Įkraunama...
Įkraunama...

Demar avalynė

QUOTE(mulka5 @ 2014 10 29, 11:31)
Merginos, reik labai jusu patarimo del DEMAR KENNY batuku.
http://www.vaikuapra...id_product=2624

Maniskes peda dabar 20 cm.
Pries tai nesiojom siuos DEMAR LITTLE LAMB (praeita ziema 26/27 dydi)
http://www.demar.com...1/little-lamb-b

maniau pirksiu dabar DEMAR KENNY 30 dydi.
bet pagal ju lentele nesiot galesim tik viena ziema.  doh.gif

kaip yra is tikruju merginos su siuo modeliu? ar padidinti?
ar naudotis sia lentele?
Išmatavimai (MATUOTAS VIDPADIS) :
30/31D -21  cm;
32/33D - 22,4 cm;
34/35D - 23,8 cm;
ia ankasto dekui uz atsakyma  smile.gif

Manau, jog ir bus tokie išmatavimai. Turime 28-29 dydį, ten 19,5 cm pamatavus. Tai logiška būtų, jog kitas dydis apie 1,5 cm didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 10 29, 12:07)
Manau, jog ir bus tokie išmatavimai. Turime 28-29 dydį, ten 19,5 cm pamatavus. Tai logiška būtų, jog kitas dydis apie 1,5 cm didesnis.

aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 10 29, 11:07)

Tai kad 19 cm 28-29 dydžio g.gif o su avyte Litlle lamb 28-29 dydžio 18,5 cm vidpadukas 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, 19 cm. blush2.gif Tai kitas dydis 2 cm didesnis (kaip ir standartiška, ypač, kai dydžiai dvigubi). Nemanau, jog bus didesni nei nurodyta išmatavimuose.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 10 29, 12:09)
Taip taip, 19 cm.  blush2.gif  Tai kitas dydis 2 cm didesnis (kaip ir standartiška, ypač, kai dydžiai dvigubi). Nemanau, jog bus didesni nei nurodyta išmatavimuose.

Daugiau nebus. Dėl tankios vilnos pradžioje gali būti net mažiau nei nurodyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2014 10 29, 10:31)
bet pagal ju lentele nesiot galesim tik viena ziema. doh.gif

O kiek ziemu norit nesioti ??? lotuliukas.gif
nepykite, bet labai prajuokino, tik vienam sezonui ir perkami batai vaikams ax.gif , nebent noryte sau nusipirkti, tai galima bus nors ir 10 ziemu atnesioti , jej labai taupant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 10 29, 17:17)
nepykite, bet labai prajuokino, tik vienam sezonui ir perkami batai vaikams ax.gif , nebent noryte sau nusipirkti, tai galima bus nors ir 10 ziemu atnesioti , jej labai taupant biggrin.gif

jau turesim ketvirta pora demark'u ir taip mums "nuskyla" kad beveik dvi ziemas isnesiojam tongue.gif
Atsakyti
Nusipirkom ir mes pirma karta demar Samanta ax.gif nu bet kaip durnai jie pagaminti g.gif visur vilna,isskyrus pada blink.gif tai gerai,kad pardaveja iskarto rekomendavo nusipirkti vidpadzius,tai taip ir padarem.tikiuosi,kad nesusals panele ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Cola 777 @ 2014 10 29, 16:17)

mano panos koja labai po mazai auga,tai man normalu,kad ir dvi ziemas nesioja bigsmile.gif
Atsakyti
as niekad savo vaikam neperku su tokiom atsargom,kad liktu dviem ziemom .Net minties netureciau...bet buna buna pasitaiko apie 1% teveliu vienas kas perka keliom ziemom schmoll.gif O man gaila mano vaiku koju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 lapkričio 2014 - 15:23
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 11 18, 15:22)
as niekad savo vaikam neperku su tokiom atsargom,kad liktu dviem ziemom .Net minties netureciau...bet buna buna pasitaiko apie 1%  teveliu vienas kas perka keliom ziemom schmoll.gif  O man gaila mano vaiku  koju.

o tai jei peda neauga biggrin.gif pas mane pacia 35-36dydis,tai ir pas vaikus po nedaug paauga
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 11 18, 15:22)
as niekad savo vaikam neperku su tokiom atsargom,kad liktu dviem ziemom .Net minties netureciau...bet buna buna pasitaiko apie 1%  teveliu vienas kas perka keliom ziemom schmoll.gif  O man gaila mano vaiku  koju.

Visą laiką buvau nusistačiusi prieš didesnius batus, bet šįmėt kaip tik taip ir išėjo...Buvo labai gražūs Bartekai, todėl pirkom ir didesnius... Bet, įtariu, kitai žiemai jau gali spausti.
Atsakyti
Pirkom demar botus, kur veilokas viduje (jį galima išimti), tai sūnus atnešiojo rudenį, žiemą ir pavasarį (kol šalta). thumbup.gif Kitų batų net nenorėjo. Rudenį pirksime naujus (bet tik todėl, kad iššaugo, o nenudėvėjo) mirksiukas.gif
Atsakyti