nu nzn man tie eco travel skrydziai naktiniai, tai visai nepatinka....
dar norėjau paklausti, ar internetu pirkt kelionę pigiau ar per agentūrą? Man viena agentė davė tokias pat kainas kaip internete... Ir dar: perkant internetu per ECO TRAVEL, kaip viskas vyksta? kada atsiunčia dokumentus, ar oro uoste kas pasitinka?
QUOTE(Atzalele @ 2014 01 30, 16:06)
Sveikutes..
Labai prasyciau kas buvot parasyti, ar geguzes vidury jau tinkama temperatura buna oro ir vandens...dideliu karsciu nenorim, nes keliausim su mazais vaikais, bet bijausi, ar vandenukas nebus per saltas...bent baseinuose gal jau silta? Aisku suprantu, kad buna metai skirtingi, bet gal galit pasidalinti savo patirtimi kas buvote..
Labai aciu...
Labai prasyciau kas buvot parasyti, ar geguzes vidury jau tinkama temperatura buna oro ir vandens...dideliu karsciu nenorim, nes keliausim su mazais vaikais, bet bijausi, ar vandenukas nebus per saltas...bent baseinuose gal jau silta? Aisku suprantu, kad buna metai skirtingi, bet gal galit pasidalinti savo patirtimi kas buvote..
Labai aciu...
Visad skrendam geguzes pradzioje. Orai buna geri - tikrai silta, kartais karsta. Geguzes pradzioje dar kartais gali lietus aplankyti trumpas, bet viduryje geguzes jo tikrai nebus, o oras pats nuostabiausias - ir vaikams tinkamas ir pasideginti galima.
Jura man saltoka dar geguze, bet yra besimaudanciu. Baseinuose vanduo jau geras, savo maziukus leidziu i juos.
QUOTE(Buttuke @ 2014 01 30, 10:56)
Bent is mano surasytu Demre-myra-kekova visos dienos kelione, bet ten is keliu daliu, pasiplaukiojat jachtomis, aplankot nuskendusi miesta, kapus uolose, amfiteatra ...
Tachtaly kalnas pusdienio kelione
Chimera, Olimpos ir pan irgi beveik visa diena gaunasi, jei ne su auto nuoma
Dzipai ir keturraciai irgi pan. - pusdienio
O Jus nenorit pasiziurineti mieto viesbuciu 5zv pvz Kemer Resort? ir aptarnavimas bus neblogas ir maistas geras ir ant juros kranto ir paciame Kemere todel ir klubai ir pramogos vietoje, vakare pasivaikciot kur turetumet.
Nes tuose seimyniniuose viesbuciuose, nu nebus ramybes prie baseinu ir restorane... Zyzimas, cypimas nuoatinis, o kai savus namuose palieki svetimu tikrai klausyti nesinori.
Bodrumas zinau, kad turi isvis viesbuciu i kuriuos neileidzia su vaikais
QUOTE(antrakartmamyte @ 2014 01 30, 16:03)
oi neparašiau Liepos viduryje tik galim
nusiteikite karsciui +45 Alanija, kemeras...
Jei rinksites Marmari ( su vaiku rekomenduociau tik Icmeleri) arba Bodruma ar kusadasi bus apie 35 ir ne taip jausis karstis
QUOTE(Atzalele @ 2014 01 30, 16:06)
Sveikutes..
Labai aciu...
Labai aciu...
Jura max 19, baseinas irgi iki 20 oras apie 25 tiketina, kad bent pusdieni gausit lietaus 4 metu prognozes
QUOTE(Noja78 @ 2014 01 30, 16:08)
o man kaip tik labai patinka
QUOTE(antrakartmamyte @ 2014 01 30, 16:36)
dar norėjau paklausti, ar internetu pirkt kelionę pigiau ar per agentūrą? Man viena agentė davė tokias pat kainas kaip internete... Ir dar: perkant internetu per ECO TRAVEL, kaip viskas vyksta? kada atsiunčia dokumentus, ar oro uoste kas pasitinka?
