Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Isila, bet ar reikia dar papildomai rezervuotis vietas uzsisakius half board? 

Atsakyti

Taip, rekomenduotina. Nes tas half board yra tiesiog vaučeris pietums ir nieko daugiau. Iš anksto apmokat savo pietus ir tiek. Rekomenduojama iš anksto rezervuoti vietas table service restoranuose ar bufetuose. Counter service vietos nerezervuojamos (bet juose ir nepasimoka valgyt turint half board - prarandami pinigai).

Atsakyti

Isila, o kuo skiriasi rezervuoti pietūs nuo nerezervuotų? Ateini prie įėjimo, ten pasitinka personalas. Žmonės kurie nerezervavo siunčiami į eilę, o žmonės kurie rezervavo ne? Ar vistiek lauki bendroj eilėj?

Taip pat, Inventions parašyta Characters dinner 18:00-22:30, Characters lunch 12:30-15:00.

Kas bus jeigu aš rezervuočiau 16:00? Ar tai reiškia, kad nebus veikėjų? Meniu kitoks? Ar kaip čia?

Čia bandau suprasti kaip viskas vyksta. :D

Atsakyti

Taip, be rezervacijų stoja į kitą eilę ir staliuko galima ir nesulaukt. Arba eilėj prastovėt 2-3 val. Su rezervacija ateini savo laiku ir tave pasodina per max 15min.

Taip, veikėjai būna tik tam tikrą laiką ir restoranai būna atidaryti tik tą nurodytą laiką.

Atsakyti

Isila, man dar klausimas kilo.

Planuoju uzsisakyti vakarienes Inventions ir Chez Remy. Kiek pamenu is tavo puses buvo labai geri atsiliepimai apie sias vietas. Mane neramina tokie dalykai.

1. Mano pana labai nedrasi. Ji nori susitikti su veikejais, tiek personazus, tiek princeses myli, bet drovisi ir bijo su jomis kalbeti. Ypac del kalbos barjero. Pasirinkome Inventions, nes ten veikejai buna nekalbantys. Gal gali is savo puses papasakot kaip tas "interaction" vyksta? Bijau, kad gal mums isvis netinka Character dining. Nenoriu vaiko statyt i nepatogia padeti. Bet susitikt su jais norisi. :) Gal kvailas klausimas, bet mane neramina...

2. Jeigu parkas uzsidaro 20:00 kelintai val. patartum rezervuot staliuka Inventions jeigu norim paziureti fejerverkus po vakarienes? Ar ten buvimo laikas limituotas? Ar gali kelis kartus eiti maisto?

3. Studios uzsidaro 20:00 kelintai valandai reiktu rezervuot staliuka Chez Remy?

4. Magic hours dabar vyksta nuo 8:30 iki 9:30, parkas atsidaro 10:00, kur dingsta tas pusvalandis? Ka jus veikiat per Magic Hours?

Sorry uz klausimu lavina, bet kuo arciau kelione, tuo labiau pergyvenu, o kai tiksliai zinau - pasidaro ramu. :D

Atsakyti

Mano mažasis pirmas metais buvo labai nedrąsus. Bet vėliau įsidrąsino. Inventions tiesiog super! 

Jei neklystu, vakare Inventions atidaro 18val. Visų restoranų darbo laikų klauskit rezervuojant. Pagal tai ir priklausys, kuriai valandai imti. Inventions kiek nori, tiek valgai. Niekas neskaičiuoja. Chez Remy aplinka super. Viena bėda - nėra labai sotu. O dar už tokią sumą... Maistas labai išbrangęs. 

Su ta EMT dabar įdomiai. Šiaip 9.30 jau įkeidžia visus į parką ir kaip kada atidaro papildomai keletą karuselių anksčiau. O šiaip - visi  stoja į eiles prie atrakcionų, kad iškart į juos papult. 

Inventions rezervuokit ne pirmam vakarui. Iki tol pažiūrėsit veikėjus, pabendrausit ir matysit reakcijas. Ir apsispręsit.

Atsakyti

Ačiū labai už atsakymus.

O tai reiškia jeigu rezervavau vakarienę, bet persigalvojau tai kaip daryt? Informuot, kad neateisim ar tiesiog neateit ir viskas? :D

Atsakyti

Isila, o kokius rasiklius imi autografams? Mes turim toki diiiideli is Tigerio, ar neatrodys juokingai? :hmm: Ar uzteks kokiu flomasteriu?

Vakarienes jau uzbukinau. Dabar ramu  :D 

Atsakyti

Laba diena, merginos,

Skaičiau, bet nerandu daugiau informacijos apie Fast pass. Kaip ir/ar iš vis įmamona įsigyti VIP Fast pass? Radau šią info, bet kaip tai padaryti, nerandu :(

VIP FASTPASS

Enjoy unlimited access to the FASTPASS line and skip the queue during your stay. As a Suites or Castle Club Guest, you'll board within a matter of minutes to the attractions that offer the FASTPASS service (only available at Disneyland Hotel, Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club and Disney's Sequoia Lodge).

Merginos, kur jūs rezervuojate viešbučius, esančius pačiame parke? 

Nuoširdžiai ačiū! :)

Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2018 02 04, 09:59)
Laba diena, merginos

Laba. Tikrai apie tai jau ne kartą buvo rašyta. Netingėkit pasiskaityti - čia pilna informacijos!

Trumpai atsakant į jūsų klausimus:
1. VIP fastpass gaunat užsisakant brangesnius kambarius Disney viešbučiuose.
2. Per oficialų puslapį, aišku. http://www.disneylandparis.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 06 vasario 2018 - 08:14
QUOTE(vakare-tyla @ 2018 02 04, 07:59)
<p>Laba diena, merginos,</p>
<p> </p>
<p>Skaičiau, bet nerandu daugiau informacijos apie Fast pass. Kaip ir/ar iš vis įmamona įsigyti VIP Fast pass? Radau šią info, bet kaip tai padaryti, nerandu verysad.gif</p>
<p> </p>

VIP FASTPASS
<p>Enjoy unlimited access to the FASTPASS line and skip the queue during your stay. As a Suites or Castle Club Guest, you'll board within a matter of minutes to the attractions that offer the FASTPASS service (only available at Disneyland Hotel, Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club and Disney's Sequoia Lodge).</p>
<p> </p>
<p>Merginos, kur jūs rezervuojate viešbučius, esančius pačiame parke? </p>
<p>Nuoširdžiai ačiū! smile.gif</p>
<p> </p>

http://www.disneylan...ices/fast-pass/
Atsakyti
Pasakykit man prasau ar gera kaina 669 € 3d viesbutyje Sequia Lodge. 2 suauge ir 2 vaikai (9m ir 14m.) Geguzes men.
Ar tikrina vaiku pasus atvykus i viesbuti registruojantis ?
Atsakyti