Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. panevėžiukai

Gal kam vėjaraupių? tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2015 06 14, 12:36)
Gal kam vėjaraupių?  tongue.gif
user posted image

Sveikos panos 4u.gif nebuvau cia 100 metu ilindusi, tai net issiziojau kai Guste pamaciau, nebepazinciau gatveje sad.gif
Atsakyti
Nu tai labą dieną bigsmile.gif Atėjau pasižiūrėti kas čia gero, ką praleidau, ogi - nieko per tiek mėnesių doh.gif Prastai, prastai... g.gif Apie meetuką pakalbėjom ir pasibaigė, gaila... Nu, bent jau Gustę pamačiau kaip atrodo, kartais dar kokią vieną kitą mamytę sutinku su atžala, o kitos kur pasislėpę??? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2015 09 02, 19:47)
Nu tai labą dieną bigsmile.gif Atėjau pasižiūrėti kas čia gero, ką praleidau, ogi - nieko per tiek mėnesių doh.gif Prastai, prastai... g.gif Apie meetuką pakalbėjom ir pasibaigė, gaila... Nu, bent jau Gustę pamačiau kaip atrodo, kartais dar kokią vieną kitą mamytę sutinku su atžala, o kitos kur pasislėpę??? ph34r.gif

nu tai laba 4u.gif girdėjau pas tamstą irgi nemažai pasikeitimų gyvenime tongue.gif kada pakviesi žolytės pamindyt?
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Simta metu čia nebuvau ilindusi smile.gif
Bet naujienu ziuriu taip pat nelabai daug smile.gif
Tai kaip musų bendraamziai gyvena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sipsenele24 @ 2015 09 08, 08:29)
Laba diena  smile.gif
Simta metu čia nebuvau ilindusi  smile.gif
Bet naujienu ziuriu taip pat nelabai daug smile.gif
Tai kaip musų bendraamziai gyvena? ax.gif

Kokia čia naujokė nori bendrauti? g.gif biggrin.gif Kur savo seną anketą padėjai?
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2015 09 08, 08:38)
Kokia čia naujokė nori bendrauti?  g.gif  biggrin.gif Kur savo seną anketą padėjai?

Cha cha cha lotuliukas.gif
Taigi taip "daznai' sm lankydavausi,jog net nebeatgaminu slapuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sipsenele24 @ 2015 09 08, 08:42)
Cha cha cha  lotuliukas.gif
Taigi taip "daznai' sm lankydavausi,jog net nebeatgaminu slapuku  biggrin.gif

Aš irgi žinok kaip prisėdu, tai iš kelinto karto tik pataikau prisijungti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2015 09 17, 15:29)
Aš irgi žinok kaip prisėdu, tai iš kelinto karto tik pataikau prisijungti rolleyes.gif

Va ka reiskia apleisti Sm biggrin.gif
Atsakyti
Kiba užšalot? mirksiukas.gif Mb šiand ryte sakė auto langai apšalę buvo blink.gif
Klausykit, persikeliam į 14 psl, nes šitam sėdėti man nelabai malonu, gal tada ir meeto reikalai pajudės? Norinčių bus? Kad ir 2-3, nesvarbu, siūlykit kada patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2015 09 30, 13:49)
Kiba užšalot? mirksiukas.gif Mb šiand ryte sakė auto langai apšalę buvo blink.gif
Klausykit, persikeliam į 14 psl, nes šitam sėdėti man nelabai malonu, gal tada ir meeto reikalai pajudės? Norinčių bus? Kad ir 2-3, nesvarbu, siūlykit kada patogu rolleyes.gif

Ooooo Afigenija sveikinu!!!! Linkėjimai pilvuko gyventojui nestuke.gif nestuke.gif Lengvo nešiojimo wub.gif wub.gif wub.gif Kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2015 09 30, 13:49)

Neužšalom,neužšalom mirksiukas.gif aš ir už meeta,jei nedirbsiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti