Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

Ar jūsų pudeliai kasosi ausis?
Kažkaip neišeina man su joms susitvarkyti, vis nuolat pasikaso. Bet jos švarios nėra jokių išskyrų, laikas nuo laiko palašinu lašiukus, kad išsivalytų. Kvapo praktiškai irgi nėra. Su plaukučiais biški sunkiau, nemoku aš švariai išpešti, jų ten vistiek yra doh.gif . Kartais pagalvoju, gal reikia kreiptis pas veterinarą, gal kokių erkučių turi g.gif
Atsakyti
Mano ciucė ,nesikaso ausyčių. Bet šeip kasosi rolleyes.gif Užpilta ampulė nuo blusų ir erkių, turi antkaklį visai šviežią ir dar kvepiantį...Vistiek kasosi. Galvoju, gal netinka kažkas...Vanduo gal per kietas? Nes šampūnas tai mažiukų šuniukų o kondicionierius ne šeip sau...Geras ir brangus, abejoju ar gali kelti alergiją. Kaip prausiu, jis nesikaso ausų. O jei šuo turi blusų, tuojau pat, krapšto ausis, nes visos blusos, subėga į ausis. Ėdalas nekeistas. Vitaminai? Arba. Parsivežus, griebiau šukuoti ir apkirpti snukutį. Viskas, jam buvo nauja. Jis visus 3mėn. kol gyveno pas aną šeimininkę, nebuvo šukuotas ir kirptas. Kad nekirptas buvo matyti ir nuotraukoje, kurią pirmą įdėjau. O kad buvo nešukuojamas supratau tada, kaip šukavau ir jis man pradėjo kasti, cypti, pykti ir urgzti. Ar gali būti, kad nuo šukavimo tinkamų šukų, šuo kasosi? g.gif Ah...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 09 rugsėjo 2014 - 18:02
QUOTE(nikita123 @ 2014 09 09, 19:00)

Nu ir aš ryt maudysiu ją, kirpsiu ir lašiukus lašinsiu, tai paskui žiūrėsiu kaip su tom ausim g.gif . O šiaip tai po lašiukų manoji savo kūnelį visą kaso kurį laiką, matyt kol vaistai išsivaikšto. Tą tikrai žinau, kadangi pirmą kartą tuos vaistus įtryniau plikom rankom doh.gif , tai kelias dienas pati kasiausi nemažiau nei mano šuo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 09 09, 20:22)
Nu ir aš ryt maudysiu ją, kirpsiu ir lašiukus lašinsiu, tai paskui žiūrėsiu kaip su tom ausim  g.gif . O šiaip tai po lašiukų manoji savo kūnelį visą kaso kurį laiką, matyt kol vaistai išsivaikšto. Tą tikrai žinau, kadangi pirmą kartą tuos vaistus įtryniau plikom rankom  doh.gif , tai kelias dienas pati kasiausi nemažiau nei mano šuo  blush2.gif  biggrin.gif

mums skaudėjo ausytę tai kasydavos, supratom kad skauda nes buvo paraudus ir kai kartais paliesdavom ne taip tai sucypdavo, palašinom lašiukų canaural ir po kelių dienų praėjo smile.gif
Atsakyti
4u.gif prisipazinkit,kas gyvenaSilainiu-Vilijampoles raj ir turi auksta,grazu,grakstu pudeli,vakar pro autobuso langa maciau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 09 11, 13:31)
4u.gif prisipazinkit,kas gyvenaSilainiu-Vilijampoles raj ir turi auksta,grazu,grakstu pudeli,vakar pro autobuso langa maciau tongue.gif  biggrin.gif

manau cia busiu kalta as biggrin.gif
silainiai-vilijampole auksta graksti tik grozio vakar nebuvo tikrai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 09 12, 14:20)

Tikra gražuolė užaugo 4u.gif
Kokio ji pas tave ūgio? Tokia nemaža panelė atrodo.
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 09 12, 13:38)
Tikra gražuolė užaugo  4u.gif
Kokio ji pas tave ūgio? Tokia nemaža panelė atrodo.

palyginus su jusu visu pudeliukais tai tikrai nemaza biggrin.gif 62cm ties ketera
o cia musu naujas triukas sokinejam kartu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 09 12, 23:33)
palyginus su jusu visu pudeliukais tai tikrai nemaza biggrin.gif 62cm ties ketera
o cia musu naujas triukas sokinejam kartu smile.gif
user posted image

thumbup.gif pamaciu tao suni,akimirka sudejoji-tai suo ar koks kt gyunas.nu taip neiprasta tokio dydzio ryza pudeli pamatyt.turbut pastoiai sulaikiat demesio?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 09 15, 10:21)
thumbup.gif pamaciu tao suni,akimirka sudejoji-tai suo ar koks kt gyunas.nu taip neiprasta tokio dydzio ryza pudeli pamatyt.turbut pastoiai sulaikiat demesio?

ooo taip demesio ne pasislepti nera kur biggrin.gif o seip pripratau rajone jau visi zino ir pazysta suni mano biggrin.gif tiesa beveik niekada negirdziu pasakymo "ziurek pudelis" biggrin.gif ilga laika buvo labradoras, paskui arganu kurtas, o dabar tiesiog suo nukirptas kaip pudelis biggrin.gif
viena moteris net nuogastavo kaip mane apgavo nes gi tokiu dideliu pudeliu nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 09 15, 15:55)
ooo taip demesio ne pasislepti nera kur  biggrin.gif  o seip pripratau rajone jau visi zino ir pazysta suni mano  biggrin.gif  tiesa beveik niekada negirdziu pasakymo "ziurek pudelis"  biggrin.gif  ilga laika buvo labradoras, paskui arganu kurtas, o dabar tiesiog suo nukirptas kaip pudelis  biggrin.gif
viena moteris net nuogastavo kaip mane apgavo nes gi tokiu dideliu pudeliu nebuna  biggrin.gif

lotuliukas.gif jooo,nera ka lyginti su tojumi.perauges mazumele pudelis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Senokai čia nesilankiau, bet kai gyvenimas teka įprasta vaga, atrodo ir nėra ką parašyti.
Bet štai reikalas pasitarti pribrendo. Kaip dažnai Jūsų pudeliai vemia? Mūsų Tina kažkaip dažnai pradėjo vemti skrandžio sultimis. Na tas dažnai kokių pora kartų per savaitę. Anksčiau būdavo, kad iš ryto arba vakare, kai jau tikisi priklausančio maisto ir tai kartą į mėnesį, o gal ir rečiau, o dabar ir naktį kartą ir ryte per pasivaikščiojimą. Nuo kirmėlių tabletę, o gal pusę gavo liepos pradžioje, nežinau ar tai susiję, bet kažkur skaičiau, kad gali būti kirmėlės.
Kas turi kokios patirties ar minčių?
Dar pamiršau parašyti, kad apetitu vis dar nesiskundžia ir šiaip po vėmimo jokių silpnumų ar apatijos.
Atsakyti