QUOTE(dija @ 2016 03 31, 11:20)
Mes irgi panašiai, tik savaitgalį. Rezervavom mergytę. O kada Jūs buvote? mes tai 19 d. tai taip išeina, tarp tų kur neparduoda yra mūsiškė Kera

Nepastebėjau, kad kuri bijotu vaikų, visi šuniukai ant mano vaikų lipo

Gražu buvo žiūrėti, mano vaikai mielai visus augintų. Vienas berniukas man labai patiko, su mėlynu šniureliu. Nu toks aktyvus, taip gražiai su vaikais žaidė
Jau ir vardą sugalvojot, faina

Aš dar suku galvą, turiu ilgą sąrašą
Sakė dviejų kalyčių išvis neparduos, sau pasiliks. Mes 20 dieną buvom, tai sakė, kad buvo žmonės, kurie vieną mergytę nusižiūrėjo. Man atrodo, ji buvo su raudonu šniūreliu ir čia ta, kur valgyti nemėgsta

Nebuvo taip, kad bijotų, aš pati irgi nepastebėjau, tiesiog sakė ne taip veržiasi žaisti.
Aha, tas su mėlynu, man atrodo, Bonapartas, irgi mums pretendentas buvo, ir jau neatsimenu kodėl, bet sakė Bakalauras labiau mums tinka

Jis pats didžiausias iš visų, irgi labai draugiškas ir gudrus, veisėjos sūnaus numylėtinis

Bet vis tiek norėčiau turėti galimybę dar kartą ramiai su visais, iš kurių galima rinktis, pabendrauti

Aišku ir veisėjos sprendimu pasitikiu, patirtis jos didelė, daug įdomių istorijų apie tai, kaip šeimininkai savo šunelius sutinka, papasakojo