Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

Sveiki, norėčiau paklausti ar naudojate kokius vitaminus pavasarį jūsų augintiniai, mes kažkodėl pradėjome šertis, galvoju gal trūksta kokių nors vitaminų gal galite pasidalinti savo nuomonėmis ar patirtimi ką daryti.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(lin.kal. @ 2015 05 18, 20:11)
Sveiki, norėčiau paklausti ar naudojate kokius vitaminus pavasarį jūsų augintiniai, mes kažkodėl pradėjome šertis, galvoju gal trūksta kokių nors vitaminų gal galite pasidalinti savo nuomonėmis ar patirtimi ką daryti.Ačiū.

Gal pudelis pradėjo kąsytis?
Ant savo pudelių jokių šėrimusi "dėl pavasario" nesu pastebėjusi, visi šėrimaisi būdavo susiję su kitokiomis priežastimis (alergija, blusomis, odos ar kitomis ligomis, vaistais ir pan.)
Dėl viso pikto apžiūrėkite odą, gal yra kokių išbėrimų, paraudimų, dėmių ar parazitų (pvz. jei pasigavo kelias blusas, tai pačių blusų galite net nematyti, ant odos/plaukų galite pastebėti tik blusų "kakius" - juodus mažus taškelius kaip aguonų grūdeliai)

Atsakyti
Sveiki, pas kokį veterinarą vedat savo pudeliukus (Kaune)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Do-nata @ 2015 07 13, 16:46)
Sveiki, pas kokį veterinarą vedat savo pudeliukus (Kaune)? 4u.gif

4u.gif pas Siaurio veterinarus vezu.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2015 07 14, 10:43)
4u.gif pas Siaurio veterinarus vezu.

jautrūs, malonūs, supratingi? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors lankotės Žaliakalnio veterinarijos klinikoje? smile.gif Domina atsiliepimai
Atsakyti
Reikia rinktis ne kliniką, o veterinarą pagal tai, kokia bėda atsitiko. Vienas žmogus negali puikiai išmanyti visų sričių.
Žaliakalnio klinika man paliko teigiamą įspūdį, ko nepasakyčiau apie Siaurio kliniką.
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 07 15, 17:07)
Reikia rinktis ne kliniką, o veterinarą pagal tai, kokia bėda atsitiko. Vienas žmogus negali puikiai išmanyti visų sričių.
Žaliakalnio klinika man paliko teigiamą įspūdį, ko nepasakyčiau apie Siaurio kliniką.

Nuvažiavom ir mes į Žaliakalnio kliniką, didelių bėdų neturėjom, bet konsultacija likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 07 15, 17:07)

4u.gif o kuo jums nepatiko pas Siauri,gal galetumete pasidalinti?
Atsakyti
Sveikos pudeliuku seimininkes ir myletojos:)
Neturiu tiek kantrybes ir laiko visas temas perskaityti. Tikiuosi labai nesupyksit, jei klausimas kartojasi.. mes ieskom MAZOJO pudeliuko, tik suvdokumentais. Galvgalit pagelbeti, patarti kokiu veislynu uzsienyje? Taip, planuojam apsilankyti artimiausiu metu planuojamose parodose Lt. Na bet gal yra kpkia sistema ar kazkas panasaus, kur galima kaimyniniu saliu veislynus apziureti?
Atsakyti
QUOTE(kraistina @ 2015 07 27, 18:35)
Sveikos pudeliuku seimininkes ir myletojos:)
Neturiu tiek kantrybes ir laiko visas temas perskaityti. Tikiuosi labai nesupyksit, jei klausimas kartojasi.. mes ieskom MAZOJO pudeliuko, tik suvdokumentais. Galvgalit pagelbeti, patarti kokiu veislynu uzsienyje? Taip, planuojam apsilankyti artimiausiu metu planuojamose parodose Lt. Na bet gal yra kpkia sistema ar kazkas panasaus, kur galima kaimyniniu saliu veislynus apziureti?

http://www.eurobreed...ds/caniche.html
Atsakyti
4u.gif mano juodckei susisuko sarabanai turbut nuo rujos.gyvenam prie gatves,tai daznai pralekia kaukiancios greitukes.siryt per miegus girdziu,kad ne tik uz lango,bet ir namuose kaukia,uzsimiegojus dar pamaniau is vaiku kuris megdzioja greitaja,o pasirodo mano Pika uzvertus galva i virsu kauke kaip vilkas doh.gif .dar tokio finto per 7 metus nebuvo,pakaukt kartais pakaukdavo vienos namie,bet kad taip i sirena sureaguotu,tai neteko girdet.gal jai susivaideno sunu gauja kaukianti biggrin.gif
Atsakyti