Sveiki, kur visi prapuolę nieko nepatariat (: tai gal bent kirpyklą kokią rekomenduotumėt Kaune?
QUOTE(lin.kal. @ 2014 03 31, 10:26)
Sveiki, ką manote ar jau laikas mums į kirpyklą greit bus 4 mėn. mums jis toks gražus dabar kaip meškiukas:)
Mes jau 4mėn. antrą kartą kirpomės. Pirmą kartą veisėja apkirpo atiduodama ir kažkur maždaug tokio amžiaus kirpomės antrą kartą, nes buvo vasarą (gelbėjom nuo karščių).
O dėl kirpyklos, kaunietės, padėkit
Aš Klaipėdoje ieškau geros kirpėjos, nes taip ir neatrandam, paskutinį kartą kirpom Kikoj, tai pats kirpimas patiko ir tiko, tik draugės šunį ne per seniausiai bekerpant,skaudžiai įkirpo,jog reikėjo veterinaro pagalbos,antibiotikų ir siūvimo tai tiesiog gal atsitiktinumas,bet po šio įvykio baugu. Būtų šaunu,jei ką parekomenduotumėt
QUOTE(ramirėja @ 2014 04 04, 08:19)
Aš Klaipėdoje ieškau geros kirpėjos, nes taip ir neatrandam, paskutinį kartą kirpom Kikoj, tai pats kirpimas patiko ir tiko, tik draugės šunį ne per seniausiai bekerpant,skaudžiai įkirpo,jog reikėjo veterinaro pagalbos,antibiotikų ir siūvimo tai tiesiog gal atsitiktinumas,bet po šio įvykio baugu. Būtų šaunu,jei ką parekomenduotumėt
Aš rudenį kirpau prie akropolio ties Dubysos gatve, kur yra elektrikų parduotuvė, picerija, va toj eilėje yra vet. parduotuvė(o gal ir klinika) ir kartu kirpykla.
Ir labai gailiuosi, kad nepasiėmiau kirpėjos asmeninio telefono numerio, nu labai gražiai apkirpo. Tai vat, galiu tik rekomenduoti, kad taip buvo, o ar ta pati tebedirba nežinau, ką atsimenu, tai tik, kad buvo trumpais plaukais
QUOTE(taskelis95 @ 2014 04 04, 09:01)
Aš rudenį kirpau prie akropolio ties Dubysos gatve, kur yra elektrikų parduotuvė, picerija, va toj eilėje yra vet. parduotuvė(o gal ir klinika) ir kartu kirpykla.
Ir labai gailiuosi, kad nepasiėmiau kirpėjos asmeninio telefono numerio, nu labai gražiai apkirpo. Tai vat, galiu tik rekomenduoti, kad taip buvo, o ar ta pati tebedirba nežinau, ką atsimenu, tai tik, kad buvo trumpais plaukais
Žinau tą vet,ačiū reikės pasiteirauti
Taskeli, o dabar pati kerpi?
Merginos, musu Belai metai, o rujos nebuvo dar, cia normalu ?
Papildyta:
Uzmaciau gera kaina, 18lt su siuntimu graviruotas pakabukas.
https://www.facebook...h...e=1
Papildyta:
Uzmaciau gera kaina, 18lt su siuntimu graviruotas pakabukas.
https://www.facebook...h...e=1
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 04 04, 11:07)
Taskeli, o dabar pati kerpi?
Snukutį ir pėdutes mėnesyje kartą visą laiką apkerpu pati. Čia kai iš po sterilizacijos buvo be galo susivėlusi, ant lygiųjų irgi pati nukirpau , man tik viršugalvio neišeina proprcingai suformuoti. Žiūriu, žiūriu aš toj youtubėj kaip profesionalai kerpa, atrodo taip paprasta, nu pačiai nė velnio neišeina lygiai
Nu bet dabar kai tikrai atšils, lėksim kokybiškai pasigrąžinti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 04 04, 11:07)
Kalės lytiškai subręsta 6 18 mėn. amžiaus
Taip, kad dar ramiai galit laukti.
QUOTE(ramirėja @ 2014 04 04, 07:19)
as pati kaip kerpu sunis tai labai gerai zinau kaip buna su ikirpimu o buna paprastai dazniausiai naminiai suniukai nestovi muistosi spurda juda, kai kurie puola ir kanda, tad ikirpti labai nesunku, yra sunu kurie patys ant zirkliu soka, o kadangi zirkles yra astrios kaip skutimo peiliukas uztenka vos bruksteleti ir jau zaizda, pfu..pfu..pfu...nei vienam suniui rimtai nesu ikirpus bet va sau rankas nuolat susipjaustau
QUOTE(ramirėja @ 2014 04 04, 07:19)
Www.lemuro.lt
Papildyta:
QUOTE(martyinka @ 2014 04 05, 00:08)
as pati kaip kerpu sunis tai labai gerai zinau kaip buna su ikirpimu o buna paprastai dazniausiai naminiai suniukai nestovi muistosi spurda juda, kai kurie puola ir kanda, tad ikirpti labai nesunku, yra sunu kurie patys ant zirkliu soka, o kadangi zirkles yra astrios kaip skutimo peiliukas uztenka vos bruksteleti ir jau zaizda, pfu..pfu..pfu...nei vienam suniui rimtai nesu ikirpus bet va sau rankas nuolat susipjaustau
Va va, nuo ikirpimo niekas nera apsaugotas, net ir geriausi groomeriai.
QUOTE(lin.kal. @ 2014 04 03, 20:36)
Sveiki, kur visi prapuolę nieko nepatariat (: tai gal bent kirpyklą kokią rekomenduotumėt Kaune?
http://imones.ekonom...sunu-kirpykla-3
Mes kerpames cia,labai grazios pudelytes is kirpyklos grizta ir kainos geriausios Kaune,kiek zinau
QUOTE(liepa27 @ 2014 04 05, 13:29)
http://imones.ekonom...sunu-kirpykla-3
Mes kerpames cia,labai grazios pudelytes is kirpyklos grizta ir kainos geriausios Kaune,kiek zinau
na jei nepainioju vietos cia geriausia kur galima nuvesti pudeli