Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 17, 15:12)
Jūs labai įdomiai suprantate "pudelišką charakterį"  ax.gif
Kad bet kokios veislės šuo rodo šeimininkui dantis tai čia ne šuns, o šeimininko problema  biggrin.gif Mano pirmoji pudelė maža būdama irgi bandė parodyti dantis, užteko vieno karto kad ji suprastų jog buvo neteisi  rolleyes.gif Bet tai visiškai nereiškia kad jos charakteris buvo nepudeliškas  biggrin.gif
O dėl to glostymo/mylavimo tai aš visus savo šunis (nepriklausomai nuo veislės) glostau/myluoju tik tada kai jie to nori, man tai yra visiškai normalu, čia juk ne pliušinis žaislas, o gyvas padaras su savo nuotaikomis.

Aš matyt nesugebėjau tinkamai parodyti jos vietos, nu bent išsiaiškinom iki tiek, kad kai ji nori ramybės turi kulniuoti į guolį.
Mano visi laikyti šunys puikiai jautėsi miegodami šalia, ir niekad nepykdavo jei miegantį paglostydavau, o dabartinės nemėgink paglostyt miegančios, nors kai jai šalta yra, atkiūtina prisiglausti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskelis95: 17 gruodžio 2014 - 15:10
Visgi, manyčiau, visos suprantame apie ką kalbame, kai sakome "pudeliškas" charakteris. Aš saviškę prie tokių priskirčiau. Bet žmogui vis negana ... biggrin.gif Kaip kažkas anksčiau kalbėjo, kartais visgi norėtųsi, kad turėtų daugiau savo "nuomonės" ar pasitikėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 17 gruodžio 2014 - 18:05
Jei ieškote pudeliuko, mano pažįstama kaip tik turi vieną laisvą šuniuką. Ieškokite FB Aušros Volosenkinienės.
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS! 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visus pudelių mylėtojus 4u.gif .

O čia mes sutinkame Naujuosius, su sniegu biggrin.gif .
user posted image
Atsakyti
Mes ir prisidedam prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

SU NAUJAISIAIS VISUS PUDELIUS IR JŲ ŠEIMININKUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nusprendėm šiais metais ''kūdintis'' biggrin.gif Pasitelkus turimas žinias ir patvirtinus jas visagale google's pagalba, nuo kitos savaitės pradėsim smile.gif Dieta būtent pudeliams, nes jie nuo prigimties kūdi, o tai man ir aplamai aplinkiniams (čia gi kaimas...niekas nesupranta kad čia pudelis ir jeigu pamatytų kūdą, dar gyvūnų apsaugą iškviestų, kad šuniu nesirūpinu biggrin.gif ) nepatinka. Jo kailis...žiaurei jau ilgas. Norisi patrumpinti taip kaip jūsų pudeliukai patrumpinti... blush2.gif Taigi dieta:D Makaronai, kuriuose gausu angliavandenių kurių per daug naudojant ir mažai judant, lieka nepanaudoti ir kaupiasi lašinukų pavidalu smile.gif Ir prie makaronų dar virtų kiaulės lašinių. Viską sumalti, truputį padruskinti ir susiporcijuoti. Aš bandysiu maišyti su sausu ėdalu. Žiūrėsiu kaip bus smile.gif Rezultatu būtinai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2015 01 09, 22:25)
Nusprendėm šiais metais ''kūdintis'' biggrin.gif Pasitelkus turimas žinias ir patvirtinus jas visagale google's pagalba, nuo kitos savaitės pradėsim smile.gif Dieta būtent pudeliams, nes jie nuo prigimties kūdi, o tai man ir aplamai aplinkiniams (čia gi kaimas...niekas nesupranta kad čia pudelis ir jeigu pamatytų kūdą, dar gyvūnų apsaugą iškviestų, kad šuniu nesirūpinu biggrin.gif ) nepatinka. Jo kailis...žiaurei jau ilgas. Norisi patrumpinti taip kaip jūsų pudeliukai patrumpinti... blush2.gif  Taigi dieta:D Makaronai, kuriuose gausu angliavandenių kurių per daug naudojant ir mažai judant, lieka nepanaudoti ir kaupiasi lašinukų pavidalu smile.gif Ir prie makaronų dar virtų kiaulės lašinių. Viską sumalti, truputį padruskinti ir susiporcijuoti. Aš bandysiu maišyti su sausu ėdalu. Žiūrėsiu kaip bus smile.gif Rezultatu būtinai pasidalinsiu smile.gif

