Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(taskelis95 @ 2014 12 11, 20:12)
Po sterilizacijos, t. y. prieš metus, mano Rėja pradėjo žymėti teritorijas. Kažkaip nelabai kreipdavau dėmesį, bet šį rytą ji mane tikrai nustebino. Išėjom į lauką, o ji privarė prie pirmos pasitaikiusios aukštos žolės, pakėlė koją ir atsiliko reikalą kaip patinas  doh.gif . Ar jai čia nuo tos sterilizacijos smegenėlės nebe taip rodo  g.gif . Kaip dukrai juokiuosi, sakau, kad Rėja nebežino kas yra: mergaitė ar berniukas.

4u.gif mano nesterilizuotos ir zenklinasi irgi,normalu cia,sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 12 13, 15:20)
4u.gif mano nesterilizuotos ir zenklinasi irgi,normalu cia,sakyciau.

O tai pasirodo čia viskas tvarkoj 4u.gif , o aš jau pagalvojau, kad nuo sterilizacijos ax.gif
Atsakyti
mergaites ar cia tikrai galiu tiketi kad tai toy persikiukas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2014 12 16, 21:13)
mergaites ar cia tikrai galiu tiketi  kad tai toy persikiukas
user posted image

man labai svarbi nuomone
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 12 16, 21:14)
mergaites ar cia tikrai galiu tiketi  kad tai toy persikiukas
user posted image
Papildyta:

man labai svarbi nuomone

4u.gif greiciausiai kaip ir musu is persikiuko pasidarys blondinukas,t.y.nusvieses iki gelsvos,beveik baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 12 16, 21:29)

Labai miela wub.gif
Atsakyti
Aš tikrai nesu žinovė, tad galvoju, kad geriausia prašyti mamos ir tėčio foto, jei norite spręsti apie panašumą į šią veislę.
Dėl spalvos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 16 gruodžio 2014 - 22:23
tai va foto nera, dokumentai tik tecio; kaina 260 lt perparduodama, man yra jau buve bedu-
nes as pries desimt metu isigijau pudeliuke po to paaiskejo, kad auginame beveisliuke, tad manau kad teks susilaikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 12 17, 10:01)
tai va foto nera, dokumentai tik tecio; kaina 260 lt perparduodama, man yra jau buve bedu-
nes as pries desimt metu isigijau pudeliuke po to paaiskejo, kad auginame beveisliuke, tad manau kad teks susilaikyti doh.gif

Kokia kaina toks ir "pudeliukas" biggrin.gif
Jei norite nusipirkti tikrai abrikosinį ar raudoną tojų - ieškokite tik su dokumetais, už 260lt tokių pudelių niekas neparduoda, net ir be dokumentų.
Tokiam amžiuje šuniukas turi būti "ryškios" abrikosinės arba "raudonos" spalvos. Apie šuniuko dydį sprestį pagal šitą nuotrauką iš viso sunku.
O perkant iš perpardavinėtojo kad tik nereikėtų paskui verkti krokodilo ašaromis gydant šuniuką nuo įvairių genetinių ir įgytų ligų ir keikiant jo "pudelišką" charakterį.
Keista, kad vieną kartą jau pasimokinusi su bedokumentinio "pudelio" pirkimu vėl lipate ant to pačio "grėblio" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 17 gruodžio 2014 - 11:36
QUOTE(georgiana @ 2014 12 17, 09:01)

Labukas as pudeliuko neturiu bet jais labai domiuos ir tikrai uz 260 lt ne vieno nera net be doku ....
Atsakyti
dekui mrgaites jau suslaikiau nuo sito zingsnio:)
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 17, 12:35)

O perkant iš perpardavinėtojo kad tik nereikėtų paskui verkti krokodilo ašaromis gydant šuniuką nuo įvairių genetinių ir įgytų ligų ir keikiant jo "pudelišką" charakterį.

Dėl ligų sutinku 100%, šiaip pudeliai labai linkę ašaroti, o ką jau bekalbėti apie mišrūnus pudelius. o manoji tokių problemų neturi, matyt geri genai (ar kaip čia tai pavadinti ax.gif ).
O vat charakteris pas manąją toks nepudeliškas schmoll.gif . Glostoma ir myluojama ji būna tik tada kai pati nori, o kai nenori dantis parodo ir nueina, kai maža buvo, net mėgindavo kąsti, bet teko pasipykti truputėlį, tai dabar žino, kad geriau pasitraukti į guolį kai neturi nuotaikos su mumis būti.
Taip, kad charakteris čia manau labai individualus reikalas, nepriklausomai nuo veislės (kiekviena veislė turi savo kažkokių bendrų bruožų, bet kiekvienas šuo yra individualus, taip pat kaip ir žmonės. Juk kartais tų pačių tėvų vaikai būna be galo skirtingi).
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 12 17, 14:00)
O vat charakteris pas manąją toks nepudeliškas  schmoll.gif . Glostoma ir myluojama ji būna tik tada kai pati nori, o kai nenori dantis parodo ir nueina, kai maža buvo, net mėgindavo kąsti, bet teko pasipykti truputėlį, tai dabar žino, kad geriau pasitraukti į guolį kai neturi nuotaikos su mumis būti.
Taip, kad charakteris čia manau labai individualus reikalas, nepriklausomai nuo veislės (kiekviena veislė turi savo kažkokių bendrų bruožų, bet kiekvienas šuo yra individualus, taip pat kaip ir žmonės. Juk kartais tų pačių tėvų vaikai būna be galo skirtingi).

Jūs labai įdomiai suprantate "pudelišką charakterį" ax.gif
Kad bet kokios veislės šuo rodo šeimininkui dantis tai čia ne šuns, o šeimininko problema biggrin.gif Mano pirmoji pudelė maža būdama irgi bandė parodyti dantis, užteko vieno karto kad ji suprastų jog buvo neteisi rolleyes.gif Bet tai visiškai nereiškia kad jos charakteris buvo nepudeliškas biggrin.gif
O dėl to glostymo/mylavimo tai aš visus savo šunis (nepriklausomai nuo veislės) glostau/myluoju tik tada kai jie to nori, man tai yra visiškai normalu, čia juk ne pliušinis žaislas, o gyvas padaras su savo nuotaikomis.
Atsakyti