Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

Nežinau kieno paklausti patarimo. Kaip pudeliai, o gal ir visi šunys reaguoja į patirtą stresą? Turėjom šiandien nemalonų tokį atveją, užpuolė nepažįstamas šuo. Jis neįkando, bet labai energingai lodamas vijosi mūsų Rėją aplink namą, kokius penkis ratus, apibėgusi porą ratų mėgino man į glėbį šokt, bet tas šuo lyg ir ant manęs puolė, tai ji vėl iššoko man iš glėbio, ir vėl ratu. Šiaip ne taip išskyrėm, bet po to paliko tokia be energijos, nuo manęs nesitraukė, ant rankų tik prašėsi, net savo reikalų nebeatsiliko, grįžom į miestą tada atsiliko visus reikalus.
Tai dabar ir galvoju ar ji greit pamirš, kad toj vietoj ji tokį stresą patyrė? Nes šiaip ji labai viską atsimena, jei kokį žodį susiejam su atitinkama vieta, puikiai žino kur važiuos.
Atsakyti
Damos, prisijunkit į šitą grupę, manau daugelis facebooke lankosi dažniau nei čia smile.gif))
https://www.facebook...65242740239163/
Papildyta:
QUOTE(vizune @ 2014 07 10, 20:18)
Nemanau,kad kas pades,tiesiog buna jautrios akys,kartais tai pranyksta su amziumi.Susitaikykit su tuo ir viskas.
Ta,kuri buvo su juodais pudeliukas ,tai buvau as biggrin.gif

Labai gražiai apkirpti smile.gif)) Pati kerpatės ar į kirpyklą vedate? smile.gif))

P.S. Blem... Sugadinau šuns kailį... tiesa sakant, palikau trim dienom pas senelį, ir jis sumąstė išmaudyt šunį su kažkokiu oranžiniu šampūnu iš iki parduotuvės... gryžau po 4 diennų, kaltūnai, susivėlus, vesiu į kirpyklą, pagalvos kad neprižiūriu šuns... šakės kaip veliasi dabar sad.gif(( KĄ DARYT? yra gal pirkti koks balzamas, kad šukuotūsi lengviau? :?
Atsakyti
user posted image

Kiek daug tokių visokių pudelių atsirado, svarbiausia, su dokumentais, visada maniau, kad pudeliai tik vienspalviai yra pudeliai. blink.gif Nustebau pamačius... Keičiasi laikai, keičiasi veislės, tuoj bus iškraipytos man atrodo tos pudeliukų veislės tuoj gal atsiras trumpaplaukių, ilgaplaukių, tiesaus ir garbanoro kailio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyteee @ 2014 08 19, 14:46)
user posted image

Kiek daug tokių visokių pudelių atsirado, svarbiausia, su dokumentais, visada maniau, kad pudeliai tik vienspalviai yra pudeliai.  blink.gif  Nustebau pamačius... Keičiasi laikai, keičiasi veislės, tuoj bus iškraipytos man atrodo tos pudeliukų veislės tuoj gal atsiras trumpaplaukių, ilgaplaukių, tiesaus ir garbanoro kailio  biggrin.gif  doh.gif

O man labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyteee @ 2014 08 19, 11:46)
Kiek daug tokių visokių pudelių atsirado, svarbiausia, su dokumentais, visada maniau, kad pudeliai tik vienspalviai yra pudeliai.  blink.gif  Nustebau pamačius... Keičiasi laikai, keičiasi veislės, tuoj bus iškraipytos man atrodo tos pudeliukų veislės tuoj gal atsiras trumpaplaukių, ilgaplaukių, tiesaus ir garbanoro kailio  biggrin.gif  doh.gif

Parti-colour pudeliai nuo senu senoves egzistavo rolleyes.gif Tiesiog jie yra diskvalifikuojami parodu ringe FCI ir dar keliose sistemose.
Atsakyti
4u.gif Ugnyte,o kur tu juos matei,sunku patiket,kad jus Lietuvoj yra.Tikrai thumbup.gif atrodo.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 08 21, 00:43)
4u.gif Ugnyte,o kur tu juos matei,sunku patiket,kad jus Lietuvoj yra.Tikrai thumbup.gif atrodo.

Anglijoj pamaciau pirma karta, bet maniau maisytas gal pudeliukas biggrin.gif dabar nesenai facebooke australas toks pasidalino, prisiminiau kad maciau panasu, pasidomejau googlej, pamaciau kad pilna tokiu biggrin.gif Idomiai taip atrodo biggrin.gif man grazu labai kai buna baltas pudeliukas su persikinem demem biggrin.gif toks mielas atrodo smile.gif))
Galvojau gal cia nesenai sugalvojo kazkas taip biggrin.gif nes niekad seniau nematydavau tokiu, bet turbut todel kad nelabai ir domejausi tokiu dalyku smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnyteee: 24 rugpjūčio 2014 - 15:56
jei apie margus pudelius tai va mano favorite spalva biggrin.gif tik va vien del to kas fci nepripazysta susilaikau nuo tokio pudelio paieskos
user posted image

ir va kokia jau mano mergina uzaugo smile.gif kaipgi nepasirodysim blush2.gif
user posted image
Atsakyti
eh...ne toy'nį šuniuką nusipirkau, o nykštukinį g.gif Na, svarbiausia kad ne karališkasis smile.gif Nes tokio tikrai nenorėjau schmoll.gif Nieko neturiu prieš didelius šunis, bet jei būčiau norėjus didelio, būčiau ėmus kitos veislės šunį.
Iš praeities, kaip buvau visai maža, man liko nepamirštamas šios veislės šunio elgesys. Niekada negalvojau, kad mano namuose atsiras būtent toks pats šuo, kaip ir tas, protingas ir elegantiškas-pudelis. Nuo pat pirmos dienos, pajutau skirtumą nuo kitų šunų. Protingas, imlus bet kokiai kelis kartus parodytai komandai, elegantiškas ir labai prieraišus.
Va toks tas pudelis smile.gif Tik kartais norėtųsi, kad jis nors truputį gerbtų save ir pasitikėtų savimi...Bet gal su laiku tai atsiras? smile.gif
Atsakyti
eh...ne toy'nį šuniuką nusipirkau, o nykštukinį g.gif Na, svarbiausia kad ne karališkasis smile.gif Nes tokio tikrai nenorėjau schmoll.gif Nieko neturiu prieš didelius šunis, bet jei būčiau norėjus didelio, būčiau ėmus kitos veislės šunį.
Iš praeities, kaip buvau visai maža, man liko nepamirštamas šios veislės šunio elgesys. Niekada negalvojau, kad mano namuose atsiras būtent toks pats šuo, kaip ir tas, protingas ir elegantiškas-pudelis. Nuo pat pirmos dienos, pajutau skirtumą nuo kitų šunų. Protingas, imlus bet kokiai kelis kartus parodytai komandai, elegantiškas ir labai prieraišus.
Va toks tas pudelis smile.gif Tik kartais norėtųsi, kad jis nors truputį gerbtų save ir pasitikėtų savimi...Bet gal su laiku tai atsiras? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 30 rugpjūčio 2014 - 20:22
QUOTE(nikita123 @ 2014 08 30, 21:21)

eh...ne toy'nį šuniuką nusipirkau, o nykštukinį g.gif 

Tik kartais norėtųsi, kad jis nors truputį gerbtų save ir pasitikėtų savimi...Bet gal su laiku tai atsiras?  smile.gif

Vaje, kiek nusivylimo g.gif
O iš kur pirkot, kad ne tokį nusipirkot? Nors teko matyti skelbimuose, kad sukergia toy su nykštukiniais, ir kokie bus, išaiškėja vėliau (tik nežinau ar taip galima). Aš irgi norėjau juodos, bet užaugo su rudu atspalviu, bet dėl manęs ji dabar galėtų būti, kad ir žalia biggrin.gif . Man atrodo, kad kai perki šuniuką namams visi išoriniai rodiklai yra kažkiek aktualūs prieš įsigyjant, po to juk meilė tam padarėliui viską nubraukia.

O ką jūs norėjot tuo pasakyti dėl garbės? Kaip jis negerbia savęs?
Atsakyti
Nemanau kad buvo maišomi toy su nykštukiniais. O pirkau iš žmonių smile.gif Na, tiek to...
Ką turėjau omeny, garbė. Man labai gražu, kaip šuo, yra išdidus ir turi savo charakterį smile.gif Gal juokingai skamba, bet atsimenu šios veislės atstovą, na ne nykštukinį o karališką, bet išdidų ir savi pasitikintį smile.gif Visai kitokį...Tai priklauso gal ne vien nuo veislės, bet ir auklėjimo...Tik neįsivaizduoju kaip tai išugdyti...
Atsakyti