kaip faina kad vel tema atsigavo

smagu paskaityti kaip jums sekasi o ir naju sios veisles gerbeju turim, gal pudeliu populiarumas grizta
QUOTE(*Elia* @ 2014 11 10, 21:18)
Manau tinkamas fizinis krūvis ir dėmesys šuniui išsprendžia graužimo-griovimo problemas.
Mano VA per 10 metų bute nesugriaužė nei vieno daikto. Bet pirmus du metus lauke aktyviai praleisdavom ne mažiau nei keturias valandas, vėliau tris

Manau daug ką klaidina pudelio veislės aprašymai, kad jis prisitaiko prie gyvenimo būdo, kad mielai guli ant sofos prieš TV
Su pudeliais nesu susidūrusi, tai įdomu, koks fizinis krūvis jiems iš tiesų reikalingas?
Ar jie turi bent kokį apsaugos instingtą, ta prasme, svetimam įėjus į butą, kiemą ar lotų?
Kokios dažniausios jų sveikatos problemos?
Dresuotojas kžkada minėjo, kad veislės populiarumas padarė savo juodą darbą - dauguma pudelių bailūs ir net isteriški. Gal populkiarumui mažėjant situacija keičiasi?
pas mane jau beveik 2 metus gyvena didysis pudelis, i su namu griovimu nera jokiu bedu

nieko nera pridariusi, gyvena su katyte ir labai gerai sutaria

pudeliu aprasymas kad jie prisitaiko prie seimininko budo 100% teisingas

as dirbu nuo 9 ryto iki 9 vakaro ir suo isbuna namuose nieko nepridaro ir nieko nesudrasko, kai man buna laisva diena pajudam abi daugiau pasivaiksciojam, ji visad pasiryzus su manim eiti, o nueinam nei daug nei mazai apie 20 km per diena. Buna rytu kai tingiu keltis tai net nezadina miega kartu, geda bet buna kad suni i lauka ryte isvadu 12val dienos
del apsaugos maniske loja, tiksliau suloja viena karta kol as atsistoju eiti prie duru, o tada jau dziaugiasi sveciais
del sveikatos, nieko negaliu pasakyti jokiu bedu neturejom nei mes nei mano pazystami su pudeliais, mazesniu dydziu pudeliams buna bedu su asaru latakais, akytes bega.
Del bailumo yra tiesos, as kerpu sunis ir tikrai ateina pudeliuku kurie bailus bet jiems una jau po 10 metu net daugiau