Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. panevėžiukai

Ir vel su paveluotais sveikinimais skubam pas Karile happybday.gif
O tu, ciocia V, raunies cool.gif
Atsakyti
Karilei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Teta A, tikrai ne, tik įdomu būtų tavo zuikį skeltalūpį pamatyti, bent virtualiai mirksiukas.gif

Merginos duokit savo priaugintus nagiukus Evatam tvarkyt, kaip mokinė super sutvarkė thumbup.gif O ir jai praktikos "ant savų" reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, oho ir vel kiek prikalbejot, nebespeju skaityti tongue.gif
Vakare, reik daryt meetuka, tada ir pamatysi drinks_cheers.gif Siulau kita sav (o gal pries tai reikia orus paguglinti) rolleyes.gif
Elelele, siunciam tavo berniakui kuo didziausius linkejimus happybday.gif
Atsakyti
Su praėjusiais ir ateinanačiais 4: Majui, Dovydui, Lukui ir Eglutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif: birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2014 06 21, 19:27)
Su praėjusiais ir ateinanačiais 4: Majui, Dovydui, Lukui ir Eglutei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif: birthday.gif

Prisidedam prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
clap.gif Valiooo, ir mus prisimine thumbup.gif Aciu 4u.gif
O mes ta proga Lukui siunciam happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2014 06 22, 22:34)
clap.gif Valiooo, ir mus prisimine thumbup.gif Aciu 4u.gif

nugis, kad ir vėliau, bi tik prisiminėm blush2.gif
O dėl meetuko būtų gerai, bet kad žiemą nesirgom, tai dabar atsiimam savas ligas doh.gif tai va ir nežinau, kada kas čia apsiimtų organizuoti g.gif
Atsakyti
Gal palaukiam kada tie lietus baigsis, o tada jau galesim bet kur susibegti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,
tai ka, vel su savim 1 kalbesiuos? blink.gif Cia jau bus blogai, jei iprociu taps doh.gif
Paveluoti sveikinimai Eglutei happybday.gif
Atsakyti
Kad labai patinka tavo monologas cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A girdi, ciocia, raunies?! Su mano vyru, tai i pokalbius leidies, o man tai tik tiek sugebi parasyti? protest.gif Viska zinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2014 07 03, 14:00)
A girdi, ciocia, raunies?! Su mano vyru, tai i pokalbius leidies, o man tai tik tiek sugebi parasyti? protest.gif Viska zinau tongue.gif

Kad tu ir palyginai: kur su vyru, o kur su tavim cool.gif
Mažu besiraudama nors prisikviesiu į svečius tongue.gif
Atsakyti