Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

P.s. Jeigu šuo yra tikrai per liesas, tai vertėtų išsitirti ar nėra kokių ligų, kurios neleidžia šuniui pasiekti geros kondicijos. Kita vertus pakimšus šunį lašinukais, užaugs irgi lašinukas. "Masė" turėtų būti auginama didinant kokybiško gerai įsavinamo pašaro kiekį ir didinant krūvius wink.gif
Atsakyti
Kur visos dingusios? g.gif

Kadangi galvojam, kad tai paskutinis sniegas šiais metais, skubam išsidūkti smile.gif
user posted image
user posted image
Be galo ji džiaugiasi sniegą pamačiusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
pamaciau mieste ir isimylejau toki suniuka
user posted image

Pakalbinau seimininke, sako, kad cia toy-pudeliukas, bet kai pradejau ziurinetis kur isigyti toy-pudeliuka, pastebejau, kad dauguma ju smailiomis nosytemis. O maniskis, kuri ismylejau - plokscia nosyte.
Gal zinote, kuo jie skiriasi - cia gal atsitinktinai gimsta tokie plokscianosiai? Ar cia kazkoks toy-pudeliuku porusis?

Busiu labai dekinga mane apsvietusiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2015 02 10, 19:06)

Na, kiek aš žinau, tai jokių plokščianosių pudelių nėra ax.gif
O kas liečia šitą nuotrauką, tai tereiktų jį kirpėjai atiduoti ir pataptų gražiu smailianosiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 02 10, 19:13)
Na, kiek aš žinau, tai jokių plokščianosių pudelių nėra  ax.gif
O kas liečia šitą nuotrauką, tai tereiktų jį kirpėjai atiduoti ir pataptų gražiu smailianosiuku  biggrin.gif

norite pasakyti, kad cia tas pats suniukas tik skirtingai apkirptas? blush2.gif ax.gif
user posted image

visai apie tai nebuvau susimasciusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2015 02 10, 20:31)

Sakyčiau, kad gautusi panašus thumbup.gif
Atsakyti
Pirmiausia žiūrėkit, kokie tėvai, seneliai. Kas už šuniuko "stovi". Tik tada galima spėti, koks snukelis ir koks pats šuniukas bus.
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2015 02 10, 19:06)
Gal zinote, kuo jie skiriasi - cia gal atsitinktinai gimsta tokie plokscianosiai? Ar cia kazkoks toy-pudeliuku porusis?

Busiu labai dekinga mane apsvietusiems smile.gif

Ką konkrečiai turite omenyje rašydama "plokščianosis"? Nes šuniukas ant nuotraukas tiesiog su nekirptu snukiučiu (ir ne pats "kokybiškiausias" biggrin.gif ) ir kiek smarkiai jis "smailianosis" sunku pasakyti.
Snukio forma, ilgumas, užpildymas ir "smailumas" priklauso nuo tėvų/prosenelių genų. Pas toy-pudelius tai ypač jaučiasi, nes toy pudeliukų su gražia galva su ilgu užpildytu snukučiu ne tiek jau daug.
http://www.poodles-i...muskat/pups.htm
Čia yra įvairių šalių tojų veislynai, galite pažiūrėti jų puslapius http://www.poodles-i...ennels_toys.htm
Galėsite savo šuniuką kirpti "teddy bearu" ir nebus smailianosis smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites, pagelbejot! Dabar jau matau, kad cia visur tie patys suniukai tik su skirtingom nosyciu sukuosenom smile.gif Na ir varna buvau smile.gif Dabar viskas aisku, ramiai sau ieskosiu isigyjimui naujojo draugo bigsmile.gif

Gal kas galetu patarti i ka reiktu atkreipti demesi perkant toy pudeliuka - noriu tikrai mazucio. Kokio ugio ir svorio turetu buti teveliai? Ar siulytumet pirkti suniuka su dokumentais, kilmingu teveliu, kad butu tikrai mazutis ir tikrai toy pudeliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2015 02 11, 01:11)
Gal kas galetu patarti i ka reiktu atkreipti demesi perkant toy pudeliuka - noriu tikrai mazucio. Kokio ugio ir svorio turetu buti teveliai? Ar siulytumet pirkti suniuka su dokumentais, kilmingu teveliu, kad butu tikrai mazutis ir tikrai toy pudeliukas smile.gif

