Sveikos pudelių mylėtojos
Norėčiau prašyti Jūsų patarimo
jau porą metų "sergu" meile šiai veislei. ligai skaičiau apie įvairias veisles ir besirinkdama visai netikėtai "atradau" pudelius. Vis paskaitinėju info ir vis labiau įsitikinu, kad ši veislė man. O BET ..auginu 4m sūnų, (gana ramų ir protingą vaiką) planuoju šunį kai sūnui bus maziausiai 5m., nes noriu,kad jie būtų "draugeliai", kad šuo jo nevengtų, nebijotų vaiko meilės ir t.t.. nuolat kalbamės su vaiku apie tai, KAIP reikės myleti šuni, kad jo negalima tąsyti, perstipriai apkabinti, ir pan., bet vistiek suprantu, kad ne kiekvienam šuniui vaikas yra jega
Pagal visus mano kriterijus mums dar tiktų/patiktų cvergšnauceris, bet aš taip noriu pudelio..tiek prisiskaičiau apie jų prota, tiek prisižiūrėjau nuotraukų, vias kompas užkimštas garbanomis..
bet vis galvoju apie vaiką..ar pavyks jiem susigyventi, norisi, kad visiems šeimos nariamas, įskaitant ir šunį, namuose būtų gera..o štai butent cvergšnauceris, kaip suprantu, puikiausiai sutaria su vaikais..pudelis ir man pačiai atrodo perprotingas (jei toks gali būti šuo) bendravimui su vaiku, manau greitai išmoktų vaiku manipuliuoti, gal net gasdinti vaiką šiepdamas dantis, jei šis peratkakliai lystų..pataisykit mane jei klystu, pasakykite, kad klystu
Skaičiu visas (kiek SM leido) Jūsų temas, susidariau įspudį, kad visgi tai veislė, labiau tinkmti didesniems vaikams.. Kas turite mazesnius (iki 8-10m) vaikus, kaip Jūsų šunys sutaria su vaikais?
Šuns norim namų džiaugsmui, gyvenam senamiesty, didžiąją laiko dalį leidžiame mieste, i gamtą važiuojame, bet retokai, toks jau musu gyvenimo būdas..ieškome draugo, kompanjono, ne namams saugoti. Renkames tarp nykštukinio ir miniatiurini pudelių (pati mielai turėčiau toy, bet velgi-yra šeima, yra žaidimai, ilgi pasivaiksciojimai ir dūkimai..) Būsiu labai dėkinga apie už nuomones tema vaikas+pudelis