QUOTE(vizune @ 2014 01 30, 20:47)
Nepyk,bet spresti pagal savo 2 sunis apie visa veisle,tai nevisai logiska ..Kaip ir apie mano charakterio tvirtuma visiskai manes nepazistant
Mano akimis ziurint,tavo mergaites pagal mano pudelius atrodo labai uzspaustos ir depresuotos..Tai man atrodo ,kad butent tu esi "plieninio " charakterio zmogus,kad tavo suniukai tokie stresuoti ir santurus.
Tiesiog tu aiskini zmonems,kad pudelio kaip veisles ypatumas skalyt belenkiek,tuo jis skirias nuo kitu veisliu..Pudelis loja nei kiek nei daugiau,nei maziau nei kiti sunys.Ir kaip visose veislese yra asmenybiu mengstanciu "pakalbeti",o yra visisku tyleniu,kad net pradedi galvoti,kad suo nebylus.
Del globos namu,nezinau nei vieno pudelio su dokumentais, uzsibuvusio globos namuose.Jei taip atsitiktu,pasiimtume ji is ten nedelsiant.
Beje ,tavo sunyciu mamos savininke Hipe pirko vaikui alergikui -asmininkui.Man kazkaip i galva neatejo gasdinti Liutke ,kad jai suns nereikia,ar paciai prisigalvot,kad ji Hipe i globos namus atiduos.Jei kyla tokiu niuansu,visa tai is anksto aptariama su veiseju.
O jei dar apie alergija,tai as pati esu nezmoniskai alergiska,tai man turbut irgi net svajot apie suni nereiktu...
Ne as plieninio charakterio, mano vyro jos bijo,nes jis su jomis- grubus.bijo jos jo.O kad kirpykloj depresuoja tai man isvis nieko keista.Svetima vieta, manes salia nera ir dar nemalonias joms proceduras daro(na,man atrodo,kad nemlonios,nes kai pradedu sukuot Pika net pleiskanom isnesa,bando sprukt progai pasitaikius).
Taip,as nepazistu taves,nuomone susidarius tik is virtualaus bendravimo.Tiesiog manau,kad susikalbeti su sunimis,kad sie paklustu ,gebeti juos isstatyti parodoj,susitvarkyti su svetimais sunimis kirpykloje gali tik tvirto charakterio zmones.Apie globos namus kalbedama turejau bendrai veislinius sunis.Tikrai maciau per skelbima dovanojama labradora,sarpeju.o vat kolege savo pudeliuka nori atiduoti,net man siule.Del alergiju tai nesakau gi,kad pudelis alergizuoja,o sakau,kad gydytojai suvercia dazniausiai visas alergijas gyvunams.Drauge del to ka tik pasiimto katinuko atsisake,nes gydytoja eiline sloga alergijai priskyre.Ir rasiau as,zinoma,kad tik apie savo kalytes,kad jos loja ir entuziastingai.Nu gal del to,kad mes bendrai pasibaranti semynele,tai ir sunys i mus
.Bet visgi tegul zino,kad pasitaiko ir tokiu pudeliuku,o tai tikesis ramybes,o cia lot prades.