Ir gal nevedziokit labai laiptais ,bent jau gera savaite,bent jau as saviskems neleidziu laipiot laiptais ir sokineti 14 dienu po operaciju.
Atsakyti
QUOTE(vizune @ 2014 03 02, 20:04)

Na jinai nelabai ir pati šokinėja, atsargiai lipa. Tik labai juokingai atrodo kai bando pasikasyti su galinėm kojom pilvą, vos ne cirko numeris hihihi.gif
Skaitinėjau aš sterilizacijos temoje apie tą rūbelį tik nelabai supratau kaip jį pasidaryti blush2.gif .Šiandien parduotuvėjė reiks nusipirkt kokį nors vaikšką drabužį ir pabandyt.
Atsakyti
Stiprybės jums ir jūsų mylimukei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulyte @ 2014 03 03, 10:13)
Stiprybės jums ir jūsų mylimukei  smile.gif

Ačiū, už palinkėjimus. Mums jau geriau, lauke ir žaisti bando su savo "mylimais" pagaliukais ir su "draugeliais" labinasi. Tik labai jau kasytis reikia.
Padarėm tą drabužėlį, bet ji jau matyt prie skafandro priprato, nes dabar su maike stove uodegą pabrukus. doh.gif
Atsakyti
4u.gif o mano Dina tai skafandra visai ramiai prieme.net est su juo sugebedavo,kai nespedavau nuimt.o vat juodajai kai uzdejo vyras pabandymui,tai sokt ant dvieju koju bande net.matyt kiek sunu,tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau prie jūsų prisijungti jei priimsite:) mes turime berniuką pudeliuką vardu Čipas kitą savaitę bus 3mėn. kartais iškyla klausimų norėčiau klausti ir bendrauti su jumis, nes neturiu patirties šunų auginime gal ką patarsite:)
Mane domintų kokius šampūnus naudojate, kaip dažnai maudote? ir dar dėl pavadėlių gal ką patartumėt,man sakė petnešas pirkti ,bet esu girdėjus kad pudeliukams nelabai gerai nes plaukai veliasi. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(lin.kal. @ 2014 03 05, 11:36)
Sveiki, norėčiau prie jūsų prisijungti jei priimsite:) mes turime berniuką pudeliuką vardu Čipas kitą savaitę bus 3mėn. kartais iškyla klausimų norėčiau klausti  ir bendrauti su jumis, nes neturiu patirties šunų auginime gal ką patarsite:)
Mane domintų kokius šampūnus naudojate, kaip dažnai maudote? ir dar dėl pavadėlių gal ką patartumėt,man sakė petnešas pirkti ,bet esu girdėjus kad pudeliukams nelabai gerai nes plaukai veliasi. Ačiū

sveiki prisijunge prie musu smile.gif del sampuno viskas priklauso nuo to kokio kailio jum reikia,jei visad kirpsite trumpai kaip ir nera labai atualu koki pirkti sampuna, o jei norite tikro pudelio su pudeliska isvaizda tada teks nemazai pasistengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 03 05, 23:32)
sveiki prisijunge prie musu  smile.gif  del sampuno viskas priklauso nuo to kokio kailio jum  reikia,jei visad kirpsite trumpai kaip ir nera labai atualu koki pirkti sampuna, o jei norite tikro pudelio su pudeliska isvaizda tada teks nemazai pasistengti smile.gif

pataisysiu, kadangi manau kosmetika vistik įtakos turi... ir kondicionierius irgi. Nuo pasirinkto šampūno priklauso ne tik plaukų bet ir odos būklė, todėl svarbu pasirinkti gerą ir patikimą smile.gif juk nesinori, kad šuo po maudynių draskytų sau odą ar neduok Dieve pasigautų kokią alergiją... kaip ir maistą, kosmetiką reikia rinktis su protu.
o petnešos - nebent šuniukas bus skustas trumpai, kitaip bus susivėlęs į veiloką... o to turbūt niekam nereikia smile.gif
Atsakyti
As savo senutei po sterelizacijos pirkau vaikiska bodziuka. Prie galu pritvirtinau raisciukus. Labai patogu.

Ir neseniai maciau klinikoj toki rubeli
user posted image
Atsakyti
o kaip dažnai maudote savo augintinius, mes dar nesimaudėm tik kojytes ir pilvuka su vandeniu pasiprausėm:) mūsiškis pradėjo sysioti į savo guolį g.gif gal žinot kodėl, ir dažniausiai diena, naktį atlieka savo reikalus kur priklauso, aš manau kad jam liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(donsimon @ 2014 03 05, 23:50)
pataisysiu, kadangi manau kosmetika vistik įtakos turi... ir kondicionierius irgi. Nuo pasirinkto šampūno priklauso ne tik plaukų bet ir odos būklė, todėl svarbu pasirinkti gerą ir patikimą smile.gif  juk nesinori, kad šuo po maudynių draskytų sau odą ar neduok Dieve pasigautų kokią alergiją... kaip ir maistą, kosmetiką reikia rinktis su protu.
o petnešos - nebent šuniukas bus skustas trumpai, kitaip bus susivėlęs į veiloką... o to turbūt niekam nereikia smile.gif

aciu uz pataisyma as kazkaip visai pamirsau kad galima prisipirkti neaiskiu sampunu maksimoi ar turgui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lin.kal. @ 2014 03 05, 12:36)
Sveiki, norėčiau prie jūsų prisijungti jei priimsite:) mes turime berniuką pudeliuką vardu Čipas kitą savaitę bus 3mėn. kartais iškyla klausimų norėčiau klausti  ir bendrauti su jumis, nes neturiu patirties šunų auginime gal ką patarsite:)

Sveika prisijungus 4u.gif , pasirodykit ax.gif
Atsakyti