doh.gif cia bajeris,ar jus rimtai nuo proto nusokot.juk ka norit suni iki rimtu ligu davaryt.Tik dziaukites,kad suo lieknas,vadinasi,sveikas.Jaunas suo ir turi buti lieknas.makaronai su lasiniais ir dar su druska,prieskoniais doh.gif doh.gif doh.gif
tai gal jau is anksto ta suni uzmigdykit,negu letai ji nuodykit.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2015 01 09, 21:25)
Nusprendėm šiais metais ''kūdintis'' biggrin.gif Pasitelkus turimas žinias ir patvirtinus jas visagale google's pagalba, nuo kitos savaitės pradėsim smile.gif Dieta būtent pudeliams, nes jie nuo prigimties kūdi, o tai man ir aplamai aplinkiniams (čia gi kaimas...niekas nesupranta kad čia pudelis ir jeigu pamatytų kūdą, dar gyvūnų apsaugą iškviestų, kad šuniu nesirūpinu biggrin.gif ) nepatinka. Jo kailis...žiaurei jau ilgas. Norisi patrumpinti taip kaip jūsų pudeliukai patrumpinti... blush2.gif  Taigi dieta:D Makaronai, kuriuose gausu angliavandenių kurių per daug naudojant ir mažai judant, lieka nepanaudoti ir kaupiasi lašinukų pavidalu smile.gif Ir prie makaronų dar virtų kiaulės lašinių. Viską sumalti, truputį padruskinti ir susiporcijuoti. Aš bandysiu maišyti su sausu ėdalu. Žiūrėsiu kaip bus smile.gif Rezultatu būtinai pasidalinsiu smile.gif

dar i6 makdonaldo nepamir6kit burgeri7 parne6t biggrin.gif
Atsakyti
...nematau džiaugsmo kaip šuo primena dviratį...žaidžiant susimušu į jo kaulus. Nieko blogo nematau, jeigu noriu šunį truputį priauginti. Tai nereiškia kad kiekiai bus vienam kartui pusę kg to mišinio. Dabar maišau su šlapiu ėdalu iš koncervų, tik rezultatas joks. Jeigu nusprendžiau truputį pamaišyti ėdalą su angliavandeniais ir lašinukais ( NESŪDYTAIS O NATŪRALIAIS) ir TRUPUČIU druskos kurios net nesijaus ir be jokių prieskonių...Aš jau geriau taip darysiu nei bandysiu įkišti tą sausą ėdalą, kurio jis net nenori ėsti, kad ir kokį beduočiau. Be to, pagooglinus šią "dietą" ir radau. Ir komentaruose rašė jog nė šuo numirė, nė veterinarų prireikė. Jeigu kitų šunys turi problemų su skrandžiu, nereiškia kad ir mano pradės stipti nuo 20-30 gramų (!) puikaus mišinio. Dauguma savo šunis šeria net žmonių maistu, ką pasigamina sau, tą ir šuniui duoda. Va čia manau nėra gerai. Noriu gražaus šunio o ne dviračio.
Pats geriausias ėdalas-natūralus, kurį pats šeimininkas išverda. O negi deda vien mėsą ir daržoves? Ir aplamai, ėdalas sausas, iš ko padarytas? Negi iš stebuklingos kietos medžiagos? Tikrai ne. Nereikia žmonių kritikuoti, kurie nori savo šuniui priauginti kg. Jis nėra parodinis, kad turėtų turėti nepriekaištingą kūdą figūrą. Jis yra paprastas šeimos narys, kuris atrodo kad nėra šeriamas nors ėsti tikrai gauna.
Išvis, nenoriu teisintis. To betrūko. Jeigu niekas neturit ką gero parašyti, tai išvis, geriau patylėti nei skleisti neigiamą emociją kurią patiriat namuose ar šeip kur nors.
Priedo, pažįstami kurie laikė karališką pudelį, irgi šėrė panašiu mišiniu. Ir tas šuo išgyveno 19 metų! Priklauso nuo kiekio ir laiko, kiek tą mišinį duosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 10 sausio 2015 - 20:05
QUOTE(nikita123 @ 2015 01 10, 20:47)
...nematau džiaugsmo kaip šuo primena dviratį...žaidžiant susimušu į jo kaulus. Nieko blogo nematau, jeigu noriu šunį truputį priauginti. Tai nereiškia kad kiekiai bus vienam kartui pusę kg to mišinio. Dabar maišau su šlapiu ėdalu iš koncervų, tik rezultatas joks. Jeigu nusprendžiau truputį pamaišyti ėdalą su angliavandeniais ir lašinukais ( NESŪDYTAIS O NATŪRALIAIS) ir TRUPUČIU druskos kurios net nesijaus ir be jokių prieskonių...Aš jau geriau taip darysiu nei bandysiu įkišti tą sausą ėdalą, kurio jis net nenori ėsti, kad ir kokį beduočiau. Be to, pagooglinus šią "dietą" ir radau. Ir komentaruose rašė jog nė šuo numirė, nė veterinarų prireikė. Jeigu kitų šunys turi problemų su skrandžiu, nereiškia kad ir mano pradės stipti nuo 20-30 gramų (!) puikaus mišinio. Dauguma savo šunis šeria net žmonių maistu, ką pasigamina sau, tą ir šuniui duoda. Va čia manau nėra gerai. Noriu gražaus šunio o ne dviračio. 
Pats geriausias ėdalas-natūralus, kurį pats šeimininkas išverda. O negi deda vien mėsą ir daržoves? Ir aplamai, ėdalas sausas, iš ko padarytas? Negi iš stebuklingos kietos  medžiagos? Tikrai ne. Nereikia žmonių kritikuoti, kurie nori savo šuniui priauginti kg. Jis nėra parodinis, kad turėtų turėti nepriekaištingą kūdą figūrą. Jis yra paprastas šeimos narys, kuris atrodo kad nėra šeriamas nors ėsti tikrai gauna.
Išvis, nenoriu teisintis. To betrūko. Jeigu niekas neturit ką gero parašyti, tai išvis, geriau patylėti nei skleisti neigiamą emociją kurią patiriat namuose ar šeip kur nors.
Priedo, pažįstami kurie laikė karališką pudelį, irgi šėrė panašiu mišiniu. Ir tas šuo išgyveno 19 metų! Priklauso nuo kiekio ir laiko, kiek tą mišinį duosiu.

