Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

As tai Gentamicina palaisnu ir per pora dienu praeina. Kartais ir oculoheelio pakanka. Mano veislei gan dazni akiu uzdegimai, nesureiksminu ju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinterra: 15 kovo 2014 - 12:33
QUOTE(kinterra @ 2014 03 15, 13:32)
As tai Gentamicina palaisnu ir per pora dienu praeina. Kartais ir oculoheelio pakanka. Mano veislei gan dazni akiu uzdegimai, nesureiksminu ju:)

O šitie vaistai vet. klinikose perkami ar ir iš žmonių vaistinių tinka?
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 03 15, 13:48)

4u.gif jus kaunieciai?perleiscia tuos lasiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 15 kovo 2014 - 19:32
QUOTE(liepa27 @ 2014 03 15, 20:30)
4u.gif jus kaunieciai?perleiscia tuos lasiukus.

Dėkui, bet mes klaipėdietės 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš jūsų renka pudeliukus rolleyes.gif

Naujų namų ir gerų šeimininkų ieško 5 pudeliukai biggrin.gif su jais niekas nežaidė, stovėjo lentynoje ir "rinko dulkes". Šunims žaisti netinka (viduje yra "grūdeliai"). Miestas Kaunas. Atiduodami nemokamai.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 03 15, 12:48)

Is zmoniu
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 03 23, 19:11)
Gal kas nors iš jūsų renka pudeliukus  rolleyes.gif

Naujų namų ir gerų šeimininkų ieško 5 pudeliukai  biggrin.gif su jais niekas nežaidė, stovėjo lentynoje ir "rinko dulkes". Šunims žaisti netinka (viduje yra "grūdeliai"). Miestas Kaunas. Atiduodami nemokamai.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kokie fainuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 03 24, 00:23)
kokie fainuciai  smile.gif

wub.gif kaip to pilkio noreciau,bet lyg tycia vyras isvaziaves.o kur Jus gyvenate,gal netycia kaimynes mes?
Atsakyti
Sveeikos, į gerą pokalbį papuoliau bigsmile.gif

Dėl pavadėlių... Nežinau, kodėl, bet ir mes turim problemų su drausme biggrin.gif paleisčiau prie namų tai turbūt kaip strėlytė į gatvę bėgtų, nesuprantu kas jai darosi, bet Bela žiauriai tempia į gatvę kai tik į lauką vedu sad.gif nepatinka man tai... unsure.gif
Paleist tai galiu tik stadijne mokyklos, kur būna dar keli mūsų draugai, kuriuos irgi paleidžia, tada nebėga toli, bet vienos tai net minčių nėra, vieną kartą paleidau viena kai buvo, tai balandžius vijos, puse valandos gaudžiau doh.gif įsivaidzuokit vaizdą, šuo bėga paskui balandžius o aš paskui šunį thumbup.gif Siaubas... Neklauso visai, ir nežinau, neišauklėju aš jos, griaužia visus mažo vaiko žaislus, visus pieštukus, kreideles, nuo mašinyčių iki lego kaladėlių, ačiū Dievui, nerija, o viską sukramto į mažus gabaliukus ir palieka, eina toliau graužt sad.gif Ką daryt?

Dabar dar vienos problemytės prasideda: blusos, erkės. Vakar girdėjau, yra ampolės, kur kaip skiepus suleidžia ir visus metus galima drąsiai vaikščiot, gal bandėt? Veiksminga? smile.gif Buvau pagavus vieną blusą ant kailio biggrin.gif pagavau, išmečiau sutraiškius, greit išmaidžiau, iššukavau, uždėjau antkaklį nuo blusų ir lašiukus ant sprando sulašinau, lyg tais nėra daugiau, tikiuosi ir nebus, bet galvoju apie tą ampolę, tai padėkit man, patarkit biggrin.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 03 24, 15:34)
wub.gif kaip to pilkio noreciau,bet lyg tycia vyras isvaziaves.o kur Jus gyvenate,gal netycia kaimynes mes?

Visi pudeliukai jau užsakyti - keliaus pas labai šaunią mergaitę smile.gif
Atsakyti
SVEIKINAME sesutę ir broliuką su gimtdieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

O taip pat ir visus kovinukus su GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskelis95: 25 kovo 2014 - 07:44
Ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif Ir mes jus sveikinam su pirmuoju gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulyte: 25 kovo 2014 - 09:35