Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Nova @ 2014 03 16, 12:24)
Pyragas su mėlynėmis ir varške "Mėlynoji naktis"

user posted image



Labai mane sugundęs pyragas. Na teko išbandyti. nebūčiau aš, jei kažko nepakeisčiau... mirksiukas.gif Kremui naudojau prezident varškę, ji jau kaip ir nėra labai tiršta, tai kremui nepyliau grietinės. Kadangi dukra pyraguose nemėgsta jokių vaisių ir uogų, tai nedėjau ir jų. Išspaudžiau pusės citrinos sulčių, skonis buvo labai nuostabus, bet man atrodė, kad kremas gali būti skystokas, tai plakdama dar įdėjau nepilnus 2 šaukštus miltų. Pyragas tikrai labai nuostabaus skonio, vos juntama rūgštelė, beje jį valgėm dar šiek tiek šiltą, nebuvo jis liūlantis dėl miltų. Kremas labai purus, tačiau pagrindas buvo labai sausas, sprangus, norėjosi kažko šlapesnio.

Atsakyti
Aš irgi kepiau mėlynių pyragą, tik su braškėm hihihi.gif Labai skanus gavosi. Varškę naudojau kibirėlyje, pertrintą (perku Lenkijoj), labai geras, lengvas, skanus įdaras gavosi. Dėkoju už receptą 4u.gif Gal tik kitą kartą šiek tiek mažiau pačios tešlos maišyčiausi ir plonesniu sluoksniu kločiau skardą, bet šiaip super, tikrai gaminsiu dar ne kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 27, 20:47)
Nekeptas meduolių tortas

1 kg kaimiškų arba šokoladinių meduolių
500 gr grietinės
4 bananai
2-3 šaukštai cukraus
šaukštelis vanilinio cukraus
1 pakelis mėgstamo skonio želė

Nelabai mėgstu bananus, kažin, jei vietoj jų ko nors kito įdėt, pvz, šaldytų trintų uogų su cukrum? Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 31 kovo 2014 - 18:00
QUOTE(astaria @ 2014 03 31, 17:00)
Nelabai mėgstu bananus, kažin, jei vietoj jų ko nors kito įdėt, pvz, šaldytų trintų uogų su cukrum? Kaip manote?

aš girdėjau kad su braškėm labai skanu, tai jei palaukus sezono ir su šviežiom, būtų idealu.
Atsakyti
Apverstas pyragas su ananasais

tešlai

150 gr margarino
1/3 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
200 gr miltų
1 a.š kepimo miltelių
1 a.š vanilinio cukraus

įdarui

50 gr sviesto
4-5 v.š rudojo cukraus
1 skardinė konservuotų ananasų žiedais,keletas vyšnių,tinka šaldytos arba iš kompoto.

Ištirpinti sviestą su ruduoju cukrumi ir supilti į 24cm skersmens formą.Sudėlioti nusausintus ananasų griežinėlius ir vyšnias.
Minkštą margariną išsukti su cukrumi,imušti kiaušinius,gerai išplakti mikseriu.Supilti persijotus miltus su kepimo milteliais,tešlą gerai išmaišyti ir supilti ant ananasų.Kepti 175-180,c apie 30-40 min.Šiltą pyragą išversti ant lėkštės.Skanus ir greitas pyragas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 31 kovo 2014 - 19:47
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 31, 20:44)
Apverstas pyragas su ananasais



Pyragas neabejotinai puikus, bet dėl foto. Norit vieną gudrybę? Prieš fotografuojant prasieiti per vaisius tirpinta atvėsusia žele ar želatina. Kond. teptuku patepti. Žvilgesys kitas ir foto geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Saldus Viktorijos sumuštinis-pyragas

Tešlai
225 g miltų
225 g cukraus
225 g minkšto sviesto
4 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių

Įdarui ir papuošimui
4 šaukštai braškių džemo
šiek tiek cukraus pudros pabastymui

1. Visus produktus skirtus tešlai sudėkite į didelį dubenį ir gerai išsukite. Padalinkite masę į dvi lygias dalis, supilkite į dvi 20 cm apvalias, popieriumi išklotas kepimo formas, paviršių išlyginkite.

2. Kepkite 180ºC įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes arba kol švelniai paspaudus pirštu pyragų paviršius atšoks.

