Įkraunama...
Įkraunama...

Pudeliai (4-oji tema)

QUOTE(lin.kal. @ 2014 03 06, 11:20)
o kaip dažnai maudote savo augintinius, mes dar nesimaudėm  tik kojytes ir pilvuka su vandeniu pasiprausėm:) mūsiškis pradėjo sysioti į savo guolį  g.gif gal žinot kodėl, ir dažniausiai diena, naktį atlieka savo reikalus kur priklauso, aš manau kad jam liūdna  verysad.gif

patineli tenka maudyt kas savaite, nes kavalierius deja nesugeba tvarkingai siusiuko daryt... doh.gif doh.gif doh.gif kalyte daug tvarkingesne, todel maudosi karta i 2 savaites thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Damos! smile.gif kaip laikotes?
Mes maudomes karta i savaite, nes baltos esam. Tik vel akytes begt pradejo sad.gif
Atsakyti
Sveiki, štai ir mes pasirodome kokie esame smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lin.kal. @ 2014 03 11, 19:29)

Dar vienas juoduliukas, gražuoliukas 4u.gif

Mes šiandien lėkėm į paplūdymį, saulutėje pasišildyti
user posted image

Dar mėginom ir paplūdimį sutvarkyti ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, sveiki. Kaip Aš Jums pavydžiu doh.gif , kaip smagu prie jūros.
O Jūs jau paleidžiate nuo pavadėlio? Nors gal ir aš paleisčiau, jei nieko nebūtų, nei žmonių, nei šunų, nes man atrodo, kad mes turim rimtų bėdų su elgesiu.
Nežinau gal visi pudeliai tokie aktyvūs, bet man savąją reikia pastoviai drausmint. Vos ne taip, kad kai mes išeinam į lauką, visi kiti šunys bėga namo (čia aišku apie mažesnius eina kalba). Tina taip aktyviai puola bendraut: raunasi iš vietos, kartais ir lot pradeda (aš taip suprantu ji žaist kalbina), uždeda letenas ant kito šunio nugaros, šokinėja aplink ir pan. vnž,. ne kartą esu paprašyta tvarkyti savo šunį, o vyras net gavo patarimą uždėti antsnukį bigsmile.gif Aš jau kartais veduosi pavadėlį sumažinus iki 1 m.
Nors namuose ji rami, gera- pavyzdingas augintinis.
Papasakokit apie saviškius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2014 03 13, 10:41)
Sveiki, sveiki. Kaip Aš Jums pavydžiu  doh.gif , kaip smagu prie jūros.
O Jūs jau paleidžiate nuo pavadėlio? Nors gal ir aš paleisčiau, jei nieko nebūtų, nei žmonių, nei šunų, nes man atrodo, kad mes turim rimtų bėdų su elgesiu.
Nežinau gal visi pudeliai tokie aktyvūs, bet man savąją reikia pastoviai drausmint. Vos ne taip, kad kai mes išeinam į lauką, visi kiti šunys bėga namo (čia aišku apie mažesnius eina kalba). Tina taip aktyviai puola bendraut: raunasi iš vietos, kartais ir lot pradeda (aš taip suprantu ji žaist kalbina), uždeda letenas ant kito šunio nugaros, šokinėja aplink ir pan. vnž,. ne kartą esu paprašyta tvarkyti savo šunį, o vyras net gavo patarimą uždėti antsnukį  bigsmile.gif Aš jau kartais veduosi pavadėlį sumažinus iki 1 m.
Nors namuose ji rami, gera- pavyzdingas augintinis.
Papasakokit apie saviškius. 4u.gif

Mūsų irgi nori be proto žaisti su kitais šunimis. Ir kiek pastebėjau ji nėra tokia drąsi be pavadėlio hihihi.gif
Mes pradėjom be pavadėlio tik pas mamą kaime kur yra užtverta teritorija, ji ten gali laisvai išsidūkti su mamos augintiniais. Ir niekada negaudydavom per prievartą, visada su skanėstu pasikviesdavom.
Po to dukra pradėjo po truputį parke paleisti prie pažįstamų šunų. Ir kai nori eiti namo kažkaip nėra problemų, kad neatbėgtų, nors reikia duoti laiko išsdūkti, nes aktyvumu nesiskundžia, kol kitas šuo apsisuka aplink savo ašį, ji jau būna penkis ratus apie jį apibėgusi doh.gif
Aišku apie jokį paleidimą aktyvesnėj vietoj nėra nė kalbos su jos aktyvumu schmoll.gif

Ar neturit kokio šuniuko draugo su kuriuo galėtumėt nuvažiuoti į kokią užtvertą teritoriją ir duoti jiems gerai išsilakstyti laiks nuo laiko?

