QUOTE(Isila @ 2014 03 14, 12:07)
tute28, princesių paviljonas ir pilis - du skirtingi dalykai
Aš visa net spirgu, taip norisi, kad greičiau laikas ateitų.
Ribbena, jums turbūt oras fantastiškas buvo
žmonių daug?
taip oras pasitaike fantastiskas zydras dangus saulute temperatura buvo pakilusi iki+18 jokio vejelio. Pilis Sleeping Beauty Castle, o Princess Pavilion uz pilies salia " it's small world".
QUOTE(tute28 @ 2014 03 14, 12:35)
Jau susimaisiau su lietuviu kalba
Maniau jus vadinat princesiu paviljonu ta pili. O cia paviljonas Fantasylandas, taip? Tada viskas aisku.
Jo, laikas sustoja, kai ko lauki. Savo damai nesakem dar, nes nusibos klausimai kada jau? Kiek dienu liko? Jau tuoj
Orai ateso, bet tikiuosi bent jau lietaus nebus, nes rodo kelias dienas lietingas
nebaisus ten lietus
tik rubais tam pasirupinkit, dauguma pavilionu po stogu.
QUOTE(Isila @ 2014 03 14, 12:44)
Fantasyland - parko dalies pavadinimas. Ir jame kaip atrakcionas yra tas Princesių paviljonas. Labi noriu foto su kokia princese, bet nesiryžtu 2 val laukti
O dar mano bernai didelio susidomėjimo nerodo
jiems piratų reik
Aš irgi dar nesakiau, bet turiu paruošus siuntinį nuo Mikio su kvietimu apsilankyt.
Tai bene labiausiai patikusi vieta mano 3 metuku princesei, tam tikslui buvom pasipuose princesiskais rubais, virpejo is laimes kol princese klausinejo jos vardo kiek metuku, pagyre apdarus pabuciavo ir apsikabinusi nusifotografavo
eileje pralaukiau 1 valanda tuo metu tete su vaikais vaikstinejo aplinkui.
QUOTE(tute28 @ 2014 03 14, 14:16)
Na jau pasimeciau, kas tas paviljonas. Ten randu tik Sleeping Beuty castle. Tai cia ir yra visos princeses, taip?
Vaikai bus laabai laimingi. Kai jau buve, tai manau dar labiau laukia, nes jau zino, kas laukia
princese bus Princesiu Pavilione ir ne visos vienu metu, mes laukem eileje, pasiklausienjo kuri pati megstamiausia, nesake pas kuria papulsim nes tuo metu buvo tik Sindarela, Ariel.
Zmoniu galybes, buvau labia nustebusi, kad nei savaitgalis, nei atostogu metas..