Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(Sherbet @ 2014 09 17, 11:47)
Sveiki,

Senokai čia nesilankiau, bet kai gyvenimas teka įprasta vaga, atrodo ir nėra ką parašyti.
Bet štai reikalas pasitarti pribrendo. Kaip dažnai Jūsų pudeliai vemia? Mūsų Tina kažkaip dažnai pradėjo vemti skrandžio sultimis. Na tas dažnai kokių pora kartų per savaitę. Anksčiau būdavo, kad iš ryto arba vakare, kai jau tikisi priklausančio maisto ir tai kartą į mėnesį, o gal ir rečiau, o dabar ir naktį kartą ir ryte per pasivaikščiojimą. Nuo kirmėlių tabletę, o gal pusę gavo liepos pradžioje, nežinau ar tai susiję, bet kažkur skaičiau, kad gali būti kirmėlės.
Kas turi kokios patirties ar minčių?
Dar pamiršau parašyti, kad apetitu vis dar nesiskundžia ir šiaip po vėmimo jokių silpnumų ar apatijos.

4u.gif nieko cia baisaus,gal serimo laika suvelinate.Mano irgi buna pavemia,ypac kai veluoju pusrycius duot ax.gif
Atsakyti
mano irgi taip daro kartais buna dazniau buna reciau, bet pasitaiko kad skrandzio sultim vemia, as jau net matau kada vems, ji needa garsiai gurgia pilvas ir uz keliu val ji visada 3 kartus po ilgo tasymo atryja geltonu seiliu, jau visu paklausinejau kaip cia ir kodel, tariausi su visais pazystamais veterinarais ir visi tik peciais guscioja, sako gal rugstingumas padideja, gal kas bet nieko tiksliai nepasako
Atsakyti
Nu, aišku. Jei ne mano viena taip daro, tai gal ir nieko tokio.
Aš vis galvoju gal jai maisto trūksta, o gal dėl žalios mesos rūgštingumas padidėjęs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 09 17, 19:44)
Nu, aišku. Jei ne mano viena taip daro, tai gal ir nieko tokio.
Aš vis galvoju gal jai maisto  trūksta, o gal dėl žalios mesos rūgštingumas padidėjęs. g.gif

as duodu tik sausa maista, tiesa kai seniau seriau kitu taip budavo dazniau pakeiciau tai sumazejo
Atsakyti
Na ką, prasideda "sausasis" sezonas... Ką jūs darot, kad nelytų ant šunų? Ar išvis, nekreipiat dėmesio į lietų? Agato eisena rytinė, priminė varliaujančio gandro biggrin.gif

Papildyta:
Foto skolinta...Bet jeigu savaitgalį lis, bandysiu ir aš kažką sukurti panašaus biggrin.gif Labai graži...Todėl ir įkėliau... blush2.gif
Ieškojau apsaustų, kainos, nelabai pradžiugino... Bet radau, kad ir vienkartinį bet visai nieko variantą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2014 09 22, 19:54)

drinks_cheers.gif O, kaip šauniai atrodo, bet maniškės tai į tokį neįkiši.
Mes turim tokį ploščiuką tik be kapišono, tai visa "šukuosena" būna sugadinta.
Bet ir tai, kai pamato, kad imu nuo lentynos, bando pasprukti, nelabai mėgsta būti apsirengusi. Nors ir šiaip mūsų "damočka" nemėgsta šlapio oro ir balų
tempia namo, o per balas eina lyg dama su kulniukais, kojas labai juokingai mėto, kad tik nesušlaptų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 09 23, 10:04)

O mūsiškė nesibaido rūbų. Kadangi rūbus turiu pasiuvusi ant lipdukų, tai dar pati ir nusirengia grįžusi 4u.gif . Lietaus irgi siaubingai nemėgsta, bet balų nevengia, juk tiesiau greičiau biggrin.gif .
Atsakyti
va ka mes turim, bet irgi kai pamato jog imu tai i lauka nebenori biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
taskelis95 -sudomino siuvimo variantas...Kaip tai padarėt? Gal schemuke turit?
Manasis, kaip rašiau ir ne mėgėjas šlapio oro biggrin.gif Bent maudytis nebijo smile.gif
martyinka -va čia tai skafandras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2014 09 24, 17:31)
taskelis95 -sudomino siuvimo variantas...Kaip tai padarėt? Gal schemuke turit? 

Turiu pasiuvusi tokį paprastą apsiaustėlį nuo lietaus, kad ant nugaros nelytų 4u.gif

user posted image

Iškarpų neturiu, nes panašų išsikirpau iš popieriaus, o po to iš medžiagos ax.gif
Segasi jis su lipdukais, tai grįžusi labai greit juo atsikrato doh.gif , nors einant į lauką nesipriešina, kad dedu.
Atsakyti
taskelis95 - mažai apdengtas... Na bet vis geriau nei nieko. Jeigu nepatingėsiu, bandysiu ir aš kažką pasisiūti smile.gif ačiū už foto ir liuks idėja thumbup.gif
Atsakyti
O mes dedamės striukyte, tik dabar nuskusta plikai tai rytais apie 7 ryto dedu ir megstuką ir striukytę smile.gif
Maniškė irgi labai dažnai vemia, bet tik seilėm... Nuvedžiau pas Kvalkauską, sako maistą keisti :? Aš jai duodu maistą su žuvimi sudetyje, ji žiauriai žuvį mėgsta.. Net nežinau į ką keisti ir į kokį... Kuom jūs maitinatės? Kokios firmos maisteliu? smile.gif Maniškė dar labai mėgsta žuvies file šaldytas, aišku atšildau ir jos ne sūdytos, žalios ir nepatikėsit - akytės nustojo ašaroti pagaliau smile.gif)
Beje Martyinka, jei neklystu, labai dažnai matau vilijampolė-šilainiai biggrin.gif kaimynės esam, gal kada susimatysim, tik dydžiai skirsis ir spalvos biggrin.gif garbanėles atpašinsim biggrin.gif
Atsakyti