Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

o as visada galvojau kad pudeliu kirpimas dekingas labai smile.gif kojos nuskustos nenesa purvo, snukis nuskustas visada svarus ne kaip kad pas barzdilas kokius kad buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2014 10 15, 17:19)

čia mano pasiutėlis biggrin.gif

Oho kokį kailį užsiauginę esat, o aš kaip tik vasaros pabaigoj stipriai trumpinau, o dabar per žiemą auginsim kasas 4u.gif

user posted image

Ir paltą pasisiuvom labai ryškų, kad tamsiu paros metu būtumėm labai matomos biggrin.gif , ir kaip į mumis dabar visi dėmesį kreipia ax.gif biggrin.gif , tokia maža žvaigždė dabar ji biggrin.gif šviečia iš toli.
Atsakyti
taskelis95- kailiuko niekas nekirpo, tik snukutį ir kojyčių mažą dalį. Kaip nuo gimimo yra, taip ir toliau auga, tik manau vasarą trumpinsiu. Ir daug smile.gif
Labai graži liemenė smile.gif Greitai auga plaukai? Nes jau žiema arti...
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2014 10 19, 20:57)
taskelis95- kailiuko niekas nekirpo, tik snukutį ir kojyčių mažą dalį. Kaip nuo gimimo yra, taip ir toliau auga, tik manau vasarą trumpinsiu. Ir daug smile.gif

Kaži ar ištempsit iki vasaros nesitrumpinusios, nebent patį kailį vis patrumpintumėt. Aš praitą liepą nukirpusi buvau taip :

user posted image

O po naujų jau buvo tokia:

user posted image

Auga tas kailis smile.gif ir neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 10 19, 21:49)

Vau, kokia graži ta mūsų sesė. thumbup.gif

Gal Jūs, Taskelis, pati apskutate snukutį, nes man labai negražu kai Tinos snukis apauga (aš tada ją vadinu mano "kieminis") ir planuoju mašinėlę nusipirkt . Nenoriu per daug išlaidauti, nes nežinau ar pavyks dažnai naudotis.
Kokio min galingumo reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 10 20, 14:11)
Vau, kokia graži ta mūsų sesė.  thumbup.gif

Gal Jūs, Taskelis, pati apskutate snukutį, nes man labai negražu kai Tinos snukis apauga (aš tada ją vadinu mano "kieminis") ir planuoju mašinėlę nusipirkt . Nenoriu per daug išlaidauti, nes nežinau ar pavyks dažnai naudotis.
Kokio min galingumo reikėtų  g.gif

Taip, aš pati mėnesį kartą nučirškinu. Man ir negražu, bet dabar vyras žiemai neleidžia kirpti, liepė užauginti ir ant snukio kailinukus doh.gif
Aš tai nusipirkau pačią pigiausia 35W (nežinojau ar išeis pačiai). Snukiui ir kojoms užtenka, į kailį su šukelėm neįkerpa, tam matyt reikia profesionaliasnės.
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 10 20, 17:55)

Aš irgi planuoju kažką panašaus pirkti, dabar nepamenu kokio galingumo KIKOJ buvo pigiausia.
Mano vyrui labiau patinka kai snukiukas apauga, o man atvirkščiai, gražiau kai akytės matosi: "tada bent galima į akis žiūrint normaliai pasikalbėti" lotuliukas.gif
Atsakyti
taskelis95- kaip gražiai atrodo su ilgu kailiuku wub.gif mes ir auginsim.
Ir kaip kerpu, tai tik su žirklėmis. Galvojau ir aš pirkti mašinėlę, bet rankos nepamiršo kaip reikia kirpti snukutį ir kojas. Esu auginus amerk. koker spanielį, todėl ir moku biggrin.gif bent jį turėjau prieš kokius 5-4metus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2014 10 21, 18:23)
taskelis95- kaip gražiai atrodo su ilgu kailiuku wub.gif  mes ir auginsim.
Ir kaip kerpu, tai tik su žirklėmis. Galvojau ir aš pirkti mašinėlę, bet rankos nepamiršo kaip reikia kirpti snukutį ir kojas. Esu auginus amerk. koker spanielį, todėl ir moku biggrin.gif bent jį turėjau prieš kokius 5-4metus... unsure.gif

