Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

Mano gražuolė vardu Mela. Sausio 16 d. švesime pirmą gimtadienį. Gyvename Vilniuje. Mielai pasivaikščiotume, o tiksliau palakstytume/padūktume kitų pudeliukų draugijoje smile.gif Manoji - mažasis pudelis.
Atsakyti
QUOTE(Melaa @ 2014 11 16, 00:03)
Mano gražuolė vardu Mela. Sausio 16 d. švesime pirmą gimtadienį. Gyvename Vilniuje. Mielai pasivaikščiotume, o tiksliau palakstytume/padūktume kitų pudeliukų draugijoje  smile.gif Manoji - mažasis pudelis.

Ar ne "kaunietiško" veisimo?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 11 16, 01:53)
Ar ne "kaunietiško" veisimo?

Taip, taip mes kilę iš Kauno
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .Kas kiek laiko savo pudeliukus maudot,ziema gal reciau?
Atsakyti
Kojas dažniau nuplaunu, o dabar nesimaudėm jau 1,5 mėn., bet jau matau, kad tikrai reikėtų. Kailis nebegražus, kad ir pašukuoji, greit vėl toks "pastiręs" pasidaro. blush2.gif
Pasidalinkit ir kitos, ir man aktualu.
Atsakyti
Sveikinam visus su pirmu sniegu smile.gif , jis mums pirmas mūsų gyvenime,todėl šis rytas buvo nedrąsus vis ieškojom žolytės, ir dar radom buvo smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 11 18, 23:26)
Kojas dažniau nuplaunu, o dabar nesimaudėm jau 1,5 mėn., bet jau matau, kad tikrai reikėtų. Kailis nebegražus, kad ir pašukuoji, greit vėl toks "pastiręs" pasidaro. blush2.gif
Pasidalinkit ir kitos, ir man aktualu.

Mes kojas nuplaunam po kiekvieno pasivaikščiojimo lauke. O maudom kas 2-3 savaites, ilgiau netempiu, nes ir kailis nebegražus darosi ir kvapas nebemalonus.
Galvojau per žiemą auginti ant snukio plaukus, nu bet man taip nepatinka schmoll.gif , tai šiandien maudžiau ir tuo pačiu nučirškinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 11 22, 12:54)
Mes kojas nuplaunam po kiekvieno pasivaikščiojimo lauke. O maudom kas 2-3 savaites, ilgiau netempiu, nes ir kailis nebegražus darosi ir kvapas nebemalonus.
Galvojau per žiemą auginti ant snukio plaukus, nu bet man taip nepatinka  schmoll.gif , tai šiandien maudžiau ir tuo pačiu nučirškinau  ax.gif

Del kvapo - tikrai neturim jo, gal kad jaunute dar. Ir man negrazu tie plaukai ant snukio,jau apsikirpom. Reiks matyt pirkti masinele,nes ilgiau 1,5 men.be kirpyklos neistverem,o realiai jau po kokiu 3 sav.reikejo kirptis.
Atsakyti
Sveiki, ieškom pirkti nykštukinio arba Toi pudeliuko berniuko, gal žinote kur? Padėkite! 4u.gif Kilmės dokumentai nėra būtini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2014 12 08, 17:45)
Sveiki, ieškom pirkti nykštukinio arba Toi pudeliuko berniuko, gal žinote kur? Padėkite! 4u.gif Kilmės dokumentai nėra būtini  ax.gif

O čia žiurėjote
http://www.skelbiu.lt /skelbimai/toy-berniukai-su-dokumentais-20273734.html
http://www.skelbiu.lt /skelbimai/nykstukiniai-pudeliukai-su-kilmes-dokumentais-20404895.html
Atsakyti
Ačiū, jau išsirinkome smile.gif Savaitgalį lėksim apžiūrėti, greičiausiai pirksim! 4u.gif
Atsakyti
Po sterilizacijos, t. y. prieš metus, mano Rėja pradėjo žymėti teritorijas. Kažkaip nelabai kreipdavau dėmesį, bet šį rytą ji mane tikrai nustebino. Išėjom į lauką, o ji privarė prie pirmos pasitaikiusios aukštos žolės, pakėlė koją ir atsiliko reikalą kaip patinas doh.gif . Ar jai čia nuo tos sterilizacijos smegenėlės nebe taip rodo g.gif . Kaip dukrai juokiuosi, sakau, kad Rėja nebežino kas yra: mergaitė ar berniukas.
Atsakyti