Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. panevėžiukai

QUOTE(stebukliukas13 @ 2014 04 14, 19:14)
ai man tai gana ir vieno  tongue.gif  lotuliukas.gif
tai ar pavasaris ar žiema bet temutė oi kokia tuščia  g.gif

Nu čia dabar? koks dar gana g.gif g.gif L reikia kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritula @ 2014 04 15, 13:40)
Nu čia dabar? koks dar gana  g.gif  g.gif  L reikia kompanijos  biggrin.gif

yra tos kompanijos ir be nestuke.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus ir pastebėjimus 4u.gif
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 13, 23:28)
O jau grožis  wub.gif
Ir kaip suderinti kiti šventės atributai. Labai labai gražu  thumbup.gif  Prašom išduoti paslaptį, kur įsigijot?

Pati gaminau mirksiukas.gif Užrašai darbe atsispausdinti, pom poms'us iš servetėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2014 04 15, 19:21)
yra tos kompanijos ir be  nestuke.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eik tu g.gif Ką tu supranti? lotuliukas.gif pati augus tarp tiek brolių ir seserų, nori kad L vienas liūdėtų? lotuliukas.gif Nu Motin g.gif g.gif blush2.gif kokia savanaudė doh.gif aš irgi apseičiau su vienu lotuliukas.gif bet kaip sako visi dabar iš visų pusių - gi pagalvok apie vaiką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka,
ojojoj, vis galvojau, galvojau ir praziopsojau doh.gif GUSTYTEI kad ir paveluotai tikiuosi priimsit sveikinimus happybday.gif Bet vajetus kokia didute blink.gif Reikia meetuka daryt thumbup.gif
QUOTE(Ritula @ 2014 04 16, 07:24)
aš irgi apseičiau su vienu  lotuliukas.gif bet kaip sako visi dabar iš visų pusių - gi pagalvok apie vaiką  doh.gif  lotuliukas.gif

Pas mane tas pats lotuliukas.gif pagrindine iniciatore - anyta, ta tai visom progom ir be progu vis burba. O dabar geriausias bajeris - paskambino ji mano mamai, sako sakykit, kad greiciau antra gamintu doh.gif as be komentaru schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū teta A mirksiukas.gif

Ne tokia jau ir didelė: 104 ūgio ir 15 kg svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2014 04 17, 21:16)
Pas mane tas pats lotuliukas.gif pagrindine iniciatore - anyta, ta tai visom progom ir be progu vis burba. O dabar geriausias bajeris - paskambino ji mano mamai, sako sakykit, kad greiciau antra gamintu doh.gif as be komentaru schmoll.gif

doh.gif doh.gif Aš tai jei tik ką susitinku rečiau matomą, tai žinau iškart ką pasakys doh.gif doh.gif jau reikėtų antro lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau reikėtų reikėtų, gal padėsit? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Oj kaip įdomu kaip auga visi, M tai prieš porą mėn. buvo 108 cm ir 17 kg biggrin.gif
Atsakyti
Oho kokie vyrukai dideli!

Su praejusiomis!

V kovo pradzioje lygiai 1m pasieke ir 13,5kg Auga megina, bet tik i ploti biggrin.gif
Atsakyti
Mes tik 101 pasiekėm, dabar tik susimasčiau, kiek sveriam. Poliklinikoj šiandien 16kg svėrė, namie, kiek pamenu kokiu geru kg mažiau g.gif
Atsakyti
TETA G SVEIKINAME TAVE SU GIMIMO DIENA IR GRAŽIU SKAIČIUMI happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Ačiū teta R 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
tai ka - su svente 4u.gif
O ir teta G praziopsojau, nors ir pasitikslinau kada, bet tai vis tiek praleke tos dienos nepastebetos... blush2.gif Taigi mes su M siunciam muzikini sveikinima:
http://www.youtube.c...h?v=anNRry5yfIQ happybday.gif
Atsakyti