Siūlau ieškoti šuniuko tik su dokumentais, nes jums 12-15 metų reikės gyventi ne tik su šuniuko "grožiu", bet ir su sveikata bei charakteriu. Veisiant su dokumentais šunims yra reikalingi sveikatos tyrimai, ir daroma atranka ne tik pagal eksterjerą, bet ir pagal elgesį bei sveikatą. Juk turbūt nenorėsite turėti šuniuko, kuris gali susilaužyti kojas tiesiog nušokęs nuo lovos ar kuriam nuo jaunystės pradės lįsti įvairios genetinės ligos rolleyes.gif Be to imant gerame veislyne būsite garantuota kad šuniukas buvo teisingai maitinamas, auklėjamas, yra tinkamai paskiepytas ir visiškai sveikas paėmimo momentui.
Aišku galima ir veislyne nusipirkti ligotą nekokybišką šunį todėl reikia neskubėti, ieškoti-bendrauti-žiūrėti. Šiam momentui aš žinau tik vieną patikimą pudelių veislyną Lietuvoje, kuriame galėčiau rekomenduoti nusipirkti pudelį, tai Gamtos harmonija, bet ryžo toy pudeliuko turbūt teks ilgokai palaukti http://gamtosharmoni....com/kontaktai/
Deja, toy pudelis yra tokia veislė kad net imant geram veislyne šuniuką nuo nedidelių tėvų nei vienas vesėjas neduos garantijos kad šuniukas tikrai bus toy pudeliukas (nebent pirkti jau gerokai paaugintą, 7-10 mėnesių) - kartais nuo didesnių tėvų gimsta nedidelio ūgio šuniukai, ir atvirkščiai. Aš turėjau toy pudelį 24,5cm, kurios brolis buvo 30 cm (mama 28cm, tėtis 27cm). Net parodose toy pudelių ringuose dalyvauja daug peraugusių šunų.
Atsakyti
Sveikos, merginos, kuo jus seriate savo pudeliukus?

Musiskei pradejo asaroti akytes ir kailiuka kasosi... Speju, kad nebetinka musu pasaras, bet i koki pakeisti? gal galetumet is savo patirties kazka gero pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2015 02 11, 01:08)
Siūlau ieškoti šuniuko tik su dokumentais, nes jums 12-15 metų reikės gyventi ne tik su šuniuko "grožiu", bet ir su sveikata bei charakteriu. Veisiant su dokumentais šunims yra reikalingi sveikatos tyrimai, ir daroma atranka ne tik pagal eksterjerą, bet ir pagal elgesį bei sveikatą. Juk turbūt nenorėsite turėti šuniuko, kuris gali susilaužyti kojas tiesiog nušokęs nuo lovos ar kuriam nuo jaunystės pradės lįsti įvairios genetinės ligos  rolleyes.gif Be to imant gerame veislyne būsite garantuota kad šuniukas buvo teisingai maitinamas, auklėjamas, yra tinkamai paskiepytas ir visiškai sveikas paėmimo momentui.
Aišku galima ir veislyne nusipirkti ligotą nekokybišką šunį todėl reikia neskubėti, ieškoti-bendrauti-žiūrėti. Šiam momentui aš žinau tik vieną patikimą pudelių veislyną Lietuvoje, kuriame galėčiau rekomenduoti nusipirkti pudelį, tai Gamtos harmonija, bet ryžo toy pudeliuko turbūt teks ilgokai palaukti http://gamtosharmoni....com/kontaktai/
Deja, toy pudelis yra tokia veislė kad net imant geram veislyne šuniuką nuo nedidelių tėvų nei vienas vesėjas neduos garantijos kad šuniukas tikrai bus toy pudeliukas (nebent pirkti jau gerokai paaugintą, 7-10 mėnesių) - kartais nuo didesnių tėvų gimsta nedidelio ūgio šuniukai, ir atvirkščiai. Aš turėjau toy pudelį 24,5cm, kurios brolis buvo 30 cm (mama 28cm, tėtis 27cm). Net parodose toy pudelių ringuose dalyvauja daug peraugusių šunų.

kuo geras sis veislynas? 4u.gif

ar pudeliai turi kazkokias duomenu bazes ? kad uzsienio veislynai butu vienoje vietoje?
Atsakyti