Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Na va, grįžom ir mes.
Gaila, Ratatoile atrakcionas dar nepaleistas - bus tik nuo liepos 10 d. O labai norėjau patekt pažiūrėt, kas ten gero naujo bus ax.gif

Prieš kelionę atrodė kad viską gerai susidėliojau, bet dabar vėl kiti planai galvoj, kaip pigiau pasidaryti. Isila, jums klausimas (o gal ir visoms, kurios apsigyvena Disnėjaus viešbučiuose ir gauna bilietus į parkus) - kai gaunat bilietus, jų galiojimo laikas yra kelios dienos? Mes registravomės vienai nakčiai, bilietus gavom dviem dienom - ir įsiregistravimo dienai, ir kitai - bet ant bilietų data nurodyta yra savaitės galiojimo (valid 01/06/2014-07/06/2014). Įdomu, ar tikrai su jais galima įeiti visą savaitę, kaip ir rašo datas?
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2014 06 20, 08:44)
Na va, grįžom ir mes.
Gaila, Ratatoile atrakcionas dar nepaleistas - bus tik nuo liepos 10 d. O labai norėjau patket pažiūrėt, kas ten gero naujo bus  ax.gif

Prieš kelionę atrodė kad viską gerai susidėliojau, bet dabar vėl kiti planai galvoj, kaip pigiau pasidaryti. Isila, jums klausimas (o gal ir visoms, kurios apsigyvena Disnėjaus viešbučiuose ir gauna bilietus į parkus) - kai gaunat bilietus, jų galiojimo laikas yra kelios dienos? Mes registravomės vienai nakčiai, bilietus gavom dviem dienom - ir įsiregistravimo dienai, ir kitai - bet ant bilietų data nurodyta yra savaitės galiojimo (valid 01/06/2014-07/06/2014). Įdomu, ar tikrai su jais galima įeiti visą savaitę, kaip ir rašo datas?

jie galioja bet kurias dvi dienas per tą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 06 20, 09:45)
jie galioja bet kurias dvi dienas per tą savaitę.

Tadum gaila. Jau būčiau planą chuliganą susirentus ax.gif
Sėsiu skaičiuot ar ne pigiau būtų imti bilietus į parkus atskirai, o gyventi apartamentuose kad ir šalia miestelyje.

Apsilankėme Inventions - nu labaaaaai skanu. Bet kai gavom sąskaitą, buvo pypt pypt pypt - MB galvojau pažaliuos. Vistik suaugusiems brangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2014 06 20, 08:57)
Tadum gaila. Jau būčiau planą chuliganą susirentus  ax.gif
Sėsiu skaičiuot ar ne pigiau būtų imti bilietus į parkus atskirai, o gyventi apartamentuose kad ir šalia miestelyje.

Apsilankėme Inventions - nu labaaaaai skanu. Bet kai gavom sąskaitą, buvo pypt pypt pypt - MB galvojau pažaliuos. Vistik suaugusiems brangu  ax.gif

na taip, viskas matematika. Ir turbūt ne bilietus atskirai, o tuos metinius. Skaičiuot skaičiuot ir skaičiuot. Pvz, aš dabar svarstau, kad man pigiau yra imti kambarį man ir mažesniam vaikui, o vyresnėliui pirkti metinį bilietą, tada jį įtraukti į kambarį, neperkant jam bilietų). Turėtų būti pigiau.

Inventions brangu, bet skanu ir fainai. Juk kainos yra nurodytos, galima iš anksto sumest, kiek bus.
Atsakyti
Na taip, skaičiuot ir skaičiuot.
Galiu tik pasakyti, kad mums EMH nepasitvirtino - jų metu veikiančios karuselės mano merginoms visai neįdomios, mes jomis net ir nepasinaudojom kitą rytą ax.gif Taip kad nusprendžiau, kad Disnėjaus viešbutis bent jau mūsų šeimai nėra labai reikalingas dėl tų valandų.

