QUOTE(kuklute30 @ 2014 02 13, 23:22)
As tik parasiau savo nuomone. Jei zmogui mano isvardyti dalykai gali atrodyti kaip trukumas-jis atkreips i tai demesi, jei jam tie mano isvardinti dalykai nera svarbus-jis tiesiog nekreips i tai demesio Nu jau juokingas tas pokalbis darosi. Pradedu jaustis kalta, kad musu seimai nepatiko Botanikas Oi, pasitaisysiu, nes ir vel prisikabinsit prie zodziu: poilsis Atlantyje patiko labiau nei poilsis Botanike
Būtent! Man buvo labai įdomi Jūsų nuomonė, kadangi esate buvusi tiek viename, tiek kitame viešbutyje. Ir dėl vidinio baseino buvo svarbi informacija, kadangi nežinojau, kad Bonanike tokio nėra. Sutikite, esant nekokiam orui, labai gerai, kad yra ir viduj ką veikti, ypač, kai skrendame su dviem vaikais. O nuomonė, kad balandį geriau į Druskininkus važiuoti nei į Turkiją skristi... Na, ne iš medžio iškritusi, žinau, kad oras dar nebus vasariškas, bet, kaip minėjau, norėjosi paatostogauti, kad ir balandį (kaip minėjau, tai vienintelis mėnuo 2014 metais, kai MB turi atostogų).
Taigi, Kuklute30, labai dėkui už išsakytą nuomonę, man tikrai buvo įdomu išgirsti ją iš žmogaus, kuris pabuvojęs abiejuose (ir dar ne sezono metu), kas man ir aktualiausia.