Oi, tai smagu! Jau viską susiplanavę, pasiruošę? Programėlę peržiūrėjot?
QUOTE(Isila @ 2014 03 12, 07:27)
Oi, tai smagu! Jau viską susiplanavę, pasiruošę? Programėlę peržiūrėjot?
Aha. Kavines uzsakytos, parku lankymas suplanuotas, bilietai atspauzdinti. O kur rast programa? Ar ju psl kur yra? Ten ziurejau. Bet yra tik sios sav, taip? Labai gaila, neveiks Armagedonas ir Peteris Penas.
Ta programėlė vienoda, nebent tik švenčių metu ar keičiantis sezonam keičiasi. Pagal ją galima pasiplanuoti viską.
Man Armagedon nepatiko vaikas išvis išsigando Piteris Penas man toks nieko super duper, niekaip nesuprantu ko viso dėl to atrakciono taip pakvaišę
Man labai patinka Casey Jr., Buzz Lithgyear laserblast, It's a small world ir Le Pays des Contes de Fées
Man Armagedon nepatiko vaikas išvis išsigando Piteris Penas man toks nieko super duper, niekaip nesuprantu ko viso dėl to atrakciono taip pakvaišę
Man labai patinka Casey Jr., Buzz Lithgyear laserblast, It's a small world ir Le Pays des Contes de Fées
QUOTE(Isila @ 2014 03 12, 15:28)
Ta programėlė vienoda, nebent tik švenčių metu ar keičiantis sezonam keičiasi. Pagal ją galima pasiplanuoti viską.
O tas Dreams kur buna? Maniau, kad prie princesiu pilies. Raso, kad street USA
Taip, jį rodo ant pačios pilies. Labai patogu stebėt nuo žolės šalia Casey's corner. Ant žolės lipt negalima, bet ji ten aptverta, tai atsistoji ant to atitvaro ir matai gerai. Bet vietas geresnes žmonės anksti užsiima. Aš net nežinau ar žiūrėsim. Nes mūsų kelionės metu Dreams bus 21.30, o mano vaikam jau toks metas vėlus, tokiu metu jau lovoj guli. Net nežinau. Turbūt nuo jų pačių priklausys gal reikės grįžt dienos emtu pailsėt, kad vakare ilgiau pabūt
QUOTE(tute28 @ 2014 03 12, 12:52)
Aha. Kavines uzsakytos, parku lankymas suplanuotas, bilietai atspauzdinti. O kur rast programa? Ar ju psl kur yra? Ten ziurejau. Bet yra tik sios sav, taip? Labai gaila, neveiks Armagedonas ir Peteris Penas.
mes tik is ten
Disney Dreams vyksta Mins Street, USA vaizdas ispudingas.
uzdarytas buvo tik Indiana Jones, atsidarys tik geguzes men.
Suplanavot kelione I Paryziu? kokiu transport nusigausit iki parko nuo oro uosto?
QUOTE(Ribbena @ 2014 03 13, 17:42)
mes tik is ten
Suplanavot kelione I Paryziu? kokiu transport nusigausit iki parko nuo oro uosto?
Tai kaip cia dabar gaunasi ar USA gatvej ar princesiu paviljone?
Jei manes klausiat, tai RS transport uzsisakem nuo oro uosto. I Paryziu vistik emem ju siuloma ekskursija.
QUOTE(tute28 @ 2014 03 13, 23:15)
tai pagrindines gatrves gale ir yra Sleeping Beauty Castle.
tute28, princesių paviljonas ir pilis - du skirtingi dalykai
Aš visa net spirgu, taip norisi, kad greičiau laikas ateitų.
Ribbena, jums turbūt oras fantastiškas buvo žmonių daug?
QUOTE(Isila @ 2014 03 14, 08:07)
tute28, princesių paviljonas ir pilis - du skirtingi dalykai
Jau susimaisiau su lietuviu kalba Maniau jus vadinat princesiu paviljonu ta pili. O cia paviljonas Fantasylandas, taip? Tada viskas aisku.
Jo, laikas sustoja, kai ko lauki. Savo damai nesakem dar, nes nusibos klausimai kada jau? Kiek dienu liko? Jau tuoj
Orai ateso, bet tikiuosi bent jau lietaus nebus, nes rodo kelias dienas lietingas
Fantasyland - parko dalies pavadinimas. Ir jame kaip atrakcionas yra tas Princesių paviljonas. Labi noriu foto su kokia princese, bet nesiryžtu 2 val laukti O dar mano bernai didelio susidomėjimo nerodo jiems piratų reik
Aš irgi dar nesakiau, bet turiu paruošus siuntinį nuo Mikio su kvietimu apsilankyt.
Aš irgi dar nesakiau, bet turiu paruošus siuntinį nuo Mikio su kvietimu apsilankyt.
QUOTE(Isila @ 2014 03 14, 08:44)
Fantasyland - parko dalies pavadinimas. Ir jame kaip atrakcionas yra tas Princesių paviljonas. Labi noriu foto su kokia princese, bet nesiryžtu 2 val laukti O dar mano bernai didelio susidomėjimo nerodo jiems piratų reik
Na jau pasimeciau, kas tas paviljonas. Ten randu tik Sleeping Beuty castle. Tai cia ir yra visos princeses, taip?
Vaikai bus laabai laimingi. Kai jau buve, tai manau dar labiau laukia, nes jau zino, kas laukia