Perkant is ecotraval: suvedat keliautojus, pasirenkat papildomas paslaugas ir renkantes banka is kurio darysite pavedima, pervedat 30 proc, gaunat i el.pasta apmokejimo patvirtinima ir nuoroda i puslapi, per kuri sumokesite likusia suma (30d iki keliones).Visus dokumentus gausite el pastu kelios paros iki keliones (esme ta pati perkant ir per toptravel.lt easytravel.lt)
Ecotravel keliones kainos tokios pat tiek internetu tiek per agenta
QUOTE(Atzalele @ 2014 01 30, 15:06)
Sveikutes..
Labai aciu...
Labai aciu...
Mes visą laik vaziuodavome (kokius 5 metus iš eilės) gegužės pradžioje, kad ten būti gegužės 11, nes vestuvių metinės. Tai oras visada buvo 26-28, o vanduo ~20. Ir lietaus nei karto negavome. Pernai kaip niekad, buvo pradžioje oras 35, o vanduo 21. Bet po gegužės viduryje buvo lietaus.
Gal tik mums taip visada sekesi
QUOTE(niekadeja1 @ 2014 01 30, 20:14)
Mes visą laik vaziuodavome (kokius 5 metus iš eilės) gegužės pradžioje, kad ten būti gegužės 11, nes vestuvių metinės. Tai oras visada buvo 26-28, o vanduo ~20. Ir lietaus nei karto negavome. Pernai kaip niekad, buvo pradžioje oras 35, o vanduo 21. Bet po gegužės viduryje buvo lietaus.
Tai vos ne geguzes viduryje blogiau, nei pradzioje Oj nzn., bet isbandysim jau ta viduri
O ta paroda kelioniu kasmet buna? Su gerom kainom. Musu amara nature, mus datai, tai kaina lygiai tokia teztour puslapyje yra, kaip ir mokejom.
QUOTE(pukepuke @ 2014 01 30, 20:18)
O ta paroda kelioniu kasmet buna? Su gerom kainom. Musu amara nature, mus datai, tai kaina lygiai tokia teztour puslapyje yra, kaip ir mokejom.
bus dar kelioniu muge - kova ar vasari
QUOTE(Noja78 @ 2014 01 30, 15:08)
o man kaip tik labai . Gal net gi vienintelis dalykas, kas iš tos agentūros patinka.
Teko išbandyti ir rytinius , ir popietinius skrydžius. Pirma diena - man - išbraukta iš atostogų
QUOTE(Renaya @ 2014 01 30, 21:58)
o man kaip tik labai . Gal net gi vienintelis dalykas, kas iš tos agentūros patinka.
Teko išbandyti ir rytinius , ir popietinius skrydžius. Pirma diena - man - išbraukta iš atostogų
As irgi visai uz naktini laika bet viesbuciai nzn net nepatraukus...
QUOTE(Kriiste @ 2014 01 30, 20:53)
bus dar kelioniu muge - kova ar vasari
Tai, kad buvo sausio 24-26 dienomis Adventur.
oj neeee
man naktimis skrydis - peilis, nes as miegoti lektuve negaliu, tai man butu dvi dienos is atostogu isbrauktos o su vaikais is vis to neisivaizduoju.
QUOTE(Noja78 @ 2014 01 30, 22:23)
oj neeee
man naktimis skrydis - peilis, nes as miegoti lektuve negaliu, tai man butu dvi dienos is atostogu isbrauktos o su vaikais is vis to neisivaizduoju.
As irgi miegu prastai lektuve. Lygiai taip prastai yra kai skrydis 5 ryto 3 nakties reikia isvaziuoti is namu, atsigulus geriusiu atveju 12 Taip kad jokio skirtumo. O vaikai lektuve puikiausiai miegotu.