O aš su žirklėm nemoku verysad.gif , bijau doh.gif . Savo brokus pataisyti, pora kartų per metus nuvedu į kirpyklą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 10 21, 09:55)
Aš irgi planuoju kažką panašaus pirkti, dabar nepamenu kokio galingumo KIKOJ buvo pigiausia.
Mano vyrui labiau patinka kai snukiukas apauga, o man atvirkščiai, gražiau kai akytės matosi: "tada bent galima į akis žiūrint  normaliai pasikalbėti"  lotuliukas.gif

Snukiui ir kojoms pilnai užtenka pačios pigiausios šunų kirpimo mašinėlės 10-15w galingumo http://www.pet24.lt/...oser-1400-10-w/
Pas mane tokia mašinėlė jau 12 metų.
Svarbiausia taisyklė kad mašinėlė ilgai "laikytų" - kirpti tik švarų kailį.

Papildyta:
QUOTE(taskelis95 @ 2014 10 20, 18:55)
Aš tai nusipirkau pačią pigiausia 35W (nežinojau ar išeis pačiai). Snukiui ir kojoms užtenka, į kailį su šukelėm neįkerpa, tam matyt reikia profesionaliasnės.

Mašinėlės su galingumu 35W yra jau pakankamai profesionalios, su jomis dirba ir kai kurie šunų kirpėjai. Švarų nesusivėlusį pudelio kailį tikrai kerpa be problemų, tik tam kad paliktų ilgesnį kailį reikia ne šukeles naudoti, o atitinkamą galvutę nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 10 24, 16:25)

Mašinėlės su galingumu 35W yra jau pakankamai profesionalios, su jomis dirba ir kai kurie šunų kirpėjai. Švarų nesusivėlusį pudelio kailį tikrai kerpa be problemų, tik tam kad paliktų ilgesnį kailį reikia ne šukeles naudoti, o atitinkamą galvutę nusipirkti.

Na aš kerpu tik po maudynių ir niekaip kitaip. O vat, kad dar reikia atskirai galvutes pirkti, nežinojau. Čia ta metalinė dalis kur su varžteliais prisukta yra ax.gif ? O kur jų galima pirkti?
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 10 24, 17:22)
Na aš kerpu tik po maudynių ir niekaip kitaip. O vat, kad dar reikia atskirai galvutes pirkti, nežinojau. Čia ta metalinė dalis kur su varžteliais prisukta yra  ax.gif ? O kur jų galima pirkti?

Yra dviejų tipų mašinėlės - su nuimamos galvutėmis ir su nenuimamomis.
Nelabai galingos mašinėlės (skirtos "naminiam" naudojimui) 10-15W (kaip mano įdėtoje nuorodoje) turi tik po vieną galvutę, kuri tvirtinasi prie pačios mašinėlės varžteliais ir pas jas paliekamo plauko ilgis reguliuojasi labai nedaug, dažniausiai šone būna tokia "rankenėlė" kurios pagalba tai galima padaryti.
Mašinėlės 35W galingumo ir galingesnės turi pilnai nuimamas keičiamas galvutes, jos tvirtinasi prie mašinėlės ne varžteliais, o užsimauna-nusimauna ant specialiaus "liežuvėlio". Kiekviena galvutė palieka tam tikro ilgio kailį, galvučių būna daug ir visokių.
Bet dabar jau pradėjau abejoti dėl jūsų mašinėlės galingumo, jei rašote kad galvutė prisisuka varžteliais ir pirkot pačią pigiausia g.gif gal vis dėlto jos galingumas ne 35W? Kaip tiksliai modelis vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 24 spalio 2014 - 21:03