Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(liepa27 @ 2015 07 29, 14:30)
4u.gif mano juodckei susisuko sarabanai turbut nuo rujos.gyvenam prie gatves,tai daznai pralekia kaukiancios greitukes.siryt per miegus girdziu,kad ne tik uz lango,bet ir namuose kaukia,uzsimiegojus dar pamaniau is vaiku kuris megdzioja greitaja,o pasirodo mano Pika uzvertus galva i virsu kauke kaip vilkas doh.gif .dar tokio finto per 7 metus nebuvo,pakaukt kartais pakaukdavo vienos namie,bet kad taip i sirena sureaguotu,tai neteko girdet.gal jai susivaideno sunu gauja kaukianti biggrin.gif

Aš turiu tokį vieną kaukiantį smile.gif ir rujos nereikia. Reaguoja į greitukes ir gaisrinės mašinas. Bet, reikia pripažinti, ne į visas. Gal jų kaukimo garsai skiriasi? g.gif Jei būnam namie, tai garsiai dūsauja ir ultragarsu inkščia, jei nebūnam - kaukia tol, kol girdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 07 29, 14:47)
Aš turiu tokį vieną kaukiantį smile.gif ir rujos nereikia. Reaguoja į greitukes ir gaisrinės mašinas. Bet, reikia pripažinti, ne į visas. Gal jų kaukimo garsai skiriasi?  g.gif Jei būnam namie, tai garsiai dūsauja ir ultragarsu inkščia, jei nebūnam - kaukia tol, kol girdi  doh.gif

4u.gif o kokios veisles pas jus suo?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2015 07 30, 13:09)
4u.gif o kokios veisles pas jus suo?

Miksas ir Cane Corso. Korsas kaukia vos išgirdęs garsą, miksė kiek pamąsto ir lygiai taip pat pradeda kaukt. Bet ne į visas vienodai.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2015 07 29, 14:30)
4u.gif mano juodckei susisuko sarabanai turbut nuo rujos.gyvenam prie gatves,tai daznai pralekia kaukiancios greitukes.siryt per miegus girdziu,kad ne tik uz lango,bet ir namuose kaukia,uzsimiegojus dar pamaniau is vaiku kuris megdzioja greitaja,o pasirodo mano Pika uzvertus galva i virsu kauke kaip vilkas doh.gif .dar tokio finto per 7 metus nebuvo,pakaukt kartais pakaukdavo vienos namie,bet kad taip i sirena sureaguotu,tai neteko girdet.gal jai susivaideno sunu gauja kaukianti biggrin.gif

Mūsiškė kaukia visada kai tik išgirsta, bet tik į greitąsias reaguoja. O kai sudrausmini, kad nekauktų, tai mėgina užstrigusiu tokiu balsu pabaigti biggrin.gif . Ar namie, ar mieste, visada atsako, nebent anksčiau pamato mano žvilgsnį, žino, kad neleidžiu tai kažkaip susilaiko.
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite rekomenduoti veislyną, kur galima būtų įsigyti raudoną toy pudelytę?
Atsakyti
Nesuprantu, kaip čia yra, kodėl tokie brangūs pudeliai? Mišrūniukai 150 - 500!!!!!!!!!!!! Eur. Koks sveiko proto žmogus už bedokumentį "pudelį" gali 500 mokėti? Tai kiek tada grynakraujis kainuos? Mergaitės parašykite orientacijai, kiek gali kainuoti tikra toy pudelyte, tinkama parodoms, galbūt veisimui. Gal man jau nustoti svajoti apie pudelį? blush2.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Dažniausiai šunys su dokumentais kainuoja nuo 1000 eurų iki.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 05, 17:49)
Nesuprantu, kaip čia yra, kodėl tokie brangūs pudeliai? Mišrūniukai 150 - 500!!!!!!!!!!!! Eur. Koks sveiko proto žmogus už bedokumentį "pudelį" gali 500 mokėti? Tai kiek tada grynakraujis kainuos? Mergaitės parašykite orientacijai, kiek gali kainuoti tikra toy pudelyte, tinkama parodoms, galbūt veisimui. Gal man jau nustoti svajoti apie pudelį?  blush2.gif  blink.gif  doh.gif