Pačios tikriausios "EMH" buvo vakare, kai parkas ištuštėjo ir eilių prie atrakcionų nebuvo visai - Star Tours laukimo laikas buvo 5 min (prisimenu, kokia beprotiška eilė buvo prieš kelis metus per Velykų atostogas), ėjom tris kartus iš eilės, net negera pasidarė. O Pirates of the Caribbean buvo variantas, kai tik mes tik keturi vienoj valty sėdėjom - juokavo personalas "the personal boat for you" smile.gif Ir tik atvažiavę pasiprašėm važiuot dar kartą, neišlipus - leido, nes visai žmonių nebuvo. Tą vakarą tikrai pasimėgavom wub.gif

Parko pabaigos šou labai įspūdingas, tikrai verta pamatyti. O jau fejerverkai fejerverkai wub.gif

O kitą dieną šturmavom Disney Studios - žuviukas Nemo kentėjo nuo mūsų (laukimo laikas 30 min) ir MB net į Tower of Terror nusitempiau (laukimo laikas 10 min) smile.gif

Jei važiuot - tik ne atostogų metu. Kad žmonių daug nebūtų.

Kelios nuotraukytės (mano merginos Frozen gerbėjos) iš mergaitiškos pusės:

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2014 06 20, 10:43)
Inventions brangu, bet skanu ir fainai. Juk kainos yra nurodytos, galima iš anksto sumest, kiek bus.

Čia temoje kur radau nuorodą, kainos buvo kiek žemesnės, nei atvykus į vietą - nebuvo mažesnės kainos iki 18 val. Viena kaina bet kuriam apsilankymui. Ir patys kalti, kad prie durų nepasižiūrėjom - stovi stendukas su kaina.
Pagal rekomendacijas iš anksto buvau užsiplanavusi apsilankyt - apsilankėm (labai nemėgstu keisti planų, jei jau užsiplanuoju). Brungiai smile.gif
Atsakyti
Aš Inventions atskirai taupau hihihi.gif ir imu tą Sunday Brunch, šitas dar brangesnis. Bet vertas tada, jei tema gera, nes šįmet mum buvo Merė Popins, tai nelabai.

O mum EMH labai geras dalykas, nes veikia vaikų mėgstamos karuselės - puodeliai ir Buzz doh.gif ten jie gali varyt ir varyt... doh.gif

Dabar pagal mano planą, kaip visada ne atostogų metu, be savaitgalio, nes pvz savaitgaliais beveik nesisupom tik per EMH, nes žmonių maęs ir laukimai apie 60 min buvo. O buvom pratę max 15 min. doh.gif Ir kainas reik derint, nes žiūriu retėja ta akcijai, kai vaikam iki 12m. nemokamai, o mano vyresnėliui jau 9 bus.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 06 20, 11:19)
Aš Inventions atskirai taupau hihihi.gif ir imu tą Sunday Brunch, šitas dar brangesnis. Bet vertas tada, jei tema gera, nes šįmet mum buvo Merė Popins, tai nelabai.

A vat mano merginos personažais nėra labai susidomėję, pasiūliau rinkti autografus - numykė ir nuvarė suptis. Tai ir pavalgyti su Disney herojais joms nėra taip jau svarbu. Bile bulvyčių fri būtų. Vaikai skirtingi doh.gif

O mum EMH labai geras dalykas, nes veikia vaikų mėgstamos karuselės - puodeliai ir Buzz  doh.gif  ten jie gali varyt ir varyt...  doh.gif

Mano mažiukės mėgiamiausia pasirodo Pirates of the Caribbean, visą dieną gali valtim plaukiot avinukas užsispyręs. Puodeliai netin domina, o šaudymas Buzze merginoms pasirodo irgi didelės euforijos nekelia smile.gif Įsitikinau, kad galim gyventi be EMH lotuliukas.gif

Dieną iki įsiregistravimo gyvenom Adagio Marne La Vallée - Val d'Europe (apartamentukuose su virtuvėle), o ten baseinas veikė. Tai buvo geriausias laikas vakare, kol neuždarė. Mirkom visi, labai buvo gerai atsigaivinti po 700km kelionės iš Vokietijos. Ir supermarketas visai netoli, ir viešbutis nebrangus - žiūriu, jis Disneilendo partneriuose įrašytas, visai neblogas variantas ieškantiems pigesnio apsigyvenimo (bilietai įeina į kainą užsakant per Disneilendo tinklapį).