3. Iškeptus pyragus keletai minučių palikite atvėsti kepimo formose. Tik vėliau išimkite ir nulupkite kepimo popierių. Galutiniai atvėsinkite ant grotelių.

4. Kai pyragai visiškai atvės, sutepkite juos džemu. Pabaigai užbastykite šiek tiek cukraus pudros.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BakingSecrets: 04 balandžio 2014 - 01:16
Vanilinis obuolių pyragas

user posted image

200 gr sviesto
250 gr cukraus
4 kiaušiniai
250 gr miltų
1 a.š kepimo miltelių
1 a.š vanilinio cukraus
3-4 obuoliai
cinamono ir cukraus pyrago apibarstymui

Minkštą sviestą išplakti su cukrumi ir vanile,kol masė taps puri.Atskirai išplakti kiaušinius ir supilti į sviesto masę,išmaišyti.Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais,gerai išmaišyti.Tešlą sukrėsti į 26 cm skersmens formą.Ant viršaus gražiai sudėlioti supjaustytus obuolius skiltelėm,juos truputį paspausti į tešlą.Apibrstyti cukrumi ir cinamonu.Kepti 180c,apie 30min,skanu patiekti su ledais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 06 balandžio 2014 - 17:37
QUOTE(Nova @ 2014 01 29, 09:20)
GREITAS PYRAGAS SU UOGOMIS


Šis pyragas aušta ką tik iškeptas smile.gif Bet kepiau 26 cm formoj ir tai daug gavosi, nežinau, kaip reiktų sutalpinti į 24 cm formą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 04 06, 21:06)
Šis pyragas aušta ką tik iškeptas smile.gif Bet kepiau 26 cm formoj ir tai daug gavosi, nežinau, kaip reiktų sutalpinti į 24 cm formą.  ax.gif


Matyt labai gerai iskilo. As kartais ir i 22 sutalpinu, jei kiausiniai mazi. Telpa, ir pakyla iki virsaus.
Atsakyti
Supermamoje rastas receptukas, darytas su keliais mano pakoregavimais - pasakiško skonio tortas... Gaminimas užtrunka daugiausiai 15 min. smile.gif

Citrininis sausainių tortas (nekeptas)

user posted image

3 pakelių sausainių (Selga, Gaidelis ar kt.)
1 indelio (389 gr.) saldinto sutirštinto kondensuoto pieno
400 ml. 35% grietinėlės
2 citrinų sulčių
100 ml. pieno

Grietinėlę, kondensuotą pieną, citrinos sultis pilame į dubenį, ir mikseriu plakame apie 5-7 min., kol kremas tampa tirštas, t.y. laiko savo formą. Sausainius įmerkiame į pieną ir dedame į lėkštę (3x4, arba pagal savo lėkštės matmenis), tepame kremo, vėl sluoksnį piene pamirkytų sausainių, ir t.t. Paliekame kremo aptepti tortą. Palaikome bent 3-4 valandas, kad tortas sutvirtėtų, o geriausia palikti šaldytuve per naktį. Skanaus!

P.S. Sausainius tik įmerkite į pieną ir ištraukite - nelaikykite ilgiau, nes torte per daug suminkštės.

http://www.aj-recept...s-nekeptas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 08 balandžio 2014 - 09:43
QUOTE(Mėlynė** @ 2014 02 18, 15:12)
Labai skanus - drėgnas, purus keksas  4u.gif

Kondensuoto pieno keksas

pusė indelio kondensuoto saldinto pieno
pakelis (200 g. ) minkšto sviesto
180 g. miltų
pusė šaukštelio kepimo miltelių
50 g. cukraus
šaukštelis vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
3 v. š. nesaldintos kakavos miltelių
3 kiaušiniai

Sviestą išsukti iki mikseriu purumo su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti. Įmaišyti išplaktus kiaušinius, vėl išmaišyti. Tešlą padalinti per pusę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, padalinti į dvi dalis. Į vieną įdėti kakavos. Supilti miltus į tešlas - su kakava į vieną, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti, ir kekso formą ištepus sviestu, supilti tešlas. Pirmiausia baltą, vėliau kakavinę. Kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje valandą.
Skanaus!

user posted image



Superinis pyragas, tapo mūsų mėgstamiausias.

Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti