Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(Ugnyteee @ 2014 10 02, 00:09)
O mes dedamės striukyte, tik dabar nuskusta plikai tai rytais apie 7 ryto dedu ir megstuką ir striukytę smile.gif
Maniškė irgi labai dažnai vemia, bet tik seilėm... Nuvedžiau pas Kvalkauską, sako maistą keisti :? Aš jai duodu maistą su žuvimi sudetyje, ji žiauriai žuvį mėgsta.. Net nežinau į ką keisti ir į kokį... Kuom jūs maitinatės? Kokios firmos maisteliu? smile.gif Maniškė dar labai mėgsta žuvies file šaldytas, aišku atšildau ir jos ne sūdytos, žalios ir nepatikėsit - akytės nustojo ašaroti pagaliau smile.gif)
Beje Martyinka, jei neklystu, labai dažnai matau vilijampolė-šilainiai biggrin.gif kaimynės esam, gal kada susimatysim, tik dydžiai skirsis ir spalvos biggrin.gif garbanėles atpašinsim biggrin.gif

O as buvau kelioms dienoms grizus i Lietuva ir esu tikra maciau jus smile.gif
Kokiu zuviniu maistu seri suniuka, gal taste of wild?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 02, 01:31)
O as buvau kelioms dienoms grizus i Lietuva ir esu tikra maciau jus  smile.gif
Kokiu zuviniu maistu seri suniuka, gal taste of wild?

O, geras biggrin.gif kur matėt?? smile.gif
Fish4Dogs, užsakinėju internetu smile.gif O kai baiginėjasi, iki atsiuntimo maišau su Kėgrus (lietuviškas, kad nekoks, žinau, galit nepeigti, bet kito neėda biggrin.gif ) Kėgrus irgi su žuvim ir daržovėmis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyteee @ 2014 10 02, 00:50)
O, geras biggrin.gif kur matėt?? smile.gif
Fish4Dogs, užsakinėju internetu smile.gif O kai baiginėjasi, iki atsiuntimo maišau su Kėgrus (lietuviškas, kad nekoks, žinau, galit nepeigti, bet kito neėda biggrin.gif ) Kėgrus irgi su žuvim ir daržovėmis. smile.gif

Laisves al. priesais centrini pasta prie darzoviu kioskelio vasara smile.gif maza balta pudelyte ir jauna ilgaplauke tamsiaplauke seimininke smile.gif
Mano sunei lb asaroja akys, keitaliojau maistus , tinkamo neradau, o dar needri baisiai, vargo vakariene. Labai megsta tuna, tad mastsu apie sausa maista su zuvim irgi.
Atsakyti
QUOTE(Ugnyteee @ 2014 10 01, 23:09)
Beje Martyinka, jei neklystu, labai dažnai matau vilijampolė-šilainiai biggrin.gif kaimynės esam, gal kada susimatysim, tik dydžiai skirsis ir spalvos biggrin.gif garbanėles atpašinsim biggrin.gif

ooo kaip fainai tai kada uzkalbinkit mum labai truksta kompanijos pasivaiksciojimams smile.gif megstam paejeti biski einam is silainiu ir i senamiesti ir seip visur kur galim biggrin.gif

buvo kazkada kalba apie susitikima pudeliuku gal vis gi suplanuojam koki savaitgali ? ax.gif
Atsakyti
Gal planuojam Spalio 11 dieną susitikimą? smile.gif) Truputį šaltukas spaudžia, bet į rūbelius šokam ir į kokią Santaką galim palakstyti nueit? smile.gif dar dvi pudelytės prisijungtų, kaip matau, nėra jų mūsų gretose smile.gif 4u.gif Niekada nebuvom pudeliukų susitikime mes dar 4u.gif o taip mėgstam kompaniją rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 02, 02:29)
Laisves al. priesais centrini pasta prie darzoviu kioskelio vasara smile.gif maza balta pudelyte ir jauna ilgaplauke tamsiaplauke seimininke smile.gif
Mano sunei lb asaroja akys, keitaliojau maistus , tinkamo neradau, o dar needri baisiai, vargo vakariene. Labai megsta tuna, tad mastsu apie sausa maista su zuvim irgi.

Mum žuvytė žalia, šaldyta file labai padėjo smile.gif Kaip fainai, kad pastebi mus kažkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyteee @ 2014 10 02, 17:41)
Gal planuojam Spalio 11 dieną susitikimą? smile.gif) Truputį šaltukas spaudžia, bet į rūbelius šokam ir į kokią Santaką galim palakstyti nueit? smile.gif dar dvi pudelytės prisijungtų, kaip matau, nėra jų mūsų gretose smile.gif  4u.gif  Niekada nebuvom pudeliukų susitikime mes dar  4u.gif  o taip mėgstam kompaniją  rolleyes.gif
Papildyta:
Mum žuvytė žalia, šaldyta file labai padėjo smile.gif Kaip fainai, kad pastebi mus kažkas biggrin.gif

Cia pati sugalvojot taip maitinti ar patare kas?
Kokias zuvis ir kiek daug duodavot?
Vargas su tais baltais sunim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 02, 19:18)
Cia pati sugalvojot taip maitinti ar patare kas?
Kokias zuvis ir kiek daug duodavot?
Vargas su tais baltais sunim doh.gif

Mano mergytė, nuo mažens jau užuodus žuvį negali ramiai nustygt vietoje, tai turėjom file nesūdytos, žalios, ir pabandėm duot paragaut. Nuo to karto - viskas, tik žuvytė ir Bellutė jau čia biggrin.gif Tai ieškojom sauso ėdalo su žuvimi, ir jai jis labai patinka, tik kadangi šuo yra mėsaėdis, duodam ir žalios mėsos į savaitę kartą, nepiktnaudžiaujam nes akytės ašaroja nuo žalios mėsos smile.gif Ir duodam ir file kartais po gabaliuką žalios šaldytos, tik atšildom aišku smile.gif Veterinaras sakė nieko blogo, tuo labiau ir kailiukas mažiau veltis pradėjo ir pasidarė švelnesnis, ir akytės neašaroja, manau žuvytė sveika ir jai labai skanu smile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
O, susitikimas! čia visi kviečiami? ax.gif bet kiek supratau, jis bus Vilniuje...O Vilnius tolokai man...
Mano ir šuo ašaroja...Ir pradėjo visai neseniai. Ir dar nenulaiko sysio...Šiandien kaip tik anksčiau kėliau, nei įprastai, nešiausi ant rankų tai kaip pradėjo įtartinai šilti mano kūnas, supratau kad kažkas ne taip su juo...atitraukiu jį nuo savęs, sysioja! Aš manau, kad jis nevalingai tai padarė...Bet bijau, kad bus nušalęs...Ar visada taip būna patinėliams? Pirmą kartą laikau patinėlį, ir dar šunį...Ar dar laukti, ar kreiptis pas veterinarą? Ar bandyti girdyti vaistais ar arbatomis? Arbatą net nežinočiau kaip suduoti...Bet kažką sugalvočiau. Nežinau...
Atsakyti
Dėl susitikimo, jei norite, keliam į 18 dieną, ir ne Vilniuje čia, o Kaune smile.gif
Gal kas 11 dieną į powedogą varot? smile.gif
Atsakyti
as negaliu nei 11 nei 18 verysad.gif
Atsakyti
O kas ir kada galit? smile.gif
Atsakyti
jeigu Kaune, nėra taip toli. Tik nežinia ar priims mane į traukinį su šuniu...ir aplamai, kaip visuomenė žiūri į šunis? jeigu mikrumi važiuosiu, neišvys manęs su šuniu?
Atsakyti