4u.gif mano mociute ir jos sesuo begailedamos gailiai ziurincio mano pudeliuko ir vis numesdamos kasneli koki nuo stalo suni iki diabeto davare.Nera jau gyvuju tarpe nei mociuciu,nei tos vargses pudelytes,uz tai dabar esanciom rajunem duodu grieztai kas tinka suniui.Zalia,malta jautiena su ryziu ar avizu kose,kartais dar virtu darzoviu idedu,o sausa maista tik uzkandai duodu,eda kada nori ir kiek nori.ir tai sugeba jos svorio priaugt karts nuo karto.Nieks neliepia jums sausu sert,serkt zalia jatiena ir jos subproduktais,pamaisydama su kose.Aisku, protingom porcijom.O tas kudumas dar ir amziaus klausimas,su laiku tikrai pastambes.O miltiniai produktai sunui tikrai neduos jokios naudos,tik zala.Negi norit turet nekuda suni,bet ligota.Susimastykit kol nevelu ir netikekit viskuo,ka internete raso.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2015 01 10, 20:47)
Pats geriausias ėdalas-natūralus, kurį pats šeimininkas išverda. O negi deda vien mėsą ir daržoves? Ir aplamai, ėdalas sausas, iš ko padarytas? Negi iš stebuklingos kietos  medžiagos? Tikrai ne. Nereikia žmonių kritikuoti, kurie nori savo šuniui priauginti kg. Jis nėra parodinis, kad turėtų turėti nepriekaištingą kūdą figūrą. Jis yra paprastas šeimos narys, kuris atrodo kad nėra šeriamas nors ėsti tikrai gauna.

Mano žinios nėra labai gilios apie šunis,bet kiek aš žinau maitinat net sauso ėdalo su žalia mėsa maišyti nėra gerai. Reikia apsispręsti, kuriuo maitinti. Kiek atsimenu paskui pradeda skrandyje vykti rūgimo procesas. O jūsų "dieta" visiškai avangardas.
Labai smalsu ax.gif gal galit įmesti nuorodą, kas taip siūlo maitinti šunis.
Juk pudeliai iš prigimties tokio sudėjimo. Gal tada reikėjo kitokią veislę rinktis, juk daug veislių yra rubuilių smile.gif . Ar pudelis kūdas ar ne galima suprasti pačiupinėjus jo skūra lotuliukas.gif maniškės tokia stora škūra, nors vizualiai ji labai liekna. Teko ir kūdą pudelį glostyti, kur stuburas atrodė kaip tarka verysad.gif
Atsakyti