QUOTE(inrinke @ 2014 01 28, 20:37)
Ačiū. Jau žinau, kur važiuosiu. Gal pamenat, kiek į Olimpos ekskursija maždaug kainuoja?
uj irgi gal 4 ar 6 lyros pats iejimas,jei apie visa keliones paketa klausiate (su pavezimu, pietumis ir ale gidu) tai apie 25$
Tik turekite omenyje, jei keliausite savarankiskai turekite liru, nes pas juos muziejuose tik liras priima, o daznai ir korteliu neima/ nenuskaito
QUOTE(BonaDona @ 2014 01 28, 21:05)
Kokia maždaug orientacinė rankšluosčių kaina?
Beje, kaip nekeista suknelės kokybė superinė. Šiemet pirksiu rankšluosčius.
Beje, kaip nekeista suknelės kokybė superinė. Šiemet pirksiu rankšluosčius.
As perku tik bambukinius, pastaraji karta tekstiles fabrike kaina nuo 10-30 $ priklauso nuo gr, dydzio spalvos, bet verti kiekvieno cento jau 3 metus naudojam, o minkstuciai kaip nauji
Nezinau kur ta amara, bet Kemero centre tikrai rasite yra firmines parduotuves Damasnaja tekstile net kelios
As dzinsus pries 5 metus nusipirkau trinu kasdiena po namus, su vaikais i lauka ir kaip nauji, o mokejau 15 $ aisku to DG galetu ir nebuti, bet kokybe
QUOTE(mamullia @ 2014 01 28, 21:39)
o kiek plius minus galima jau normalius kailinukus nusipirkt ir parduotuvese ieskot?
Priklausys nuo to kiek tam laiko skirsite Esu trumpus pirkus uz 150 $, zemiau keliu verstus (ale dublionke) uz 350 $, bet net persiuvo pagal mane, nes arba (.)(.) netilpo arba per liemeni platus buvo kai persiuvo, atrodo kad ant manes siuti. Jei domins is kiekvienos parduotuves gali jus nuvesti i 'fabrika' didesne parduotuve, ten jau bus ko tik sirdis geidzia... Aisku laputes kailiai atitinkamai kainuos,bet vistiek nei LT 3 kart pigiau. As Bizon salone buvau nusiziurejusi ko mazdaug noreciau, tai kainavo 10 000, turkijoje apie 1000-1400 $
QUOTE(Kriiste @ 2014 01 28, 22:15)
nzn - nes net pradet kalbet apie juos ten buvo sunku
pirmais metais irgi galvojau, kam tos subos kaimynam is ryto prie +40