as tai kai pamatau jog savo gerybiu nerenka visad prieinu ir sakau: ooo maiseli pamirsot prasau paskolinsiu tai rekcija buna tokia kad vos issilaikau garsiai nesusijuokus
QUOTE(martyinka @ 2014 02 20, 18:50)
as tai kai pamatau jog savo gerybiu nerenka visad prieinu ir sakau: ooo maiseli pamirsot prasau paskolinsiu tai rekcija buna tokia kad vos issilaikau garsiai nesusijuokus
o čia tai geras, pasiskolinsiu ir aš iš tavęs šitą idėją
QUOTE(martyinka @ 2014 02 20, 18:50)
super
QUOTE(taskelis95 @ 2014 02 20, 19:04)
o čia tai geras, pasiskolinsiu ir aš iš tavęs šitą idėją
butinai taip pradek daryti ir papasakok cia ateity
(nuo maximos daug maiseliu galima prikaupt )
QUOTE(villijaa @ 2014 02 20, 15:22)
pasidomėkit Laparoskopine sterilizacija (daro Jakovo klinikoj) priežiūra tikrai paprastesnė, smulkmenų nežinau, bet kolegė operavo savo vokietę ir džiaugėsi, kad lb gerai.
yra dar siuvama vidine (slapta) siūle, o vietoj gaubto galima dėti prijuostėlę (marškinukus, duoda vet klinikoj) - aš saviškei naudojau, nors ji labai ir nebandė prie žaizdos lįsti.
yra dar siuvama vidine (slapta) siūle, o vietoj gaubto galima dėti prijuostėlę (marškinukus, duoda vet klinikoj) - aš saviškei naudojau, nors ji labai ir nebandė prie žaizdos lįsti.
Mes planuojam darytis Jakovo klinikoje, kai skambinau klausiau apie paprastą operaciją, iš nepatirties net nepasidomėjau alternatyvom. Ačiū, kad pasidalijote info.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 02 25, 11:20)
Ar darot kazka su dantukais sunu? Musiskei paziurejau apnasos geltonos ant keliu dantu.
Maciau pirkt sunimes sepetuku, na bet kazkaip man juokinga .
Gal daugiau kaulu duot kazkokiu, kur ale valo dantis...
Maciau pirkt sunimes sepetuku, na bet kazkaip man juokinga .
Gal daugiau kaulu duot kazkokiu, kur ale valo dantis...
Manau, kad pulk kuo greičiau valyti, nes paskui be veto pagalbos neapsieisi.
Kažkur buvau užskaičiusi, kad labai stipriai dantys apsineša nuo koncervų.
Mes tai nieko nedarom, bet čia tikriausiai dėl mūsų mitybos, o ir retkarčiais kaulą tikrą gauną pagriaužti, tai džiaugiamės baltais dantimis.
Labas,
Gal kas turite pudeliuka mini? norime mes toki mazuteli isigyti ar tiesa kad pudeliukai nesiseria kaip kad raso paie juos? ir gal kas planuojate mini pudeliuku vada?
Gal kas turite pudeliuka mini? norime mes toki mazuteli isigyti ar tiesa kad pudeliukai nesiseria kaip kad raso paie juos? ir gal kas planuojate mini pudeliuku vada?
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2014 02 25, 14:29)
Labas,
Visiškai nesišeria
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2014 02 25, 13:29)
Labas,
nezinau bet mano tai keicia kaili is suniuko i normalu tai siuo metu issukuoju nemazai plauku, bet gal tik pas mane taip kazkas negerai
QUOTE(martyinka @ 2014 02 25, 23:12)
nezinau bet mano tai keicia kaili is suniuko i normalu tai siuo metu issukuoju nemazai plauku, bet gal tik pas mane taip kazkas negerai
Aš irgi ,kai iššukuoju, plaukų šukuose lieka,bet manau normalu o šiaip plaukas nekrenta
QUOTE(ramirėja @ 2014 02 26, 10:06)
Aš irgi ,kai iššukuoju, plaukų šukuose lieka,bet manau normalu o šiaip plaukas nekrenta
Šukose ir aš randu, juk turi tas plaukas kažkaip pasikeisti , bet smagu kai šunį gali prisiglausti ir rūbai nelieka aplipę kailiu