Mes tai jau ir tokią statistiką padarėm biggrin.gif mažiausiai su mūsiškę nori žaisti jorkšyrai ir pekinai, draugiškiausiai žaidžia neveisliniai ne didesni už ją šuniukai hihihi.gif hihihi.gif

O prie jūros tai dėjo vaizdų biggrin.gif Kur kopos susikerta su mišku, toks skardis buvo, tai ji kaip kalnų ožka šokinėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskelis95: 13 kovo 2014 - 10:45
mano irgi tokia, duodasi, malasi apie visus sokineja, su visais sunimis zaidzia, tik va kai mano didele tai ne visi maziukai nori su ja zaisti biggrin.gif jei ant pavadzio tai buna kad ir rauna ir tysia mane, bet nera visai nevaldoma visad galiu prisikviesti, o pradzioi irgi visad su skanukais kviesdavau dabar jau nereikia ju.
mes turim kieme draugu tai vakarais visada susitinkam ir paleidziam sunis issiduksta issizaidzia maziau to aktyvumo smile.gif
Atsakyti
Taip taip, mūsiškis toks pats biggrin.gif Namuose gerumo ir ramumo įsikūnijimas, nu lauke, tai kaip juodas velniukas biggrin.gif , gyvsidabris, vietoj nenustygstantis. Labai nori kitų šuniukų draugijos, padūkti. Turim kaiminystėj už jį mažesnį šuniuką, tai abu kai paleidžiam, tai siunta taip, kad dulkės rūksta. Aišku mažesnis šunelis greičiau pavargsta, tai tenka jį gelbėt nuo mūsiškio, nes jam atrodo niekada nebus gana lotuliukas.gif
Kai einam pasivaikščiot, tai irgi nei vieno šuniuko pro akis nepraleidžia, pas kiekvieną veržiasi, čiut užlaikau.
Žinau, kad reikia mokint gero elgesio, bet nelabai mums gaunasi, tiksliau per mažai užsiimam tuo ax.gif
Atsakyti
Mes turim kitą problemą blush2.gif
Maisto radiniai lauke doh.gif Jei randa kaulą ar kokią skūrą, kaip metus neėdusi puola ėsti, tik spėju iš gerklėst traukyti doh.gif . Gal eina nuo to kaip atpratinti? O gal kokių vitaminų trūksta? g.gif
Atsakyti
Supūliavo šiandien maniškei viena akytę. Išskyros tokios gelsvos ir į tirštąją pusę. Ryte tik truputį buvo, bet jau vakare kai grįžau, žiūriu taip gausiau jau pūliuoja. Pradėjau plauti su medetkų arbata. Ir kažkodėl man atrodo, kad čia ne toks pūliavimas kaip jūs čia kažkas rašėt. Gal supūtė, o gal kokią zarazą pasigavom g.gif
Kaži ar galiu per savaitgalį mėgint plauti su medetkom ir pirmadienį jei nepagerės eiti pas vetą, ar jau rytoj reik lėkti? Gal kas turėjot tokių problemų su akim?
Atsakyti
na man nesenai buvo kad irgi akyte puliavo, bet taip gausiai ir visa akis raudona, atrode blogiau nei pirmus kartus (visad papuliuoja jei plaukuciai nesuristi) jau zadejau pas veta vaziuoti, bet va irgi savaitgalis buvo laukiau pirmadienio, ir sestadieni vakare pamaciau kazkaip pries sviesa kad aki plaukas yra, bet taip ilindes, kad teko padirbeti kol isemiau ir taip ilindes net po voku isemiau ir pagerejo sekmadieni jau viskas ok buvo. bandykit apziureti gal bus kazkas ir pas jus.
o jei ne pas veta eikit mes buvom nueja kai pirma karta papuliavo tai dave "zmonisku" vaistu i akis lasinti su antibiotikais alcon tobrex tai irgi labai greit suveike
Atsakyti
QUOTE(martyinka @ 2014 03 14, 23:57)

Nu ne, neradau jokio plauko akį. Bet šiandien jau rods nebe taip stipriai pūliuoja, tik raudona ir patinusi, gal medetkų kompresas padeda g.gif Žiūrėsim jei nepraeis iki pirmadienio lėksim pas vetą.

O šiandien dar toks vėjas lauke doh.gif taip ir norisi tą akį užrišti ax.gif
Atsakyti