Šiaip pasismaližiavimui grįždami namo dar prasukom pro Serengetį ir Heidę, kad palyginti ir žinoti, kuris parkas labiau patiks. Serengetis labai neblogai su mažesniais vaikais, o jau Heidė - paauglių rojus. Disneilendo niekas neatpirks dėl atmosferos ir Disnėjaus dvelksmo, o Heidės parkas puikiai tiks mėgstantiems ekstreemą. Net nežinau kur dar kartą labiau norėčiau. Turbūt priklausys nuo nuotaikos. ax.gif
Atsakyti
o mano vaikams veikėjai privalomi. eina, laukia, fotografuojasi, parašų prašo. tik duok. mes gyvenom Kyriad, irgi patiko.
Atsakyti
Gal kas patars kaip geriau pirkti bilietus į Disneilendą. Čia Lietuvoje, ar vietoje. Mes 2 suaugę vienas vaikas 6m. kitas- 13m.

Gal yra šeimyniai bilietai ar nuolaidos kokios...Praleisim 1 dieną, ir norim į abu parkus.

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangis @ 2014 07 03, 11:05)
Gal kas patars kaip geriau pirkti bilietus į Disneilendą. Čia Lietuvoje, ar vietoje. Mes 2 suaugę vienas vaikas 6m. kitas- 13m.

Gal yra šeimyniai bilietai ar nuolaidos kokios...Praleisim 1 dieną, ir norim į abu parkus.

ačiū  smile.gif

vienai dienai - vienas parkas. eiti į abu - nepamatyti nieko. pinigų švaistymas. pirkti tik iš anksto! kasoj žymiai brangiau ir nėr jokių akcijų. akcijos tik internetu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 06 20, 11:19)
nes žiūriu retėja ta akcijai, kai vaikam iki 12m. nemokamai, o mano vyresnėliui jau 9 bus.

Aš disneyland puslapį seku nuo naujų metų ir per kelias šalis žiūrinėju akcijas bet iki 12 m taip ir neužmačiau nemokamai. Planuojam važiuo rugsėjo gal o bilietų dar nenusipirkau doh.gif Geriausia kaina buvo 2 naktys free , dabar ir tos neliko mūsų laikotarpiui rugsėjo gale doh.gif šiuo metu mum prisitaiko akcija su 30proc per prancūzų puslapį, bet ir tai parai gaunasi kaina 950 Lt. Argi čia normalu? Du suaugę ir du vaikai 5 ir 11. O ir viešbutis tik Santa Fe. Ne pats pačiausia... man atrodo brangu g.gif vis dar laukiu...
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2014 07 03, 19:17)
Aš disneyland puslapį seku nuo naujų metų ir per kelias šalis žiūrinėju akcijas bet iki 12 m taip ir neužmačiau nemokamai. Planuojam važiuo rugsėjo gal o bilietų dar nenusipirkau  doh.gif Geriausia kaina buvo 2 naktys free , dabar ir tos neliko mūsų laikotarpiui rugsėjo gale  doh.gif šiuo metu mum prisitaiko akcija su 30proc per prancūzų puslapį, bet ir tai parai gaunasi kaina 950 Lt. Argi čia normalu? Du suaugę ir du vaikai 5 ir 11. O ir viešbutis tik Santa Fe. Ne pats pačiausia... man atrodo brangu  g.gif vis dar laukiu...

brangu... o nebandėt skaičiuoti su vienu metiniu pasu? skaičiuokit trim plius vienas pasas 199 eur. galima ir pigesnį žiūrėt, jei per jūsų planuojamą laiką nėra blackout days.
o tas 30% nėra kartu su half board?
Atsakyti