QUOTE(martyinka @ 2014 01 29, 17:02)
su alergija elkites labai atsargiau butu geriausia kad dukra turetu galimybe daug laiko praleisti su pudeliu ir butu aisku alergizuoja jis ja ar ne. asmeniskai as gyvenau su kambarioke kuri turejo seska, alergija prasidejo tik po puses metu gyvenimo kartu su juo, laime jis buvo ne mano ir uzteko issikraustyti.
su sunimis kurie nesukelia alergijos reikia buti atsargiu dar ir del to ka alergija sunims, o ir kelems buna paciam gyvunui arba ju plaukams. turiu kate sfinksa, kuri sakoma kad nesukelia alergijos, taciau mano seimoje yra zmoniu alergisku katems ir sfinksas jiems alergija sekmingai sukelia, reakcija buna silpnesne, taciau vistiek kartu buti ilga laika vienoj patalpoi negali
Plikos kates yra ziaurus alergenas,nezinau,is kur ta mintis,kad jos nesukelia alergiju.Pliki gyvunai turi daug odos isskyru,o tai ir alergizuoja.
Kad alergizuotu pudelis labai retas atvejis.Bent jau visos seimos ,kurios pirko is musu pudelius del seimos nariu alergijos,jokiu problemu neturejo.Mano seimoje yra keletas ziauriu asmininku - alergiku,kuriems nuo kitu gyvunu iskart "sakes",tuo tarpu nuo kruvos musu pudeliu viskas O.K.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 29, 13:01)
Pudeliai nesiseria,yra linksmi,judrus,garsiai lojantys reikia-nereikia sunys(aisku,yra kas sugeba issiaukleti).
Apie lojima tai cia aisku man naujiena
Papildyta:
QUOTE(taskelis95 @ 2014 01 30, 14:35)
Žiemai buvau užauginusi Rėjai kailį, laiks nuo laiko patrumpindavau, bet šalčiams laikiau ilgesnį, stipriai trumpinti planavau gal tik kovo mėnesį, bet dabar iš po sterilizacijos, ilgo gulėjimo, mažai šukavimosi

pastebėjau kelias sąvėlas. Rods vakar buvau išukavusi, bet šiandien žiūriu vėl yra. Kažkaip nenorėjau aš jos labai kankinti su tuo šukavimu, kai ji leisgyvė gulėdavo

, būčiau žinojusi, būčiau tą kailį geriau nukirpusi prieš sterilizaciją.
Kaip su tom sąvėlom? Ar atsistatys kailis po maudynių, ar jau geriau kirpti kailį trumpai? Kaži kada galim maudyti po operacijos?
Maudyti galima iskart,kai isims siulus.Pries maudynes issukuokit savelas ir viskas.