Ugniukas visiems sako ačiū už sveikinimus
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2014 03 22, 23:29)
Ugniukas visiems sako ačiū už sveikinimus
Kaip atbaliavojot?
QUOTE(Afigenija @ 2014 03 24, 15:22)
Kaip atbaliavojot?
puikiai šventėm pas močiutę kaimelį, vaikam batutą išnuomavę buvom, tai žinok tiesiog pasaka, vaikų kaip nėra
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2014 03 25, 14:18)
puikiai šventėm pas močiutę kaimelį, vaikam batutą išnuomavę buvom, tai žinok tiesiog pasaka, vaikų kaip nėra
O iš kur batutą nuomavot, kokios kainos?
QUOTE(HERBERA @ 2014 03 26, 18:48)
O iš kur batutą nuomavot, kokios kainos?
buvo čia mūsų tarpe tokia Akvadigi, tai iš jos. kainos priklauso nuo to, kada norite nuomoti, reikia jos pačios klausti
Gustytei su praėjusiu
kur gi visos taip pradingę kažkaip labai daug paskutiniu metu matau,gal sakau ir mūsų tarpe kokia slapukė yra
kur gi visos taip pradingę kažkaip labai daug paskutiniu metu matau,gal sakau ir mūsų tarpe kokia slapukė yra
Su praėjusiais tortadieniais.
Mes bandom reabilituotis namie po visų bacilų, virusų, tikimės po velykų eiti sveikutės į darželį.
merginos jau trečią naktį miegos dviaukštėje lovoje. Atrakcijonų parkas- lova. Neišlipa visą dieną, ir žaidžia ir valgo.....
Tik naktį bjauru, kai mažė užsisapnavusi po kelis kartus vis kviečia mamą, geriau jau prie mano lovos miegotų , bet kada užaugs ???
Mes bandom reabilituotis namie po visų bacilų, virusų, tikimės po velykų eiti sveikutės į darželį.
merginos jau trečią naktį miegos dviaukštėje lovoje. Atrakcijonų parkas- lova. Neišlipa visą dieną, ir žaidžia ir valgo.....
Tik naktį bjauru, kai mažė užsisapnavusi po kelis kartus vis kviečia mamą, geriau jau prie mano lovos miegotų , bet kada užaugs ???
Gustė kokia gražuolė Sveikinimai pavėluoti
Stebukliuk pavasaris toks laikas ir pačiai ne prošal būtų
Su praejusiu gimtadieniu grazuole Guste
QUOTE(Ritula @ 2014 04 14, 07:09)
Gustė kokia gražuolė Sveikinimai pavėluoti
ai man tai gana ir vieno
tai ar pavasaris ar žiema bet temutė oi kokia tuščia
Gustė kokia panelė jau