Taip taip. Daugintojai juk kainas formuoja pagal tai, kiek už kilmingąjį prašo. Tikrai bus 1000 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 09 05, 18:12)
Dažniausiai šunys su dokumentais kainuoja nuo 1000 eurų iki.... smile.gif

Jo, išsirinkau brangią veislę blink.gif Daugelio veislių šuniukai +- 500 kainuoja. Na, nieko nepadarysi, nes dar neradau labiau patinkančios ir tinkančios man veislės.
Tiesa, atrodo radau kur įsigyti šuniuką, tereikia laukti vados ir tikėtis, kad bus tinkama kalytė bigsmile.gif
Daug skaitinėjau apie pudelius ir kažkur radau, kad pvz. juodi pudeliai protingesni už kreminius, dideli už mažuliukus. Ar pastebėjote tai? Ar protingi jūsų toy pudeliukai? Man pvz. l. nepatinka kai kokie nors toyterjerai ar pan. maži šuniukai loja be sustojimo, šeimininkų neklauso ir pan. Toy pudeliai tikiuosi taip nesielgia? Ar čia dresūros, o ne proto trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 12, 16:25)

Jūs išsirinkot teisingai, tai puiki veislė 4u.gif
O visa kita priklausys nuo jūsų, kaip išsiauklėsit, taip ir turėsit tongue.gif . Nes daug kas irgi pasisako, kad pudeliai labai lojantys, o aš tik į kaimą išvežusi dukrą su pudelaitę atostogauti sužinojau, kad ji loti moka hihihi.gif
Parsivežusi iš veisėjos stengiausi auginti ne kaip šunį, o kaip vaiką ax.gif , labai daug su ja šnekuosi (vyras kartais pasukioja man ties smilkiniais hihihi.gif ). Bet užtat užaugo su tokiu charakteriu, kad kaip kažkas buvo sakę šiame forume, betrūksta, kad pradėtų šnekėti 4u.gif Veiksmais moka parodyti ko nori....
Ir beproto smagu, kad šį šunį išeinant į darbą gali priglausti, pamyluoti ir negalvoti, kad apsivelsi plaukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 09 13, 18:19)
Jūs išsirinkot teisingai, tai puiki veislė  4u.gif
O visa kita priklausys nuo jūsų, kaip išsiauklėsit, taip ir turėsit  tongue.gif . Nes daug kas irgi pasisako, kad pudeliai labai lojantys, o aš tik į kaimą išvežusi dukrą su pudelaitę atostogauti sužinojau, kad ji loti moka  hihihi.gif
Parsivežusi iš veisėjos stengiausi auginti ne kaip šunį, o kaip vaiką  ax.gif , labai daug su ja šnekuosi (vyras kartais pasukioja man ties smilkiniais  hihihi.gif ). Bet užtat užaugo su tokiu charakteriu, kad kaip kažkas buvo sakę šiame forume, betrūksta, kad pradėtų šnekėti  4u.gif Veiksmais moka parodyti ko nori....
Ir beproto smagu, kad šį šunį išeinant į darbą gali priglausti, pamyluoti ir negalvoti, kad apsivelsi plaukais  blush2.gif

drinks_cheers.gif mes,kadangi esam isteriku seimynele,tai ir musu budeliai lojantys ant savu ir ant svetimu.uztenka i duris pasibelsti kam nors.Laimei,turim gerius kaimynus.
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 04 10, 20:18)
Manau, kad gali skirtingas spalvas. Manoji yra iš Gamtos harmonijos, mama pilka, tėtis juodas.

sveiki.

as is turiu juoda nykstukine kalyte. tetis buvo baltas,o mama sidabrine.o suniukai juodi ir balti gavosi.kaip tai paaiskinti?
Atsakyti